Domu sakārtošana, atslābināšanās

Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Jautājums Jums vai gudriem
cilvēkiem, kam ir saistība ar psiholoģiju- kā tikt galā ar pārdzīvojumiem? Jo īpaši tādiem, kas ir bijuši sen, bet nav “palaisti” vaļā. Kādā veidā no viņiem atbrīvoties?(No ieteikumiem uzlikt mīksto neder, jo tas neko neatrisina un ne visi māk to izdarīt).
Un vēl pats svarīgākais, kā Jūs sakārtojat domas, atslābināties?
Man ikdiena ir vienā skriešanā, darot vairākus darbus,satiekoties ar cilvēkiem, veicot ļoti aktīvu dzīvesveidu, jo šādi man neatliek laika domāt par sevi un savām emocijām un emocionālo stāvokli, viss tiek turēts sevī. Tad, kad Tu paliec viens, tad, protams, viss sāk nākt ārā, kā arī atsaucas uz kvalitatīvu miegu un nespēju “izslēgt smadzeni”.
Alkohols vai zāles uzpīpēšana ir mēģināts, bet neko neatrisina. Varbūt kādam ir savas metodes, vai kāda laba literatūra ko ieteikt?
P.s. Ja kas situācija nav ne šausmīga, ne kā citādi kritiska, vienkārši vēlme strādāt ar sevi un uzlabot ne tikai ārējo, bet arī iekšējo stāvokli.
07.02.2020 10:03 |

Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
1shade @ 07.02.2020 23:15
TLDR. Apstājos pie injury to fillings. Paldies. Tev vienmēr būs taisnība. Līdz šarlatānam tev nav tālu.

Redpill neapnīk rakstīt zem dažādiem kontiem?
Ka es jau teicu, muti aizvērat un nečīkstejiet mana virzienā, primitīvais narcistiskais un manipulatīvais zadrots. Tas esot jūs kaut gan rakstāt zem diviem dažādiem kontiem. Jums ir izteikta teksta stilistika, viens un tas pats. Tiem cilvēkiem kam vajag visu izlasīs un sapratis.
Jūs vēl pasakiet ka labie mēli satur daudz detaļu, vai ne?
08.02.2020 00:21 |

Reitings 56
Reģ: 06.02.2020
Abi viens otru nepazīstam. Viens foruma biedrs mani zin. Nu neglaimo sev, neesi tik populārs, lai kāds divus kontus blieztu. Es personīgi nečīkstu. Man pat ir gandrīz vienalga, atskaitot injury of fillings. Google lietot proti, bet translate vēl neesi izcirtis līdz galam.
Vienā postā lepni te apdirsi kādu, ka redz, nu ja tu proti lasīt angliski, nu palasi,hihihihi. Man pietika ar vienu kļūdu,gan jau biji domājis feelings nevis fillings. Tavas zināšanas ir stiprI viduvējas angļu valodā. Vismaz šobrīd tā izskatās,bet nu vienmēr var norakstīt uz autokorektu. Ar maģistru neplāties, pagaidām nepalīdz.
08.02.2020 00:29 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Piedod ka aizskāru tavas jūtas.
Man ir tikai viens konts, vecajam (Mgtow101) paroli/mailu neatceros.
08.02.2020 00:33 |

Reitings 149
Reģ: 30.01.2020

1shade teksts @ 08.02.2020 00:15
Tu pārāk gari raksti. Pārāk gudri.

Vai tad cilvēks neprasīja gudru padomu?

Iepin daudz visādus svešvārdus, lai izklausītos gudrāks nekā esi. Teiksim tā.

Vai tur bija tikai svešvārdi?
Vai tomēr es arī ieliku atsauces uz tam timekļvietnem kur es tos tekstus paņemu?
Vai kādreiz rakstījāt bakalaura vai maģistra vai citus zinātniskus darbus?
Vai tad jūs nezināt ka lai parbaiditu vai cilvēks mulda ir jāprasa atsauces uz pārbaudītiem avotiem?

Tu pats saki, ka nelielies ar saviem sasniegumiem, bet tajā pat laikā sāc bliezt romānu par matemātikas olimpiādēm. Sēžu mierīgi un nepinu iekšā savu izglītību, lai tu justos maksimāli pārāks internetā.

