man tas pats bija! Nopirku saulenes sev, bija lētas, bet ļoti iepatikās forma. Pēc dažām dienām krāsa nāca nost malās. Naudu neatdeva.Kiskismau @ 08.01.2020 09:59Draugam Newyorker uz ašo nopirkām saulesbrilles, jo saules spīdēja acīs un visa diena bija jāpavada ārā. Samaksājām 15-20 eiro. Nakamajā dienā pamanījām ka brillem vispār bez iemesla ir sākusi lobīties nost krāsa. Nesām prasīt naudu atpakaļ tajā pat dienā kad pamanījām. Pateica ka mēs paši esam lējuši virsū acetonu vai atradušies pārāk ilgi saulē un krāsa sākusi kust. Nopietni ? :D Kur tad lai ar saulesbrillēm iet ja ne ārā saulē. Naudu nedabūjām atpakaļ. Nekas traks jau nav tie 15 eiro, bet iemesls kāpēc neatgriež naudu vispār dumjš. :D
Brunetee @ 08.01.2020 10:42man tas pats bija! Nopirku saulenes sev, bija lētas, bet ļoti iepatikās forma. Pēc dažām dienām krāsa nāca nost malās. Naudu neatdeva.
Bet drēbes esmu mainījusi pat 13.dienā. Tur problēmu nebija, teica, tik, lai skatos vai ir vajadzīgais izmērs. Mainīju dažus džemperus un blūzes.
Bet tā principā neredzu iemeslu no veikala puses, kāpēc kaut kas būtu jāmaina. Mērīt visu veikalos var un tā ir pašu vaina, ka bija slinkums kaut ko mērīt un paņēma ar domu, ka gan jau S derēs.