sla @ 30.01.2020 10:44Vai vīrietis, kas ikdienā man neko nepērk vai nedāvina (nelutina) ir uzskatāms par skopu?
Kiki007 @ 29.01.2020 14:17Skops nav bijis neviens. Kāds varēja atļauties vairāk, kāds mazāk...no sērijas-mašīna dzimšanas dienā(tās bija ilgstošas attiecības) vai Chanel smaržas.
Bija viens,kas stāstīja par savu biznesu no 16.gadu vecuma, ka nopelnījis teju miljonu. Esot māja Baltezerā,kur vientuļi viņam...brauca ar lexus un ģērbies bija brendīgās drēbēs. Plānoja kopīgas brīvdienas Maljorkā ?Ātri vien noskaidrojās, ka viņš dzīvo pie mammas hruščovkā un nekas vairāk par parādiem viņam nepieder ?
blacke @ 30.01.2020 12:22Tāpat cilvēki, kuri strādā, lai nopelnītu šādu naudu, parasti nemēdz atpūsties, tie strādā. Atpūsties mēdz tie, kuriem naudas nav.
Atvaino, bet debīlākais, ko esmu dzirdējusi. Visi man zināmie tie, kam naudas vispār netrūkst, ceļo un pat ļoti bieži. Tieši tāpēc, ka var.
bulta @ 30.01.2020 12:26
Iespējams, mēs nedaudz savādāk interpretējam vārda "nauda" nozīmi ;)
Iespējams, mēs nedaudz savādāk interpretējam vārda "nauda" nozīmi
Tu nebiji tā vērta..Kiskismau @ 30.01.2020 14:59Pēc vidusskolas biju kopā ar pusi kurš kad saņēma pirmo algu nopirka sev pa 300 eiro ļoti dārgu lietu, lai gan solīja ka man uzdāvinās kaut ko, jo puķes vai uz randiņiem īsti nebija vedis. Kad apvainojos par to viņš no aliexpress pasūtija neīsta sudraba ķēdīti un kulonu pa 5 eiro un centās to uzdot par īstu sudrabu no juveliera veikala. Par laimi ilgi ar tādu nebiju kopā. :D Man jau to ķēdīti tik ļoti nevajadzēja, bet fakts ka sev nopērk vienu nevajadzīgu sūdu un pēc tam melo vispār smieklīgs.
Blanche @ 30.01.2020 16:03Man vienreiz bija tāds, kurš uz Ziemassvētkiem uzdāvāja termokrūzi (no sava darba, kur dabūja par velti), bet pats sev nopirka ādas cimdus pa 80 eiro un teica, ka palutināja sevi. ?♀️
No manīm tu neko ($$$) nedabūsi, kaut vai plika man bāztos virsū, es varu tikai savu locekli piedāvāt.Kiki007 @ 30.01.2020 19:09Man šķiet, ka vīrieši visdāsnākie ir tad,kad ļoti grib...nu ja sieviete nav kā atvērta grāmata, nav viegli pieejama un ir seksīga, tad var dabūt no vīrieša jebko( nu atkarīgs no iespējām,protams).
Protams, ir skopi raksturā. Skopums ir atteiksme pret visu, ne tikai dāvanām, visdrizāk ģimenes dzīvē tādiem būs jāpamato,kāpēc jaunas zeķubikses vajag,ja vecās salāpīt ?