izvēlejos tēmu vīrieši, jo tēmas sievietes nebija - sieviešu portālā. OK... nepiekasīšos ... tātad esmu diezgan satriekta un pārsteigta. Šodien kā bieži to daru staigāju pa veikaliem un iepriecināju sevi ar jauniem zābaciņiem. Kurpes un vēl vairāk zābaciņi ir mana vājība. Ja man ir slikts noskaņojums, pietiks ar jauniem labas kvalitātes zābaciņiem, lai man vairs negribētos raudāt un visu postīt sev apkārt. Baigi noveicās atrast vēl vienus sapņu apavus izpārdošanu laikā. Teikšu atklāti es nāku no mazpilsētas vidusšķiras ģimenes. Un mans atalgojums ir vidusšķiras līmenī. Un sabiedrībā, kurā es uzaugu bija pieņemts iegādāties kvalitatīvu apģērbu un nemaz nerunājot par apaviem. Izņēmums varētu būt 1990. tie gadi kad tiešām man kā bērnam pa mājām nēsājamais apgērbs pa lielam tika tiešām iegādāts second hend veikalos, un tikai uz bērnudārzu un skolu ejamās drēbes tika iegādāts jaunas. Un tikai 90. to gadu beigās situācija mainījās. Tomēr manā sabiedrības daļā, kaut kā ir ļoti negatīva nostāja uz visādiem sūdiem un nekavalitatīvu apģērbu, kur nu vēl runājot par apaviem vai zābakiem. Šobrīd dzīvoju noplukušā miteklī, jo finanses neatļāuj neko labāku. Tomēr mantas, kuras sev atļāujos iegādāties nevar saukt par nekvalitatīvām. Protams gribētos to un to, tā un tā dzīvot. Esmu arī instagram un sekoju visām tām krutajām un bagātajām... jo nu man kā sievietei patīk salīdzināt.... un atklāti sakot ... apskaudu visas tās sievietes kas skaisti ceļo visu laiku... kurām ir super figūra... kuras ļoti skaisti ģerbjas ... un kuras var atļauties labāko firmu apģērbu un aksesuārus.....
vienai tādai sievietei sekoju īpaši... un kamēr iepriekš nedaudz apsakaudu .... par dzīves līmeni... kāds ir viņai ... un kāda nav man ... par mantām kādas viņai ir utt...šodien mani pārņēma šoks ... ka tas viss .... ir pilnīgi ...pilnīgi fake...
nezinu pat ko teikt ... atklāti sakot... ja zinātu, ka tas viss ir tāds fake... nebūtu nemaz viņai tā sekojusi
šodien ejot pa veiklaiem atrodu mats matā tādus zābaciņus, kādi ir viņai ... un tādas kvalitātes apavus pēdējo reizi ieģādājos kad ārzemēs pa man saplīsa sandales, un vienkārši uz to uz to brīdi nācs iegādāties kaut kādus apavus staigāšanai un ņēmu lētākos. Ar lētiem sūdiem ir tā, ka viņus pirkt nemaz nav lēti. Vis izdevīgākās mantas ir vidušķiras .. vidēji dārgās... kuras maksās krietni dārgāk.. bet kuras tu varēsi ilgi jo ilgi nēsāt... un tāpēc no nēsāšanas skatapunkta ir visizdevīgākās (lētākās). Un lēti apavi ... nu tas ir vispār... jo kājas jau mums ir tikai 2 un tām būs jānokalpo līdz mūža galam .. un pirkt visādus sūdus ar ko kājas bojāt ... nu var tikai krīzes situācijā. Tā ka jā... no vienas puses esmu šokā ... kā tā sanāk .. ka es viņu apsakužu par viņas dzīvi un mantām ... a īstenībā tas viss ir pilnīgs fake ... bet tad no citas puses...
... tomēr mani moka jautājumi... varbūt Jūs varat man šajā ziņā paīdzēt?
kā tad sanāk... ka viņas vīrs ir miljonārs... bet sievu pat piņemami apģerbt nevar? Kas viņam naudas žēl normālām drēbēm un apaviem? Un kāpēc tad visa šī feikošana ... ar visiem loubutaniem un chaneliem .. kad sievai pat normālu zābaku nav.
Jautājums foruma sievietēm. Kāpēc dāma izliekas ka viņai ir sapņu dzīve, vēl pieraksta living dream life... sabildējas ar visām savām feikajām kurpēm un somiņām ...bet pašai .. pašai nav pat normālas kvalitātes apavu. Kāpēc šīm sievietēm ir tik svarīgi izlikties? Ko tas viņām dod? Kam ir šī izlikšanās? Draudzenēm? Vai arī copē jau sev labāku vīrieti...
Un jautājums faruma vīriešiem no vīrieša skatapunkta. Kāpēc kāds, kur itkā ir miljonārs un ar to lielās visur šādi izturas pret savu sievu. Kas ir nepieņemami pat vidusšķiras ģimenēs.
Nevar atrast iepēju pat sievai normālus apatvus nopirkt. Nu kur tas redzēts. Kas ir par pamatu vīrietim būt tik skopam... un pret savu tuvāko cilvēku. Tā ir bērnības trauma, uzaugšanu trūcībā... kas cits. Kas izveido šādus vīriešus?