Kā vienai visu pavilkt!? Šķiršanās!

Reitings 15
Reģ: 11.01.2020
Sveikas, esmu attiecības ar vīrieti, ir kopīgs bērns, bet nevaru izturēt kad vīrietis ir atkarīgs no alkohola, viņam vienalga kādu viņu redzu no malas, līdz ar to daudz naudas aiziet, jo tā jau ir grūti savilkt galus bet viņam ir vienalga un nerēķinās ar ģimenes budžetu, pašai darbs ir bet šķiršanās gadījumu viena sevi nevaru pavilkt ar bērnu jo alga ir 350 e, īre 70,komunalie 100,televizija 18, elektrība 20, mob 25 , bērnam dārziņš 40 e. Visa nauda aiziet maksājumos ?ka lai nēsajuk prātā,pārņem izmisums ?ko darīt? ?Tāda sajūta kad jādzīvo ar diviem bērniem.
11.01.2020 16:00 |

Reitings 15
Būs tādas gnīdas ka tu bordo, kas vēl brūces sāli iekaisis, lab kad tev dzīvē labi iet ?ja esmu bomzene, nidetaja, maku tikai sūdzēties un bimbāt, gatava njunja, lasara! Dzīve man būs zem tilta un neko nesasniegsu, lab kad neiesaki uz ārzemēm braukt ?man nekad nav bijusi cilvēki kas atbalstītu, uzaugu dziļos laukos, vecāki arī bija dzērāji, tāpēc tādus neieredzu, skola tamdēļ pēc pamatskolas arī nav pabeigta jo reāli nevarēja pavilkt, jo no pilsētas dzīvoju kur ir skola 70 km no savas pilsētas, nu vēl kas sākas tev? Pagrauz vēl?
11.01.2020 18:50 |

Reitings 2254
Reģ: 21.02.2015
So bad, nevajag pārspīlēt un taisīt drāmu! :D Par salašņu neesmu Tevi saukusi, tikai norādu uz to, ka, lai kaut ko sasniegtu, kaut kas jādara. Pateiksi, ka tā nav? Šobrīd saņemies, meklē iespējas (ne attaisnojumus) un dari visu, lai uzlabotu situāciju sev, un galvenais - bērnam! Pirmkārt, alimenti. Otrkārt, kaut kāda izaugsme karjeras ziņā Tev pašai.
Es arī izaugu ļoti trūcīgā ģimenē, tā kā nevajag tagad mūžīgi uz to atsaukties un tēlot nabagus. Tas man netraucēja gan pabeigt maģistrus, gan kaut ko sasniegt dzīvē. Un tādu cilvēku ir daudz, tāpēc neesi ne ar ko īpašāka. Cilvēkiem patīk sevi žēlot, un tā ir nabagu domāšana, aizmirsti to! Lai veicas!
11.01.2020 18:50 |

Reitings 15
Lai tev ar veicas bordo!
11.01.2020 18:53 |

Reitings 15
Crystal paldies kad mani saproti!
11.01.2020 18:54 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Nevis "kad, bet "ka".
Kāds ir Tavs vecums, kur Tu dzīvo un par ko strādā, jeb pareizāk sakot - ko Tu māki?
11.01.2020 20:38 |

Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
350 euro ir zem katras kritikas, ņemot vērā, ka no tās naudas dzīvojat 3 cilvēki un vēl uzturi vīra atkarības. Varbūt mēģini iet strādāt uz Rimi vai Maximu? Katrā pilsētā tādas ir! Arī tur mēnesī var salasīt vairāk par 350.
Jo neizklausās, ka vīrs tev patiešām ir piegriezies, citādāk jau sen būtu izmetusi viņu ārā. Ja esi tik vāja, un tomēr nespēj no viņa atteikties, un esi gatava turpināt ciest un mocīties un traumēt savu bērnu, lūdzu, uz priekšu. Bet tiešām nav neērti nākt te un vaicāt, lai kāds palīdz izārstēt tavu pašcieņas trūkumu? Piedod, vienkārši liekas, ka tu atnāci te pažēloties, un tas vispār neraisa nekādu līdzjūtību. Neesi tu ne upuris, ne bezizejā nonākusi sieviete, drīzāk pielipusi dīkdieņa bikšu staklei. Saprastu vēl, ja vīrietis būtu varmāka un tu būtu no viņa finansiāli atkarīga, viņš draudētu atņemt bērnu utt.
11.01.2020 20:49 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Tu labi pateici, mani vecāki bija dzērāji, kas ieaudzināja šo nolemtību, tagad tu to parādi un iesēj to savam bērnam.
Nomirt badu tev sociālie dienesti ar bērnu neļaus, tici man, Latvija nav Āfrika, ja iesi, stāstīsi situāciju - palīdzēs, turklāt tavi ienākumi ir ļoti zemi ar to pietiks lai saņentu pārtikas, higiēnas pakas u.c.
Labi alga 350 eiro, no vīra būs uzturlīdzekļi, ja nedos, tiesas ceļā piedzīsi 107 eiro, nav daudz, bet vismaz kaut kas. Dzīvosiet pieticigi ar bernu bet mierā!
11.01.2020 22:00 |

