Arī es kādu laiku atpakaļ meklēju atbildes uz šo jautājumu, jo sapratu dzīvē, pēc daudzu gadu darba pieredzes, ka vēlos sevi profesionāli pilnveidot konkrētajā jomā, taču man trūkst praktiskās zināšanas. Izskatīju iespēju studēt augstskolā, arī pirmo līmeni, jo viena augstākā izglītība man ir, pēc kuras kvalificēties varu kā finanšu vadītājs, bet konkrētas praktiskas iemaņas reālajam darbam augstskolā bija virspusējas vai ļoti ātri tam izskrējām cauri, izpratne par procesiem ir, bet reāla darba prakse konkrēti grāmatveža profesijā nav, tikai kā asistentam neilgu laiku, un diemžēl ar to ir par maz, lai apgūtu šo profesiju ir reāli praktiski jāgūst pieredze.
Pie grāmatvežiem viennozīmīgi saņēmu ieteikumu apmeklēt ļoti labus profesionālās pilnveides kursus, jo šajos kursos apmāca reālu darbu kāds tas ir praktiski no pamatiem līdz bilancei un pārskatiem.
Nevaru komentēt ko ieteikt tev, jo pati joprojām neesmu spērusi soli, jo apzinos, ka lai dabūtu atbilstošu darbu, viss būtu jāsāk no sākuma, no nulles punkta, tātad mazākais atalgojums, liela konkurence darba tirgū.