Anta2021 @ 30.07.2022 14:59Zeltiņas meita ar savu onkuli...bet, ja viņam makā vējš svilpotu...
Ko pieaudzis vīrietis saskata tajā bērnā, kas ir tikko no skolas?
NEesošas potenciālās mentālās "traumas", jo attiecību skaits ir bijis mazāks.
Mentālas traumas un īpaši jau nu uzskati par pareizu un veselīgu attiecību modeli lielākoties tiek uzkrātas jau līdz šiem 20 gadiem un ne saistībā ar romantiskām attiecībām, bet nākot no ģimenes. Ģimenes modelis un vide apkārt veido šīs saucamās "traumas". Romantiskas attiecības sniedz vairāk pieredzi nākotenei - kā labāk darīt vai nedarīt. Lielākoties...
GhostGG @ 31.07.2022 16:20
Nepiekrītu gan. Es nerunāju par kaut kādām bērnības "traumām", kas ir noticis ģimenē, bet gan par vairāku, it sevišķi, neveiksmīgu attiecību iespaidā. Mani novērojumi ir tādi, ka sievietei, kurai ir bijušas ļoti daudz neveiksmīgas attiecības, ka tas tomēr atstāj kaut kādu negatīvu iespaidu uz pašu sievieti un 99% gadījumos (protams, ir izņēmimi) vēlāk šī negatīvā pieredze tiek "vilkta" līdz uz nākamajām attiecībām un pēc tam jaunajam partnerim ar to ir jākrāmējas, it kā viņš pie tā būtu vainīgs, ka iepriekšējais draugs šo sievieti ir mentāli sačakarējis. To sauc par emocionālo bagāžu. Fuck that.
GhostGG @ 31.07.2022 16:20
Nepiekrītu gan. Es nerunāju par kaut kādām bērnības "traumām", kas ir noticis ģimenē, bet gan par vairāku, it sevišķi, neveiksmīgu attiecību iespaidā. Mani novērojumi ir tādi, ka sievietei, kurai ir bijušas ļoti daudz neveiksmīgas attiecības, ka tas tomēr atstāj kaut kādu negatīvu iespaidu uz pašu sievieti un 99% gadījumos (protams, ir izņēmimi) vēlāk šī negatīvā pieredze tiek "vilkta" līdz uz nākamajām attiecībām un pēc tam jaunajam partnerim ar to ir jākrāmējas, it kā viņš pie tā būtu vainīgs, ka iepriekšējais draugs šo sievieti ir mentāli sačakarējis. To sauc par emocionālo bagāžu. Fuck that.
Ja tas ir iemesls kapēc pusmūža vecim, pardon, drātēt jaunu skuķi, tad tas ir sūdīgs arguments.
Abie dzimumi diemžēl pēc neveiksmīgām attiecībām velk to "negatīvo pagātnes bagāžu" jaunās attiecībās un nekas nemainās arī ar citu cilvēku.
Cilvēkam taču jāmāk objektīvi izvērtēt kas bija slikts un kas bija labs un savā esošajā partnerī nemeklēt vecu bēdu.
Pieaugušam vīrietim sākt tikties ar jaunu meiteni dod lielākas manipulācijas iespējas, jo viņa vēl nezina, ka var būt arī labāk
Tas tāpat kā daži vīrieši nosoda sievietes, kam ir bijuši vairāki seksa partneri, jo patiesībā baidās, ka viņas vienkārši uzreiz sapratīs, cik viņš slikts ir, jo ir ar ko salīdzināt
Tad sanāk, ka tu uzskati, ka sievietei vajadzētu kārtīgi "pakniebties" apkārt, lai viņa būtu droša, ka ir kaut kas labāks?
mollia @ 31.07.2022 13:45
Mentālas traumas un īpaši jau nu uzskati par pareizu un veselīgu attiecību modeli lielākoties tiek uzkrātas jau līdz šiem 20 gadiem un ne saistībā ar romantiskām attiecībām, bet nākot no ģimenes. Ģimenes modelis un vide apkārt veido šīs saucamās "traumas". Romantiskas attiecības sniedz vairāk pieredzi nākotenei - kā labāk darīt vai nedarīt. Lielākoties...
Paix @ 31.07.2022 19:12Man laikam jāsaka, ka es tur redzu tieši pretējo. Katrs no attiecībām kaut ko mācās, saprot, ko grib, ko negrib, kādas ir labas attiecības un kādas nē. Pieaugušam vīrietim sākt tikties ar jaunu meiteni dod lielākas manipulācijas iespējas, jo viņa vēl nezina, ka var būt arī labāk :) Tas tāpat kā daži vīrieši nosoda sievietes, kam ir bijuši vairāki seksa partneri, jo patiesībā baidās, ka viņas vienkārši uzreiz sapratīs, cik viņš slikts ir, jo ir ar ko salīdzināt :D
P.s. tas tikai 20 vs 35 kontekstā, 30 un 45 tas vairs nav aktuāli.