Reitings 40
Meitenes! Jūs,te gadījuma ilūzijas nedzīvojat! Pārvākties viņai ar bērnu uz Rīgu?! Oky paskaitīsim! Pieņemsim algā 700€ uz rokās,300€ bērnu dārzs,jo Rīgā taču pašvaldības bd netiks,rindās! Tālāk, 300€ īre + min 70€ komunālie(tagad taču ziema). Neskaitot transportā izdevumus,kas paliek pāri?Tālāk alimenti,cik saprotu viņš apmēram minimālo,tātad 107€! Apmēram 137€ paliek dzīvošanai! Pat nezinu,ko ieteikt šāda situācija! Iespējams tiešām ārzemes būtu Tev un bērnam labāk dzīve bet tur protams atkal jautājums-kur likt bērnu,kamēr strāda?! Iespējams Tu ar viņu varētu sarunāt,ka viņš dod naudu Tev īrei un komunālajiem,bet uz to arī nevar paļauties jo viņš ir alkoholiķis! Tiešām,grūta situācija esi. Protams Tavu situāciju nezinu,iespējams Tu vari atrast kādu risinājumu,Tev tas ir jādara! Glāb sev psihi un bērnam,nedomā par sevī! Domā tikai par bērnu,kā viņam labāk!
11.01.2020 22:09 |

10 gadi
Reitings 1024
Reģ: 03.01.2013
Vienkarsi ir jasaprot, ka palauties var tikai un vienigi uz sevi-tas sakumam.
Nospraud merkus un uz prieksu. Sakums, protams, bus gruts, bet visu nevar gribet uz paplates.
Ja jau vins dzer, tad jau ari nekadas lielas naudas rekiniem no vina tapat nevar dabut?
P.S. Par garumzimju eksistenci zinu, vnk sim datoram tadu nav :D
11.01.2020 22:10 |

Reitings 2254
Rīga nav vienīgā pilsēta Latvijā, kur var atrast labāk apmaksātu darbu. Kaut vai var strādāt par auklīti, pieskatot kādu bērnu, dzīvojoties mājās pašai ar savu bērnu (tad nevajadzēs meklēt dārziņu). Tas tā, idejai. Man pazīstamā meitene par auklītes darbu saņēma 800€ uz rokas, protams, bez nodokļiem.
11.01.2020 22:19 |

Reitings 40
Un pārejas Latvijas lielpilsētas izdevumi ir mazāki? Oky varbūt par 100€ mazāka īre! Un būsim nopietni,kuri vecāki ļaus pieskatīt bērnu,maksāt vēl par to bez pieredzēs? Pilns ss.com ir ar profesionālam auklītēm! Man noteikti tāda nederētu- audzinu savu bērnu,vot i visa mana pieredzē! Paldies,par to es noteikti nemaksātu un bērnu neuzticētu! Un kur nu vēl mana māja sveš bērns,ja nu viņš manam iesitis+nepietiekamā uzmanība,jo jāskatās vēl savs bērns?! Parasti,ja meklē auklīti mājas dienu,dienā bērns ir maziņš,bērnu dārza laist vēl nevar vai nevēlas! Cilvēks gaida reālu kādu reālu padomu,nevis domu mākoņus
11.01.2020 22:34 |

Reitings 2254
Pieskatīt 2 bērnus vienlaicīgi nav kosmoss, visu var pamanīt un neviens netiks nosists :D Nez kā tad ir dārziņos vai, kā mūsu vecāki tika galā ar vairākiem maziem bērniem ģimenē? Jebkurā gadījumā tā bija ideja. Un nevajag vienmēr pieredzi auklītei, tikai nevajag. Manis pieminētai meitenei nebija nekādas pieredzes vai izietu kursu.
Un ir daudz citu pilsētu, kur var atrast darbus, kas pat nav LR nozīmes pilsētas, nu tikai nevajag. Lai gan, protams, labāk nedarīt neko, turpināt saņemt 350€ un dzīvot ar alkoholiķi. Tas tiešām ir risinājums! :D
11.01.2020 22:41 |

Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Vajag reālu risinājumu. Pirmais dodies uz sociālo dienestu. Vēl paskaties krīzes centrus, nezinu par krīzes centriem, kāda tur kārtība kādas iespējas, bet varbūt tur ir iespējams ar bērnu padzīvot kamēr atspēriens talālākai dzīvei. Rīgā būtu vieglāk, darbu var atrast labāk apmaksātu un dzivokli vismaz no sākuma var padzīvot arī neremontētā un ar malkas apkuri, bet Rīgā nebūs kur atstāt bērnu, dārziņā vietu nebūs, šāds variants atkrīt. Rīgā pat sētnieks var nopelnīt 700 uz rokas, bet tur jābūt pieredzei un kontaktiem un jāstrādā daudz un vairāki puslodzes darbi. Es uz divām puslodzēm par apkopēju strādājot kopā 8 stundas saņemu uz rokas gandrīz 600 eiro, nav daudz, bet man pietiek. Problēma ka nav nekādas izglītības. Par ko vispār strādā, ko proti? Reālākais iet uz sociālo dienestu un tad skatīties ko piedāvā, ko var izdarīt un skatīties pēc situācijas. Vai radinieku vai draudzenu kas varētu palīdzēt vispār nav? Zinu ka ir sievietes kas līmē akcīzes markas uz alkohola pudelēm kādā no alkohola izplatītāju vietām, darbs smags, garlaicīgs, bet var nopelnīt atkarībā kā strādā arī tuvu tūkstotim uz rokas tā ka arī mazkvalificēts darbinieks var nopelnīt. Atkarīgs kurā vietā dzīvo, varbūt vērts pārcelties uz blakus pilsētu. Pirmā opcija gan ir sociālais dienests. Un alimentu pieprasīšana neesmu pārliecināta, bet šķiet bija iespēja pieprasīt alimentus ja arī pāris dzīvo kopā. To pajautasi socialajam darbiniekam. Vēl protams ir nianse vai esat precējušies oficiāli. Alimentu pieprasīšana būs bezmaksas, tiesas izdevumus maksās vīrietis. Un ja vīrietis paceļ roku tad uzreiz policija, iesniegums un krīzes centrs.
12.01.2020 00:25 |

Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Nu jā pareizi saka Sviire. No sākuma pašvaldības sociālais dienests. Manuprāt tev pat varētu piešķirt maznodrošinātā statusu un varbūt arī dzīvokli, ja tā pašvaldība ir tik liela ar tādām iespējām. Protams iesniedz pieprasījumu uz alimentiem. Ja esat precēti tad šķiršanos.
Pameklē varbūt ir kāda draudzene, paziņa pie kuras var atstāt bērnu, veca omīte kurai citādāk nav ko darīt pa dienu un apmaiņa par pieskatīšanu piedāvā uzkopt pagalamu, pagatavot ēst vienreiz dienā vai ko tādu.
Grūti jau būs, nebūšu viegli un visām kam būs jāiet cauri, bet manuprāt tas ir labāk nekā dzīvot ar dzērāju.
12.01.2020 09:15 |

Reitings 15
Bordo, tu tiešām izklausies pēc vēja grabsles kurai vējš vēl galva, un kura darba pārbaudes laika maksas 700 e? Ja un apbedinasu ir man dzīvīte sasniegumi esmu konditore, bet algas tāpat neko nemaksā, pate esi darījusi tā kā man iesaki? Uz buj duj kko ??Tiešām un vīriņš alga saņem 1000 uz rokas bet tāpat negribu būt viņa vara ?gribu būt neatkarīga, tev liekas kad tikai patik paņirgāties, un ieknabt jo sija situācija tā jau labi nejūties, visus cilvēkus kas saņem minimālo uzskati par dikdieniem, ko tu teiktu cilvēkam šajā situācijā ja vispār nebūtu darbs? Būtu jau no rakstījusi ?vienkārši tu esi cilvēks ar augstu laktiņu ??
12.01.2020 09:36 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Vari mēģināt izveidot jaunas attiecības, tikai ar bērnu tas būs grūtāk.
12.01.2020 09:38 |

Reitings 15
Paldies meitenes par padomiem, nedaudz galva domas ir sakartojusas, šito pasākumu visu laiku atliktu bet likāt saprast kad tas ir jādara!
12.01.2020 09:41 |

Reitings 15
Nē nevienu vīrieti negribu, viņi tikai nervus bende ?gribu būt viena!
12.01.2020 09:42 |

Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Konditors par 350 eiro? Kādā nomalē dzīvo? Konditors ar pieredzi Rīgā pelna atkarībā no vietas 700 vai 800 uz rokas. Dienā par 12 stundu darbu ir vismaz 50 eiro par mīklas gatavošanu un bulciņu gatavošanu. Var jau protams atrast konditora darbu Rīgā arī par minimālo algu. Beidz brukt virsū cilvēkiem kas te kaut ko komentē. Padomi ir tagad gaidi pirmdienu un rīkojies.
12.01.2020 09:49 |

Reitings 2254
Manis pēc saņem 350€, man taču vienalga! :D Tava dzīve un Tava izvēle. Es neņirgājos, tikai norādīju, ka ir iespējams uzlabot materiālo situāciju un saņemt 350 € nav ne ekstra, ne norma mūsdienās Latvijā. Ja Tevi tas apmierina, lūdzu, turpini grabināt kapeikas.
Labāk dzīvot ar augstu latiņu nevis ar mūžīgo nabaga domāšanu. :)
12.01.2020 09:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits