Gadu starpība attiecībās

Reitings 381
Reģ: 04.08.2014
Ko jus domājat par 15 gadu starpību attiecībās? Ir normāli,nav normāli? 20 un 35
09.03.2020 15:44 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Man tas nešķiet nekas ārkārtējs. Man vispār nav lielu aizspriedumu pret vecuma starpībām. Varbūt tāpēc, ka pašai bijušas attiecības arī ar vecākiem partneriem. Lielākā gadu starpība, kas bijusi - 21 gads. Un, lai gan tā nebija garā distance (un nezinu, kā būtu, ja būtu kopā 10+ gadus), kopā pavadītais laiks bija fantastisks. Ļoti bagātinošs. Intelektuāli, emocionāli, garīgi, arī fiziski, jā. Katrai novēlu piedzīvot tādu vīrieti.
Vīrs gan ir par mani jaunāks, lai gan neizskatās. Vismaz pagaidām. 😄
Nezinu. Ja ir labi kopā, tad ir labi. Ko tur kalkulēt un ņemties.
30.07.2022 20:28 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Anta2021 @ 30.07.2022 14:59
Zeltiņas meita ar savu onkuli...bet, ja viņam makā vējš svilpotu...

Paskatijos kā kopā izskatās. Briesmīgi, tiešām. Tā kā tētis ar meitām ģimenes bildēs.
30.07.2022 23:11 |

Reitings 12716
Reģ: 05.07.2020
Neatbalstu. Piekrītu šeit rakstītajam, no sākuma problēmas varētu nebūt bet pēc tam vecākais sāks gribēt ģimeni,bērnus , otrais nebūs vēl iztusējies,gribēs izglītoties ,mācīties ko jaunu u.t.t .
31.07.2022 08:59 |

Reitings 291
Reģ: 12.07.2015
Dažu gadu starpība ir ok, bet meitenei 20 un vīrietim 35 man vairs neliekas tik ok. Ko pieaudzis vīrietis saskata tajā bērnā, kas ir tikko no skolas? Kāda ir viņa motivācija? Es arī atceros, ka 20 gados jutos ļoti pieaugusi, bet ar tagadējo saprātu tas liekas smieklīgi :D
31.07.2022 11:43 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ko pieaudzis vīrietis saskata tajā bērnā, kas ir tikko no skolas?

Kā ko saskata? Jaunību. Un vēl, kas ir ļoti nozīmīgi un svarīgi, NEesošas potenciālās mentālās "traumas", jo attiecību skaits ir bijis mazāks.
31.07.2022 11:58 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
NEesošas potenciālās mentālās "traumas", jo attiecību skaits ir bijis mazāks.

Mentālas traumas un īpaši jau nu uzskati par pareizu un veselīgu attiecību modeli lielākoties tiek uzkrātas jau līdz šiem 20 gadiem un ne saistībā ar romantiskām attiecībām, bet nākot no ģimenes. Ģimenes modelis un vide apkārt veido šīs saucamās "traumas". Romantiskas attiecības sniedz vairāk pieredzi nākotenei - kā labāk darīt vai nedarīt. Lielākoties...
31.07.2022 13:45 |

Reitings 1847
Mentālas traumas un īpaši jau nu uzskati par pareizu un veselīgu attiecību modeli lielākoties tiek uzkrātas jau līdz šiem 20 gadiem un ne saistībā ar romantiskām attiecībām, bet nākot no ģimenes. Ģimenes modelis un vide apkārt veido šīs saucamās "traumas". Romantiskas attiecības sniedz vairāk pieredzi nākotenei - kā labāk darīt vai nedarīt. Lielākoties...

