Šodien man pajautāja, kāds ir mans hobijs un es neko nevarēju atbildēt, man nekā nav.
Baigi detalizēti nerakstīšu, bet saņēmu “Tev jau nav hobiju, tu neko nedari, resp., tev nekas neinteresē”.
Es nezinu, vai tie skaitās hobiji, bet no pavasara līdz rudenim es skrienu 2-3 reizes nedēļā, jo patīk.
Vēl man patīk ceļot uz ārzemēm, bet daru to tās 4x gadā, kad man ir atvaļinājums, vairāk jau īsti nav kur to brīvo laiku dabūt.
Man vēl patīk arī taisīt DIY kosmētiku, bet tas ļoti neregulāri - reizi 2 nedēļās kaut ko uztaisu un viss..
Problēma laikam ir - ko darīt, ja neesmu atradusi, kas mani interesē? Es sevi varu nodarbināt tikai vasarā ar sportiskām aktivitātēm, jo man ļoti patīk braukt ar riteni, skriet utt. Tad es nevaru sagaidīt, kad beigsies darbs, lai varētu iekāpt smukajā sporta tērpā un skriet ar austiņām pa āru.
Tagad viss, ko spēju, ir aiziet uz darbu, atnākt mājās, uztaisīt ēst, savākt virtuvi un paliek 2h, ko gribas pasēdēt Netflixā, jo jūtos nogurusi.
Tagad vēl nelielu depresonu uzdzen tas, ka gaidu bērnu un saprotu, ka nākamos 1.5 gadus es sēdēšu mājās.
Kur lai atrod to, kas mani varētu interesēt? Varbūt padalieties ar hobijiem?
Varbūt man arī kāda ideja ienāk prātā.