Ne visi vīrieši :Dlaw7 @ 09.03.2020 17:53Piekrītu, ka "Normāli vai nenormāli šajā gadījumā nav īstais apzīmējums". Es uzskatu, ka, ja konkrētajam pārim kopā ir labi, tad , kur problēma?
Ja pa tēmu vispār, tad savos 30+ jau sen kā esmu sapratusi, ka vīrieši nobriest vēlāk, it sevišķi, jautājumos, kas saistīti ar attiecībām. Tādēļ attiecības, kur vīrietis vecāks par sievieti, daudz biežāk būs veiksmīgas ilgtermiņā, nekā attiecības, kur vīrietis tik pat gadus jaunāks par sievieti. Tas attiecas arī uz vecuma starpībām, kas ir mazākas par tēmas pieteikumā minēto.
Nesaistītu arī ja viņš būtu bagāts? :Dcowboy girl @ 09.03.2020 21:52itkā jau gadiem nav liela nozīme. ja saskan, un prātā abi vienlīdz pieauguši, kāpēc gan ne. bet sevi gan es nevaru iedomāties kopā ar 15 gadus vecāku vīrieti, nesaista vnk tik daudz vecāki.
ekspertize @ 11.03.2020 23:15Gadiem IR nozīme. Nesaskatu iespēju izveidot ko tiešām mierīgu un kvalitatīvu starp 20 un 35 gadīgu cilvēku.
Gadiem IR nozīme. Nesaskatu iespēju izveidot ko tiešām mierīgu un kvalitatīvu starp 20 un 35 gadīgu cilvēku.