Nepiekrītu gan. Es nerunāju par kaut kādām bērnības "traumām", kas ir noticis ģimenē, bet gan par vairāku, it sevišķi, neveiksmīgu attiecību iespaidā. Mani novērojumi ir tādi, ka sievietei, kurai ir bijušas ļoti daudz neveiksmīgas attiecības, ka tas tomēr atstāj kaut kādu negatīvu iespaidu uz pašu sievieti un 99% gadījumos (protams, ir izņēmimi) vēlāk šī negatīvā pieredze tiek "vilkta" līdz uz nākamajām attiecībām un pēc tam jaunajam partnerim ar to ir jākrāmējas, it kā viņš pie tā būtu vainīgs, ka iepriekšējais draugs šo sievieti ir mentāli sačakarējis. To sauc par emocionālo bagāžu. Fuck that.
31.07.2022 16:20 |

Reitings 2134
GhostGG @ 31.07.2022 16:20

Nepiekrītu gan. Es nerunāju par kaut kādām bērnības "traumām", kas ir noticis ģimenē, bet gan par vairāku, it sevišķi, neveiksmīgu attiecību iespaidā. Mani novērojumi ir tādi, ka sievietei, kurai ir bijušas ļoti daudz neveiksmīgas attiecības, ka tas tomēr atstāj kaut kādu negatīvu iespaidu uz pašu sievieti un 99% gadījumos (protams, ir izņēmimi) vēlāk šī negatīvā pieredze tiek "vilkta" līdz uz nākamajām attiecībām un pēc tam jaunajam partnerim ar to ir jākrāmējas, it kā viņš pie tā būtu vainīgs, ka iepriekšējais draugs šo sievieti ir mentāli sačakarējis. To sauc par emocionālo bagāžu. Fuck that.

Ja tas ir iemesls kapēc pusmūža vecim, pardon, drātēt jaunu skuķi, tad tas ir sūdīgs arguments.
31.07.2022 18:14 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
GhostGG @ 31.07.2022 16:20

Abie dzimumi diemžēl pēc neveiksmīgām attiecībām velk to "negatīvo pagātnes bagāžu" jaunās attiecībās un nekas nemainās arī ar citu cilvēku.
31.07.2022 18:26 |

Reitings 1847
Ja tas ir iemesls kapēc pusmūža vecim, pardon, drātēt jaunu skuķi, tad tas ir sūdīgs arguments.

Vai tad šī tēma nav par gadu starpību attiecībās? Pet tēmas nosaukums ir tāds. Kur tu kaut ko par drātēšanu izrāvi hvz. Bet jā, tas ir saprotams, ka vecākām sievietēm nav pa prātām, ka vīriešiem velk uz tām jaunajām. Tas nav nekas jauns.
31.07.2022 18:28 |

Reitings 1847
Abie dzimumi diemžēl pēc neveiksmīgām attiecībām velk to "negatīvo pagātnes bagāžu" jaunās attiecībās un nekas nemainās arī ar citu cilvēku.

Jā, varbūt, es nestrīdos. Es ar vīriešiem netiekos, ne man par to spriest.
31.07.2022 18:31 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017

No šādas perspektīvas pat varbūt var piekrist, taču cik emocionāli nestabilam cilvēkam jābūt lai ilgstoši vilktu līdzi savu "bagāžu"? Labi, saprotams ja pēc neveiksmīgām attiecībām kāds negatīvais aspekts tiek projecēts uz nākošo partneri, bet nu nejau vēl uz tālākiem. Cilvēkam taču jāmāk objektīvi izvērtēt kas bija slikts un kas bija labs un savā esošajā partnerī nemeklēt vecu bēdu.
31.07.2022 18:36 |

Reitings 1847
Cilvēkam taču jāmāk objektīvi izvērtēt kas bija slikts un kas bija labs un savā esošajā partnerī nemeklēt vecu bēdu.

