Labdie, visapkārt! Vēršos šeit pēc padoma, ja kāda man tiešām var palīdzēt. Es lūdzu, nedodiet mani par šo ko teikšu...
Situācija sekojoša: Iepazinos ar puisi internetā. Tikāmies, pavadījām kopā laiku, likās viss būs forši. Puisim 19 gadi,man 18. Puisis strādā Valmiermuižā par pildītāju( laikam). Es eju skolā, neklātienē, 11.klasē.
Nepagāja ilgs laiks, kad sākām dzīvot kopā. Abi nolēmām, ka tas būs mums abiem kā pārbaudījums vai spēsim sadzīvot. Kādu laiku izsargājāmies ar gumiju, bet tad drauga mamma pastāstīja par kalendāro metodi. Nolēmām pamēģināt. Es nezināju, ka vajag pagaidīt 3 dienas pēc ovulācijas, lai būtu drošās dienas. Un protams, esmu stāvoklī( 8.nedēļa). Stulbi, bezatbildīgi, naivi...jā.
Māsa atteicās palīdzēt un saka ka vienīgais šādā situācijā ir aborts. Tā domā arī mamma, ome, tētis...visa ģimene. Vecāki man skaidri lika saprast, ka mani neatbalstīs nekādā gadījumā. Drauga vecāki saka tieši to pašu. Viņi saka ka aborts man ir vislabākais variants.
Draudzene piedāvāja dzīvot pie viņas, bet viņa dzīvo ļoti trucīgos apstārkļos. Un māsa teica, ka ja sociālie uzzinātu ka es tādā vidē audzinu bērnu, man bērnu atņemtu.
Parunāju arī ar kādu citu draudzeni un viņas mammu. Viņas saka, lai nekādā gadījumā netaisu abortu, jo es pati to vēlā ļoti nožēlošu. Bet īsti klausīties viņā nevar, jo pašai ir 5 bērni un dzīvo uz pabalstiem, visi bērni mācās palīgskolās viņai, un mātei nav vidējās izglītības. Tikai pamatizglītība. Es varu vēl runāt daudz un gari.....tāpēc nobeigšu pagaidām. Es nezinu kā man labāk rīkoties.
Man ir bail par aborta sekām tālāk nākotnē, jo cita pēc tam var vēl dzemdēt 10 bērnus un nekas nav, citai atliek uztaisīt vienu abortu un viss....neauglība. Un pēc tam skriet un izmest tūkstošus lai tiktu pie bērna?? Lūdzu dodiet man padomu, bet godīgu.....