Neviens jau nesūdzās kam izrāda simpātijas...law7 @ 23.01.2020 21:36Starp citu, neviens no vīriešiem nav sūdzējies par izrādītajām simpātijām.
Atcerējos vēl vienu niansi. Nav vērts izrādīt simpātijas aktīvākajiem meiteņu medniekiem, jo tie noteikti piecirtīs kanti gan tev, gan veselam baram citu meiteņu, kuras viņiem ir simpatiskas. Simpātiju izrādīšana efektīvāk strādā uz vīriešiem, kuri nekad nav bijuši zināmi kā izveicīgākie meiteņu mednieki.
Nevajag brendiju, jaunā paaudze vairs ar alkoholu neaizraujās.bulta @ 23.01.2020 23:14Ko darītu es?
Pieietu klāt ar glāzi brendija, paņemtu ģitāru, nospēlētu Wonderwall, iedotu vizītkarti un izdzertu brendiju.
Backbeat, the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now
Kiki007 @ 24.01.2020 13:24Ja man iepatīkās kāds vīrietis, tad pasākumā,sapulcē,liftā vienalga kur- brīdī,kad izveidojās acu kontakts, skatos acīs,tad novēršos uz pāris sekundēm un paskatos uz viņu vēlreiz-ja vīrietis joprojām skatās uz mani-pasmaidu. Viss, ar to parasti pietiek, lai viņš nāktu klāt,uzsāktu sarunu utt.
Bet es no dabas esmu smaidīga,komunikabla un patīk flirtēt, tāpēc šadas lietas notiek dabiski ?
Ja nu vīrietis tāds neaptēsts, tad sarunas laikā, smejoties var itkā netīšām pieskarties viņa rokai...
Tas ir maksimums,ko man ir nācies darīt. Jo vīriešiem bieži ir bail rīkoties,jo domā,ka viņai noteikti jau ir vīrietis utt. Bet kopumā- iespējamība,ka kādam patīc un viņš neko nedara un neizrāda ir maza!
sarunas laikā, smejoties var itkā netīšām pieskarties viņa rokai
v35 @ 24.01.2020 17:23
Ir cilvēki, kam nepatīk pieskārieni bez atļaujas.
Neesmu sastapusi vīrieti,kam tie nepatiktu
Baigais gangsteris :o cik jau esi cilvēkiem iesitis kas tev nejauši pieskārušies?v35 @ 24.01.2020 18:40
Ja es redzētu, ka Tu man mēģini pieskarties, savaldītos. Ja neredzētu (no aizmugures) un nepaspētu sagatavoties, instinktīvi iesistu. Nopietni.