Esmu sieveite.
Vispār esmu introverta, pedantiska- bet nekad neko nekārtoju. Ļoti bieži klusa. Interesē lietas, lietu būtība, nevis cilvēki. Matemātika. Nu paraugbērns gluži vai. Daudziem rodas tās iespaids. Īpaši pēc tā, kā iestājos par taisnību attiecībā pret citiem zīdītājiem.
Nepatīk strīdēties. Bet, cilvekiem apkart patīk mani aizvainot vai patstāvīgi bezīt. Dziļi sirdī man ir maiga dvēsele, kuru var aizvainot. Manu dvēseli aivainot nevajag. Ļoti stulba rīcība. Un besīt mani nevajag. Vēl viena stulba rīcība.
Pēkšņi mani var sākt interesēt arī dzīve man apkārt. Tas ir ļoti slikti. Dzīvē nekad neeju uz visu bank. Vispār neeju uz nekādu banku, jo neko nedaru, tikai gudri domāju. Bet, ja mani noved līdz strīdam, tad gan eju uz visu banku. Mana klusā daba rada iespaidu, ka bieži nestrīdos. Nē, tas tā nav! Patīk piesieties sīkākajam vārdam vai darbībai un sākt strīdu. Apvainojos uz visu. Īpaši ja es gribu gulēt vai esmu nogurusi. Ļoti bieži sāku skandālu jo īstenībā gribu gulēt. Vispār esmu ļoti vardarbīga. Un nevajadzētu paļāuties uz to, ka jūsu dzīvību aizstāv likums, man vienkārši ir vāja sasaiste ar realitāti. Kā būt efektīvai vardarbībā apguvu ārpus skolas aktivitātēs. Ja es nebūtu tāda ņuņa, pinkšķe un sevis žēlotāja varbūt 9 gadus atpakaļ būtu dabūjusi kādu sūda medaļu šajā jomā, jo citāts'' man ir raksturs'' hmm kāds un ''potenciāls''. Nē, nav nemazākās noslieces uz potenciāla īstenošanu citās dzīves jomās. Vispār neesmu tendēta uz vardarbību, bet gan mieru. Ļoti patīk miers un kārtība. Citu iespaidošana ir tikai piespiedu veids kā saglabāt iepriekšminētos. Tāpēc dodu priekšroku letālām metodē- ja kaķis patstāvīgi dirstu man glutā.. man viens tāds bija.. bet dirsa visu citu ... es kakim pāri nedarīt .. un pat neizmantotu emocionālo vardarbību- kliegšanu. Bet kad man vienk. pietktu mierīgi dotos uz injekciju. Kā jau teicu patīk miers, noteiktība un paredzamība.
Kā jau teicu, miers, klusums un kārtība un patstāvība man ir viss. Bet visi citi mani noved. Parasti tam pietiek ar viņu eksistenci vien. Tāpēc skandāli ir ikdiena.
Šo gadu laikā man ir izveidota pareiza nostāja skandalēšanas un demolēšanas tehnikā.
Traucēšana kaimiņiem ar skaļu kliegšanu ir laba lieta, bet no tā var pazaudēt blasti. Neuztraucieties, viņi jau ir pieraduši, un pat ja nav pieraduši, sen jau kā atcelts likums, kas aizliedz trokšņot pēc 23. Turpiniet kliet viens uz otru. Eiropā ir dzimumu līdztiesība- tātad mauka ir vīriešu dzimtes vārds. Ja to atkārto 100 reizes, tas noteikti aiskars otu cilvēku. Neticat, pamēģiniet!
Attiecībā uz demolēšanu... nevajag pakātus no sienas plēst un rakstīt uz tapetēm kas ir kas. ... kaut gan.. varbūt jūs tajā dzīvoklī vairs nedzīvosit .... un tas jau būtu loģiski, jo ar cilveku, kas izraisa strīdus, jums noteikti nvajadzētu pārtraukt komunikāciju... un atstāt kaut ko par piemiņu uz tapetēm, būtu tikai pieklājīgi. Te jāskatās dzīvoklis pieder viņai vai jums.
Trauku dauzīšana vienmēr skaņas zinā ir efektīva. Bet kādi trauki Jums ir. Jau pusaudžu gados nācu pie secinājuma, ka jēbeidz plēst skaistie šķīvji un jāsāk sist šķīvjus selekcionāri. Vismaz, kas labs būs izdarīts- būs sasisti šķīvji kas tā īsti nepatika, bet kurus nekad neizmeta ārā. Praktiskums pāri visam. Tomēr apdraudējuma faktors šeit ir liels- ir gūti neskaitāmi roku griezumi. Varbūt apsveriet domu par bijušā dzīvesbiedra cimdu izmantošanu- jāgriž ir mirušu, nevis dzīvu ādu. Esam taču Eiropā un civilizēti. Bijušā, jo ar tādu, kas noved attiecības līdz strīdiem, tā ir jāizbeidz, jūsu nervu dēļ.
Tāpat, gadījumā, ja jūsu aktivitātes notiek popīpašumā, apsveriet, pret ko dauzāt traukus. Izmantojiet tikai tādas virsmas, kuras apzināti vēlaties sabojāt, nevis svaigi ziremontētās virtuves vismas un grīdas flīzes. Mūsdienās remonti ir tādā līmenī, ka trauki ir izturīgāki par šīm virsmām.
Veiksmi savā skandalēšanas mākslas izkopšanā.
Atkārtošos esmu 100% Latviete, un tāpēc ļoti mierīga un nosvērta. Un tam vajadzētu tā arī palikt!