Vai tiešām lielojos kaut kādiem trolļiem internetā lai justos pārāks?
Vai es tad zinu jūsu sasniegumus lai zinātu jūsu līmeni un saprastu vai es jau paraks par jums vai tomēr vajag kaut ko vēl pierakstīt lai tiešām būtu paraks?
Priekš kam man ir jājūtas pārākam par jums?
Vai man tad samaksas naudu par to?
Vai sievietes šī foruma ar mani vēlēsies pārgulēt?
Vai jūs zinājāt ka dzīvoju cita pasaules gala?
Vai tad es nepateicu ka esmu aseksuals?
Kur ir jūsu dzelžaina loģika?
Vai tomēr jūs spriežat pēc sevis ka jus esat tik niecīgs ka jums vajag trollet citus cilvēkus intererneta lai justos parakam?
Lai tas sievietes, kas jūs zina, domātu ka esat gudrs un ļautu jums izmantot savu ķermeni jūsu seksuālo vajadzību apmierināšanai?

Un nenovirzies no temata, es teicu, ka neesi ārsts, un pagaidām izskatās, ka esi aizslīdējis garām arī šim faktam.

Vai jūs uzmanīgi sekojat man šajā forumā?
Vai tad es neteicu ka man ir maģistra grāds sociālās zinātnes?
Vai tad neteicu ka mana profesija ir svarīgi būt pat labākam nekā ārstam psihoterapeitam?
Vai tad jūs nezinājāt ka ir profesijas ar lieliem riskiem kur var zaudēt mīlionus, viena nepareiza lēmuma dēļ?
Vai tad nezināt ka pieņemot darba tādu paranoidalu cilvēku ar neloģisku domāšanu ka jūs var izšķirties no vairākiem miljoniem?

Godīgi sakot, man nācās dzīvē saskarties ar coachu, kas trenē pārdevējus. Pilnīgs psihopāts un manipulātors. Dirš ka bail. Stāsts arī starp citu līdzīgs.

Ka mēs varam zināt ka jūs nemuldat?
Vai jūs tāpat ka es ievietojat atsauces uz savas informācijas avotiem lai mēs varētu pārbaudīt jūsu teikto?

Savlaik esot bijis "ģēnijs" un "good at numbers", bet redz arī nenovērtēts, tapēc esot gājis citu dzīves ceļu. Kad biju ticis galā ar vienu no savām dzīves kļūdām, pamazām sāku saprast, kapēc viņš ir coachs nevis matemātikas skolotājs.

Kurš tad teica ka es gribeju būt matemātikas skolotājs?
Vai tad matemātika, speja analizēt un pēc tam veidot kaut ko ir vajadzīga tikai matemātikas skolotājiem?
Kurš tad teica ka nebiju novērtēts?
Vai tad augsta kompensācijā ko saņemu par savam zināšanām nav tas vērtējums?
Vai tad viss tas stāsts bija par manis nenovērtēšanu vai tomēr par psiholoģisko traumas piemēru un ka es to pārvarēju?
Vai tas nebija tas par ko autore prasīja padomu?
Vai tad neteicu ka man matemātiku uzlaboja augstskolā?
Kāds ir mērķis tam koučam?
Dabūt no jums naudu vai ne?
Vai tad es gribu dabūs naudu no jums?
Vai tomēr seksu?
Vai izlasījāt līdz vietai kur pateicu ka esmu aseksuals un kāpēc?

Un te nu esmu, atpakaļ forumā, kur kāds atkal sāk spert vaļā mēmāko demagoģiju, ka, redz, nenovērtēts ģēnijs, pelnu tagad milzu naudu citā sfērā, un visi jūs pi*arasi

Kurš tad teica ka esmu nenovērtēts ģēnijs?
Vai es teicu ka esmu ģēnijs?
Vai tomēr jūs pats nospriedat ka to ko es aprakstīju ir ģeniāla cilvēka pazīmes?
Vai tad milziga nauda ko pelņu nav manis novērtēšana, kur ir loģika?
Vai tad es pats kaut ko saku stāstīt, vai tomer cilvēks palūdza gudru padomu?

es viens Dartanjans, dodu jums spēku un esmu nolaidies no augstumiem, lai bezmaksas sniegtu konsultācijas.