Taisnība, tā tam būtu jābūt. Bet realitātē ne vienmēr tas tā ir. Piemēri jau arī tālu nav jāmeklē, ik pa laikam te pat forumā uzpeld kāda tēma no sērijas - "Man ir jauns draugs. Viss ir labi, skaisti un super. Bet ieprieksējās attiecībās man visu laiku meloja (vai kāds cits iemesls, izdomā pati) un tagad man ir bail uzticēties atvērties jaunajam draugam utt". Tagad ieliec sevi tā jaunā drauga vietā un pajautā sev kāpēc gan lai tu ar kaut ko tādu krāmētos? kāds sakars tur ar mani, ko tavs mijušais darīja? :D
31.07.2022 18:49 |

Reitings 291
Man laikam jāsaka, ka es tur redzu tieši pretējo. Katrs no attiecībām kaut ko mācās, saprot, ko grib, ko negrib, kādas ir labas attiecības un kādas nē. Pieaugušam vīrietim sākt tikties ar jaunu meiteni dod lielākas manipulācijas iespējas, jo viņa vēl nezina, ka var būt arī labāk :) Tas tāpat kā daži vīrieši nosoda sievietes, kam ir bijuši vairāki seksa partneri, jo patiesībā baidās, ka viņas vienkārši uzreiz sapratīs, cik viņš slikts ir, jo ir ar ko salīdzināt :D
P.s. tas tikai 20 vs 35 kontekstā, 30 un 45 tas vairs nav aktuāli.
31.07.2022 19:12 |

Reitings 1847
Pieaugušam vīrietim sākt tikties ar jaunu meiteni dod lielākas manipulācijas iespējas, jo viņa vēl nezina, ka var būt arī labāk

Tad sanāk, ka tu uzskati, ka sievietei vajadzētu kārtīgi "pakniebties" apkārt, lai viņa būtu droša, ka ir kaut kas labāks?
Tas tāpat kā daži vīrieši nosoda sievietes, kam ir bijuši vairāki seksa partneri, jo patiesībā baidās, ka viņas vienkārši uzreiz sapratīs, cik viņš slikts ir, jo ir ar ko salīdzināt

Manuprāt, ļoti muļķīgs arguments. Paparasi jebkuram vīrietim, vai viņu sajūsminātu fakts, ka viņa draudzenei / topošai sievai ir bijuši vairāk nekā 15+ sveši daikti mutē. Nedomāju, ka tajā brīdī kāds vispār aizdomājās par to vai viņš būs pietiekami labs gultā :D Protams, tikai nevajag pārprast, es arī nesaku, ka sievietei jābūt nevainīgai vai kaut kam tamlīdzīgi, neieslīgsim galējībās, bet tu saprati domu.
31.07.2022 19:26 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
😴Šis ir katram individuāli vērtējami, ja abi jūtas ērti, vecums nekad nebūs šķērslis.
31.07.2022 20:09 |

Reitings 291
Tad sanāk, ka tu uzskati, ka sievietei vajadzētu kārtīgi "pakniebties" apkārt, lai viņa būtu droša, ka ir kaut kas labāks?

Runa ir par attiecībām, nevis tikai seksu.
31.07.2022 20:10 |

Reitings 1349
mollia @ 31.07.2022 13:45

👆🏼
*Izņēmums, ja attiecībās tiek piedzīvota vardarbība jebkurā formā.
31.07.2022 20:11 |

Reitings 1349
Besī, kad spied labot komentāru, bet tā vietā nospied sev zemo īkšķi😤😆
31.07.2022 20:14 |

Reitings 2134
Paix @ 31.07.2022 19:12
Man laikam jāsaka, ka es tur redzu tieši pretējo. Katrs no attiecībām kaut ko mācās, saprot, ko grib, ko negrib, kādas ir labas attiecības un kādas nē. Pieaugušam vīrietim sākt tikties ar jaunu meiteni dod lielākas manipulācijas iespējas, jo viņa vēl nezina, ka var būt arī labāk :) Tas tāpat kā daži vīrieši nosoda sievietes, kam ir bijuši vairāki seksa partneri, jo patiesībā baidās, ka viņas vienkārši uzreiz sapratīs, cik viņš slikts ir, jo ir ar ko salīdzināt :D
P.s. tas tikai 20 vs 35 kontekstā, 30 un 45 tas vairs nav aktuāli.

Āmen!
31.07.2022 22:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)