Aleksandrs @ 13.02.2020 14:29Tiešām šito b*hitu vēl kāds vispār atzīmē? Otram ir jāliek justies novērtētam un vajadzīgām ikdienā, nevis tikai par godu kaut kādam mistiskam datumam, kas domāts tikai mārketinga veicināšanai.
Aleksandrs @ 13.02.2020 14:29Tiešām šito b*hitu vēl kāds vispār atzīmē? Otram ir jāliek justies novērtētam un vajadzīgām ikdienā, nevis tikai par godu kaut kādam mistiskam datumam, kas domāts tikai mārketinga veicināšanai.
hiacinteburkā @ 13.02.2020 14:52Pormifē teksts @ 13.02.2020 14:39[/quote
Nu tas ir padebīli,egoistiski un skaudīgi,kā Tava draudzene uztver šos svētkus. Un kā Tev pašai liekas - ķipa tam parādās jēga,ja džeks 1x gadā uzdāvina puķes? Pilnīgi piekrītu gan Kiskismau komentāram- galvenais pavadīt laiku kopā. Bet nu ka ir gadījies,ka nav ar ko kopā svinēt un esi viens- tikuntā skaust un 'heitot' citus ir pretīga īpašība. Es kad biju viena,nekad tā nedarīju. Pat tad,kad jutos vientuļi un drūmi. Manā galvā tas vispār neiet iekšā - skaust citus par kautko tik svētu un brīnišķīgu,Tikai tāpēc,ka pašam tā nav? Tphu.
Pormifē @ 13.02.2020 15:33
Nu tiem kam nav attiecību, domāju, ka daudziem/daudzām skauž, ka puķes neviens nedāvina, un ir tikai jānoskatās kā citi priecājas. (es nesaku, ka tā ir visiem, bet vienkārši zinu piemērus) Pat lielākie heiteri priecātos, ja viņiem kaut ko mīļu uzdāvinātu.. Ir kas svin, ir kas heito - tā tas ir un būs!
Pormifē @ 13.02.2020 15:33
Nu tiem kam nav attiecību, domāju, ka daudziem/daudzām skauž, ka puķes neviens nedāvina, un ir tikai jānoskatās kā citi priecājas. (es nesaku, ka tā ir visiem, bet vienkārši zinu piemērus) Pat lielākie heiteri priecātos, ja viņiem kaut ko mīļu uzdāvinātu.. Ir kas svin, ir kas heito - tā tas ir un būs!
lady1 @ 13.02.2020 16:09Svētkus svinēt ir jauki un forši, piekrītu, ka mīlēt un lolot vajag katru dienu, bet vai nav jauki, ka ir tāda mīlestības diena, kad to izcelt vēl vairāk un par to vairāk aizdomāties, novērtēt? :) Bet nu ja godīgi, nezinu ko romantisku šogad padarīt, kur aizbraukt. Zinu, ka kino un daudzas iemīļotas kafe būs pilni.
Funny @ 13.02.2020 16:39mīlestības dienā man drīkst neizsargajoties mīlēties, lai ir likteņa vara.