Pazuda dzirkstele

Reitings 17
Reģ: 02.12.2018
Ja godīgi par šo es vēlējos runāt jau diez gan ilgu laiku atpakaļ, bet nevarēju saņemties, tādēļ šoreiz esmu saņēmusies izstāstīt savu problēmu. Sākšu visu pilnībā no sākuma. Iepazinos ar viņu (dzēsts). Es ļoti uzklausītu Jūsu domas, droši arī privāti tās uzklausītu.
14.02.2020 03:09 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
Nobriedušais, man pilnīgi noteikti nav nekādu iebildumu pret Jūsu atrašanos šajā forumā. Tā kā forums ir pubkisks, katram ir iespēja un tiesības paust savu viedokli. Man arī ir skaidrs Jūsu mērķis, kaut gan pieļauju, ka Jūsu koncentrēšanās tikai uz dažām atsevišķām lietām liedz Jums tvert cilvēku attiecības un savstarpējo mijiedarbību kopumā, jo dzīvē nav nekā balta un melna, nav tikai 3 diagnozes, dzīvē krāsas ir daudz vairāk.
Rakstīsiet tiešo ziņu? ?
Vai apsaukājiet par stulbeni? ?
:
šis bija tas asums?
Kas Jums lika domāt, ka viens no šiem būtu reāls scenārijs?
17.02.2020 00:35 |

Reitings 149
Reģ: 30.01.2020

Rudens teksts @ 17.02.2020 00:35
Jūsu koncentrēšanās tikai uz dažām atsevišķām lietām liedz Jums tvert cilvēku attiecības un savstarpējo mijiedarbību kopumā, jo dzīvē nav nekā balta un melna, nav tikai 3 diagnozes, dzīvē krāsas ir daudz vairāk.

Es tak trenējos lai attīstītu konkrētas iemaņas. Vai tad jūs nezinājāt ka notiek iemaņu attīstība? Tas tāpat ka skolā.
Sākumā jūs trenejaties zīmēt apļus, pēc tam dažādus āķus un tikai pēc tam visu kopā - veselus burtus.
Tā pats arī šeit. Sākuma diagnozes forumā, pēc tam dzīvē, pēc tam mijiedarbība. Maziem soļiem, nevis visu uzreiz.
šis bija tas asums?

Vai tad tas ir asums?
Tas būtu asums ja es jūs apsaukātu.
Tomēr tie ir tie divi varianti, ar kuram es sastapos šī forumā.
Līdz ar to es jums tos arī piedāvāju. Ko jūs principa arī izdarījāt. Jo pēc būtības jūs mēģinājāt izdari aikido, kas jums neizdevās. Jo nemācējāt pareizi interpretēt manu rīcību. Jeb interpretejat irracionali, kas noved pie secinājuma, ka jums iespējams ir nedaudz (pavisam bišķiņ) ir paranoja. Jo ka jūs pati teicāt, dzīvē nav viss balts un melns arī diagnozes nav balts un mels ir smagāki gadījumi ir arī vieglāki gadījumi. Pagaidām es redzu ka jums ir pavisam viegla paranoja. Proti, arī viegls tāds narcisisms, jo tanī vieta lai pa taisno pie manis vērsties, jūs izvēlaties tādu nelielo manipulāciju, lai pievērstu manu uzmanību. Lai es pirmais izdaru to pirmo soli.
Jūs tak varējāt vienkārši uzrakstīt neatsaucoties uz mani, jo atsaukties uz angļu valodas avotiem nav mans izgudrojums, es arī to neesmu patentējis. Principa, tam nav nekāda sakara ar mani.
Apmēram tā.
17.02.2020 01:52 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
1. Ļoti pazīstama situācija. Tā dzīvē notiek, ja savu dzīvi saisti ar cilvēku, kurš nodarbojas profesionāli ar sportu, viņiem pirmajā vietā ir sports. Es labprāt padalītos ar savu sāpi, bet privāti.?
2. Pārskrienot pāri pāris komentāriem, man rodas pretīguma sajūta:
Uzsāk attiecības ar seksuāli atkarīgu vīrieti, kas guļ ar visam pēc kārtas un pēc tam brīnas, ka viņš viņu krap.

Tici man ja seksuāli atkarīgiem vīriešiem būtu zīmogs uz pieres,neviena meitene ar tādu nesaistītu nākotni.
21.02.2020 11:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits