Santa1992 @ 04.07.2022 19:23Nesaista viriesi kas ir vairāk ka 5 gadus vecāki vai 3 gadus jaunāki. Bet varētu būt izņēmumi. Man bija 8 gadus vecāks draugs un vecuma starpību nedaudz, bet tomēr varēja just traucējoši.
GhostGG @ 04.07.2022 13:34Man liekas, ka 15g starpība būtu tā max, kas varētu strādāt. 20g nu jau būtu par daudz. Īstermiņā, protams, tam īsti nebūtu nozīme, bet ilgtermiņā 15+ gadu starpība radītu daudz problēmas, kuru rezultātā viss izirtu pa vīlēm.
*Saulīte* @ 04.07.2022 13:30Man liekas, ka 15 gadu starpība jau ir par daudz, un tas noteikti ar laiku parādīsies attiecībās, diemžēl sliktā ziņā. Tikai tāpēc, ka ir šādi kaut kādi piemēri, kur kaut kas kādiem ir izdevies un sakot laimīgi nodzīvojuši kopā, beigu beigās diez vai ir piemērs, ko ņemt!? Lai nu tā būtu, ja tā patiešām ir. Bet tikpat labi, tikai tāpēc, ka cilvēks var izlekt no loga un izdzīvot vēl nenozīmē, ka viņam tas jādara. Vecuma starpība ir pievilcīgi, bet, kas par daudz, tas par skādi. Un 15 gadi, es domāju... tad kad viņam bija 15 viņam jau nopietni interesēja meitenes, kamēr Tu vēl biji zīdainītis... Saprotu, ka pēc tam visi izaug un šķietami pielāgojas, bet tāpat tā laikposma sprauga ir personībās jūtama.
Kitijaaaa @ 04.07.2022 12:18
Nevar izveidot ko mierīgu bija domāts, ka visi 20 gadnieki tusē un dzer katru nedēļas nogali? Tajā vecumā vienmēr ir daži, kas katru nedēļas nogali pavada vieni mājās (skaidrā) vai izbrauc tikai kaut kur ar ģimeni.
a ja otradi.tiko aprecejas man pazistams paris.puisim 25 gadi meitenei 36.kad saka satikties puisim tads klikskis uz vinu bija ,nekad vinu tadu ieprieks nebija redzejusi ,paris kopa labi izskatas un blakus stavot i nepateiksi ka meitenei 36 gadi palika.intreses lidzigasSpooky1070 @ 09.03.2020 16:27ja meitenei 20 un vīrietim 35 tad tas ir tikai normāli un tur nav ko brīnīties un kaunināt... un pirms jūs te sākat klārēt ka viņam būtu jāveido attiecības ar sava vecuma sievieti, ir jāsaprot ka vīriešiem vis noteicošākais faktors izvēloties pretējo dzimumu ir sievietes vizuālais izskats un sievietes jaunība, lai arī cik tas sekli nešķistu tā ir bijis visos laikos un būs.
Wordrobe666 @ 05.07.2022 02:32
Problēma nav vecuma ,starpība,bet gan saskarsme kas veidojas starp abiem zproblema ir pašos cilvēkos neatkarīgi no vecuma !
Nu jau gan...54 nav 74 😁Kafijasbiezumi @ 05.07.2022 06:29Kamēr abi jauni problemu nav.
Man pazīstams pāris sagāja kopā kad vīrietim bija 40, bet sievietei 28. Sākums skaits. Abi lec , skrien, dara. Ģimene , kazas, bērni.
Bet tgd vīram 54, sievai tikai 42. Sieva grib lekt joprojam utt., bet vecis netur līdzi..
Zeltiņas meita ar savu onkuli...bet, ja viņam makā vējš svilpotu....Eksperte. @ 05.07.2022 06:09Es nezinu nevienu laimīgu pāri, kam ir liela vecuma starpība.
Gadi nav tikai skaitlis, Āmen!
mollia @ 30.07.2022 16:20Nu nu ....? Tās, kuras saka, ka gadiem nav nozīmes, lielākoties maldās. Protams, ir izņēmumi, kā arī jauniem cilvēkiem šī atšķirība ir maz jūtama, bet ir liels BET.
Pirmkārt, šeit jau minēja super uzskatāmu piemēru, ka vēlāk attiecības kļūs apnīkošas jo otrs cilvēks nevilks līdzi jaunākajam un lai kā arī gribētos, gadi dara savu un protams nav jāsalīdzina piemēram 50 un 70 gadi, bet nevajag mūldēt, ka vidusmēra latviete/latvietis 50 gados var tikt līdzi jaunākiem cilvēkiem un ņemot vērā cilvēka veselības stāvokli, vecuma atšķirībai nav nemaz jābūt tik lielai.
Otrkārt, cilvēkam, kurš nevar atrast partneri aptuveni savā vecumā, ir kāda problēma. Mazāka vai lielāka, bet ir.
Ja man pievērstu uzmanību jau 10 gadus vecāks vīrietis, tad no thanks ?