Vai jums mulsina fakts ka cilvēki var būt jauki, izpalīdzīgi un padalīties ar savam zināšanām bezmaksas?
Vai tad neteicu cita tēma ka atnācu patrenēties psihiatrija lai momentāni atpazīstu psihiatriskus traucējumus?
Joprojām neredzat kāds man ir labums no tā?
Vai tad treniņš nav tas labums kas man ir vajadzīgs lai nedarītu kļūdas dzīve, kad es varu vai nu ieraut, vai zaudēt lielu naudu noalgajot darba tādu cilvēku ka jūs?
Redzied sākuma pastāstīju teoriju par paranoidaliem cilvēkiem ar piemēriem. Tagad uzreiz prakse, ka ar viņiem rīkoties uzdodot jautājumus lai aizvestu viņus strupceļa. Lai viņi paši saprastu savu ideju un domu neloģiskumu un apsurdu.
Šis cilvēks ir ne tikai paranoidals, bet arī manipulatīvs trollis, jo manipulē ar citiem cilvēkiem kas šo lasa.
Vairāk es ar jums redpill un 1shade nerunāšu lai netērētu savu laiku.
08.02.2020 02:14 |

Reitings 56
Reģ: 06.02.2020
Čalīt, viss, pietiek.
"Jūs" ar lielo lielo burtu, "absurds" nevis "apsurds"(šo pamanīju arī vienā citā foruma topikā), liec vairāk komatus. Aseksuāls ? Jā, tas ir moderni, tāpat kā non-binary un visi pārējie dzīvnieki. Redzi, tu bliez, bet man ir pilnībā vienalga, niecīgs es esmu tavā profesijā, ja tev tiešām tāda ir un tu neesi kaut kāda psihologa asistents vai psiholoģijas prakses administrators, kurš pieraksta pacientus. Kāda tam nozīme, ka tu pasaki, ka tev ir tas un šitas ? Augstākā ? Tas ir vienīgais ar ko tu vari paspīdēt ?
Bakalaurs ? Maģistrs ? Tu tagad nopietni, uzrakstīt, varbūt nopirkt ? Ir redzēts pietiekoši daudz, bet nu gan jau mani stāsti par pārdevējiem ar maģistru tev šķitīs tikpat neticami. Augstākā nav rādītājs. Es arī izrādu mazāk agresijas pret tevi nekā tu pret mani, tā kā sieviešu sirdis iespējams centies iekarot tu. Mans uzdevums ir paglābt no tādiem. Iemācījies googli tagad metīsi simptomus tur iekšā un ārstēsi visus ? Kādu atbildību tu uzņemies ? Let me guess! Pilnībā nekādu, jo tavs rakstītais, kā pats saki, ir par velti. Ja tev šķiet, ka man nav taisnība un tās ir bērnu spēles, tev pašam jāārstējas. Šeit var palasīt daudz ko interesantu, bet nu tu izcelies uz visu fona kā tāds mesija. Tici man, šajā pasaulē par velti nenotiek nekas, bet nu, jā, acīmredzot, tev nav slinkums pēc darba, ja tev tāds ir, vēl paārstēt cilvēkus. Mediķiem ir maz laika, 10 gadi vismaz jāmācās, intense shit, bet nē, tu prieka pēc palīdzēsi kādam, kas nonācis nelaimē. Internets ir plašs un liels, tu vari būt, kas tu vēlies. Aseksuāls, cilvēks ar padsmit kontiem, gan jau tie arī gūst kaut kādu baudu, virtuālu, ar VPN vispār vari logoties iekšā kaut no Ziemeļkorejas. Paskaties uz Endziņu, čalis pelna miljonus uz lohiem, kas klikšķina uz viltus ziņām.
Noslēgumā varu teikt, ka nekad neesmu domājis, ka PTSD skar tikai kara veterānus, nezinu, kapēc tu pēkšņi sacepies par to. Katrā ziņā, tādiem kā tu, nevar uzticēties. Muld kaut ko, cenšās atspēkot. Un mani nosaukt par trolli ? Tu vispār zini ko trollis dara ? Mums te veidojas tāda diskusija, ka tu vispār trollē, pļāpā par kaut kādiem miljoniem, ko cilvēki zaudē tādu cilvēku dēļ kā es. 9 posti forumā, tu jau esi noteicis manu personnību. Nu tev pašam smieklīgi gan jau paliek. Vēl pie tam tam pašam paranoidalās izpausmes un zvaigžņu slimība, kāds uzbliezis 2 kontus, lai tevi nabadziņu patrollētu.
Un, lūdzu, bez "Jūs" un visādām oficiālām uzrunām, mazi bērni mani uz "Jūs" uzrunā.
Tiesa, stāstīt sievietēm, ka tu palīdzi kādam nezaudēt miljonus ir baigi labā stratēģija, well played, tik tālu nekad nebiju aizdomājies.
08.02.2020 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!