ne uz visiem nagiem var likt gēllaku. Gēllaka arī turās atškirībā kāda firma un cik esmu saskārusies tikai Gelish firma ir ok. Par 3 nedēļām.. kā kurai darot mājas darbus ir nogajusi (sabojāta) vietām arī tās nedēļas laikā. PIedevām ir atšķirība cik ātri nagi aug. Man nagi aug ātri ... manai paziņai pbija 6 nedēļas atpakaļ taisīts manikīrs kas nebija sabojāts un nagi atauguši mazāk nekā man pa 2,5 nedēļām.. nu loti individuāli... un tas tomēr vairāk nagus bojā... un ja tāpat ir plāni nadziņi kas lūzt ...Crystal @ 23.11.2019 11:04Kāpēc nevēlies likt gēllaku? Man šķiet, ka ir nagi, uz kuriem parastā laka vienkārši neturas, vienalga ar kādu bāzi vai topu. Man neviena ilgāk par 1-2 dienām neturējās, tāpēc pārgāju uz gēllaku un varu dzīvot 3 nedēļas laimīga. Vari pamēģināt Kinetics Solargel laku un topu, tās ir čut noturīgākas, bet brīnumus negaidi.
hany_sany @ 23.11.2019 11:22ne uz visiem nagiem var likt gēllaku. Gēllaka arī turās atškirībā kāda firma un cik esmu saskārusies tikai Gelish firma ir ok. Par 3 nedēļām.. kā kurai darot mājas darbus ir nogajusi (sabojāta) vietām arī tās nedēļas laikā. PIedevām ir atšķirība cik ātri nagi aug. Man nagi aug ātri ... manai paziņai pbija 6 nedēļas atpakaļ taisīts manikīrs kas nebija sabojāts un nagi atauguši mazāk nekā man pa 2,5 nedēļām.. nu loti individuāli... un tas tomēr vairāk nagus bojā... un ja tāpat ir plāni nadziņi kas lūzt ...