Chikitita @ 13.01.2020 07:10Amorcita strādā savā jomā?
Man ir bakalaurs LU vadību zinības, esmu strādājusi kā personāla speciāliste u.c., bet ar to nepietiek lai ieņemtu augstus amatus, liels + ja ir psiholoģijas vai jurista bakalaurs.
Būtu ar tagadējo galvu, nemācītos to, lieki izšķiesta nauda un laiks.
Es labāk būtu mācījusies par juristi, universāla izglītība, jo jurista zināšanas būs derīgas ļoti daudzos amatos.
Chikitita @ 14.01.2020 06:47Visur jau piedāvā, ej tik, mācies un maksā, laikam šobrīd vairs neesmu atņemt ģimenei naudu un laiku, maksāt to trako studiju maksu.
Srumun @ 14.01.2020 07:40Nepabeigta augstākā. Līdz ar to var uzskatīt, ka izglītības man nav.
Strādāju IT jomā.
Mēģinu pabeigt, jo ir situācijas, kad attiecīgs papīrs var noderēt (labāk lai ir, nekā, ja nav). Motivēties gan ir grūti (it īpaši zinot to, kādā kontrastā ir Latvijas IT izglītība un darba tirgus). Bet daudz vieglāk kā bija tikko pēc vidusskolas.
Nu ja tas nodrošina iespēju atrast daudz labāku darbu un ievērojami papildināt ģimenes budžetu, tad uzskatu, ka tas ir vērtīgs ieguldījums.
lielabeta @ 14.01.2020 20:19
Ja nav noslēpums - kur studēji un kāpēc pameti? Tieši interesē iet uz IT jomu. ?