dārgo bloķēto lietotāj... lūdzu izturies saudzīgāk pret savu laiku un nervu šūnām un ignorē manus postus... nevajag savas negācijas manos postos izliet un vēl kaitēt savai veselībai... starp citu var arī nobloķēt lietotāju, lai nav jāredz viņas/viņa uzrakstītais :)Crazy Eyes @ 08.01.2020 16:11Domāju un ceru, ka tik debīla, lai ienīstu bērnus, šajā portālā tu esi vienīgā.
Redpill @ 08.01.2020 16:28Ko viņi tev nodarijuši ka ienīsti? Es saprotu ka var negribēt bērnus, bet ienīst....?
nezinu kā tādi monstri rodas
Brunetee @ 08.01.2020 17:50
Nu it kā seksa laikā un vīrieša sperma nonāk sievietes makstī. Tad olšūna saplūst ar spermatozoīdu un rodas apaugļota olšūna jeb zigota, kas sāk dalīties un sāk augt embrijs.
mamma nē, bet rsu medicīnas fakultāte gan.hany_sany @ 08.01.2020 17:52
vēl mācies 9. klasē? Ja spēj tik precīzi nosaukt visus terminus ... kā zigota utt. :D
mamma atļāva lilit forumā sēdēt?
un to jūs mācaties? tā tak pamatskola :D pat es atcerējos visu tikko tu te savu zigotu pieminēji ... ar to tak nav jāskraida lielīties pa tādiem forumiem.. gribēji gudrāk izskatīties nosaucots sausus faktiņus ko citas vienkārš vairs neatceras jo mācīgās dekādēm atpakaļ? gudri cilveki nemēģina izskatīties gudri saucot tukšus terminus...Brunetee @ 08.01.2020 17:53mamma nē, bet rsu medicīnas fakultāte gan.
bioloģijā mum nemācīja, kas ir trollis? Paskaidrosi? :) No sniega karalienes man tā arī nekas netika skaidrs.Brunetee @ 08.01.2020 17:55Trollis nr2. Izskatās pēc bijusīs mūsu foruma draudzenes Ary. Pietrūkst nedēļas top dziesmas
neizdomājies, ka to mācīja tālā manā pagātnē pirmā kursa septembrī? Jēziņ.hany_sany @ 08.01.2020 17:58un to jūs mācaties? tā tak pamatskola :D pat es atcerējos visu tikko tu te savu zigotu pieminēji ... ar to tak nav jāskraida lielīties pa tādiem forumiem.. gribēji gudrāk izskatīties nosaucots sausus faktiņus ko citas vienkārš vairs neatceras jo mācīgās dekādēm atpakaļ? gudri cilveki nemēģina izskatīties gudri saucot tukšus terminus...
Brunetee @ 08.01.2020 18:26neizdomājies, ka to mācīja tālā manā pagātnē pirmā kursa septembrī? Jēziņ.
vispār varētu arī par tēmuBrunetee @ 08.01.2020 18:26neizdomājies, ka to mācīja tālā manā pagātnē pirmā kursa septembrī? Jēziņ.
Tev škiet, ka sekli ir tikai bērni? :Dhany_sany @ 08.01.2020 17:12
tik naudzinātus, nepateicīgus un seklus radījumums, kas to pat neslēpj vēl neesmu redzējusi ... mūsdienās bērni ir šausmas.. nemaz nerunājot, ka kaķim ēst ieliki un vari nelikties ne zinis .. a kā tikai no bērna acis novērsi tā kaut ko jau ir izdemolējis vai sev ko nodarījis .. kliedz ... neļauj gulēt .. neciena un nebaidās ne no viena.. nenovērtē neko ... nezinu kā tādi monstri rodas .. bet varbūt tas ir audzināšanas jautajums.. pareizāk sakot izlaišanas