Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kaķu beztema

 
Reitings 64
Reģ: 14.01.2019
Sveikas!
Uzreiz atvainojos, ka bez garumzimem. Man sim daturam tadu nav
Tatad, tema par Kaķiem :D
Ka Jus kopjat un "audzinat" savus majdzivniekus.
1. Kadu sauso baribu lietojat, un vai mainat?
2. Kadi ir iecienitie naski?
3. Kadas smiltis lietojat? Un ka kopjat kastiti?
Man pasai ir orientals. Loti allergisks :(
1. Paslaik lietoju vet life gastrointestinal cat, bet gribu pariet uz bez graudaugu sauso baribu. Nemainu, jo uzreiz alergija.
2. Paipalu olas, Titars (agrak devu vistu, bet to nedodu vairak, jo neesot labi). Need ne lasi, ne garneles, ne liellopu.:D
3. Lietojam Van Cat smiltis. (Noperkamas pie Spices, taja tirdzina) uzreiz milzigo maisu, menesim pietiek.
Sacietejuso tiru gan no rita, gan vakara, bet ta, ka beru visu ara, mazgaju un beru svaigas, skatoties pec situacijas :D
05.01.2020 12:16 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Man ir no ielas panjemts kakjiitis, paneemaam jau pieaugusu. Eeed vinjs parasto Whiskas sauso bariibu un 2x dienaa Sheba tuncja konservus. Kastiiti tiiru vienu reizi dienaa, no riitiem.
Gardumi vinjam ir, kad draugs savu eedamo iedod, jo es galju needu un par manu eedienu kakjim nav nekaadas intereses.. :D
Un sad tad vinjam patiik arii ieliist sunja blodaa un paeest sunju paartiku. :D Vinjs mums taads eedeliigs.
05.01.2020 12:30 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Divi kaķi. Viens 8 gadus vecs apaļš runcis kuram vajadzētu nomest svaru. Otrā maza melna 1.5 gadus veca kaķenīte kura atkal ir mazliet par tievu /normāls svars.
Ir grūti sabalansēt barību diviem kaķiem, jo patīk ēst no vienām no otra bļodas.
Lietoju vai nu Applawas, Joser sauso barību. Atkarībā kurai interneta veikalā ir atlaide. Uz barību iziet aptuveni 20 - 25 eiro mēnesī.
Divreiz dienā dodu mazliet slapjo, jo ja uzlieku visu kārbiņu tad neapēd. Arī izmantoju vai nu Miamor, Applawas vai Joser slapjo atkarībā kurai atlaide.
Smiltis Canada litter. Domājot par dabu un atkritumiem izmēģināju gan kurūzas granulas gan koka granulas, bet grūti ar viņam ja ir divi kaķi.
Kā kārumu dodu Miamor pasta-malt cream. Ļoti garšo viņiem.
05.01.2020 13:49 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Zinu ka sanāk padārgi pirkt bezgraudu barības, bet es labāk tagad piemaksāju nekā vēlāk atstāju simtus eiro pie vetārsta.
05.01.2020 13:50 |
 
Reitings 4
Reģ: 21.12.2019
Sauso barību regulāri mainu, lai ir dažādība, negaršo barības, kas ir sterelizētiem kaķiem, tādu tad arī nepērku. Konservus 2x dienā - brokastīs un vakariņās + sausā vienmēr stāv trauciņos. Našķus ik pa laikam visādus pērku, nav tādi vieni TOP. Katru nedēļu dodu gardumu, ja tā var teikt, pret spalvu uzkrāšanos zarnās, jo ir bijusi problēma, to mums vetklīnikā vetārsts ieteica.
Pērkam cementējošās smiltis. Ja esam darbā, tad kastīti sanāk tik no rīta un vakarā iztīrīt, bet, ja kāds ir mājās, tad cenšamies uzreiz izvākt visu, lai vienmēr ir tīra un lai kaķiem ir patīkami.
Pilna māja ir ar viņu mantiņām, un ir ļoti izlutināti, taču citādāk mēs nemākam, jo bērnu mums nav un visu mīlestību saņem kaķi. Kad pirkām jaunu mašīnu, speciāli meklējām ar ādas salonu, jo vieglāk kopt pēc tā, ka ar kaķiem braucam un spalvas nesalīp visur. ?
Gribam kaķu māju. Varbūt ir kādi ieteikumi? Kur pirkāt savas un kādas? Jo mums ir vairāk asināmie, bet mājas nav. Nezinu, vai izmantos, taču ļoti gribas :(
05.01.2020 14:44 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Gribam kaķu māju. Varbūt ir kādi ieteikumi? Kur pirkāt savas un kādas? Jo mums ir vairāk asināmie, bet mājas nav. Nezinu, vai izmantos, taču ļoti gribas

man ir kaķu/tornis māja ko pirkām vecākajam kaķim pirms jaunākais ienāca ģimenē. Vecais kaķis neizmantoja, pat tuvumā negāja. Mēģinājā kaķu pievilināmos, balderiāni utt,bet nē labāk guļ savā vecajā kastē. Mazā gan tika ieradināta tur gulēt un skrāpēt nagus tāpēc izmanto. Ja kaķis jau kopš bērnības nav neko tādu redzējis, vai lietojis tad maz ticams ka izmantos un sanāks lieki izsviest naudu. Protams va pirkt lēto pa 50 eiro un tad skatīties vai patīk un nopirkt labāku. Jo tās lētas ir sliktas un nestabili.
Vecākajam kaķim ari pirkām skrāpeli (no kartona skrēpējamais), bet viņš neizmanto. Grib tik uz sava vecā skrāpējamā asināt nagus. Tad nu tagad mētājas pa māju :D
05.01.2020 15:37 |
 
Reitings 4
Reģ: 21.12.2019
Skrāpele mums tikai vienam kaķim patīk, otrs ne reizi nav izmantojis,lai gan tieši pirkām priekš viņa ?
05.01.2020 16:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits