Leula @ 10.11.2019 16:331) kā. Jūs sagatavojoties katram anālajam? Katru reizi pirms anala veicat klizmu, vai tomēr pietiek ka ir bijusi vēdera izeja un viss?
2) vai jūs seksa laika savam draugam arī pamasejiet anālo atveri?
3) vai kādreiz ir gadījusies smuce anala seksa laika?
Tas kuras ir pret anālo un uzskata ka tā ir kaku stumdīšana, vai ka vīrietim uzreiz ir novirzes, tad droši vari nepiedalīties šajā diskusija un neizpaust savu viedokli. Esmu loti daudz jau tādas lietas dzirdējusi un man tāds jūsu viedoklis galīgi neinteresē. :)
Te apspriest velos visu par un ap anālo.
Klizmu vajag, tad nebūs pārsteigumi.Leula @ 10.11.2019 19:07To es nesaprotu, pēc vēdera izejas tā pat kaut kas jau nu tur ir palicis iekšā, puisis sakot ar pirkstu tur tak varētu sajust , kad ir kaut kas + vēl noteikti aromāts gan jūtams...
Nenovirzies no tēmas, autore piekodināja ka nevajag moralizēt par anālo, viņai interesē tikai tehnika, tie kam nav pieredze ar anālo var nerakstīt.Leula @ 10.11.2019 16:331) kā. Jūs sagatavojoties katram anālajam? Katru reizi pirms anala veicat klizmu, vai tomēr pietiek ka ir bijusi vēdera izeja un viss?
2) vai jūs seksa laika savam draugam arī pamasejiet anālo atveri?
3) vai kādreiz ir gadījusies smuce anala seksa laika?
Tas kuras ir pret anālo un uzskata ka tā ir kaku stumdīšana, vai ka vīrietim uzreiz ir novirzes, tad droši vari nepiedalīties šajā diskusija un neizpaust savu viedokli. Esmu loti daudz jau tādas lietas dzirdējusi un man tāds jūsu viedoklis galīgi neinteresē. :)
Te apspriest velos visu par un ap anālo.
Leula @ 10.11.2019 19:07To es nesaprotu, pēc vēdera izejas tā pat kaut kas jau nu tur ir palicis iekšā, puisis sakot ar pirkstu tur tak varētu sajust , kad ir kaut kas + vēl noteikti aromāts gan jūtams...
coconut_xoxo @ 10.11.2019 21:56Kāda vanna vai duša var palīdzēt iztīrīt taisno zarnu, m? Tīri anatomiski man pastāsti! Nu galīgi nē, fuj, reāli pretīgi. Tas, ka tev vīrietis nav teicis, ka viņam pirkstiņš smird vai uz locekļa kaut kas paliek, nenozīmē, ka tā nav. Ar dušu tu nomazgā sevi no ārpuses, klizma no iekšpuses. Tam tā kā būtu jābūt normālam standartam, ta ir elementara higiēna, nevis vīrietis stumda fēču atlikumus, kas aplipuši gar zarnu sieniņām un pēc tam vēl dabon infekciju ??♀️
Atbildot par tēmu
1. Klizma
2. Ir bijis partneris, kuram tas patika, tad jā. Ir bijis partneris, kas nelaiž tai vietai tuvumā. Pati neuzprasos. Ja zinu, ka patīk, tad jā, bet ne katru reizi
3. Nē
es to neomentēju par anālo kā tādu.. es to kementēju par citu gudro komentētāju izteikumiemLeula @ 13.11.2019 11:16hany_sany
Vai vari pateikt kādēļ tieši sievietes ķermeņa nīšana?
Ja sieviete to vēlas un viņai tas patīk tad kādēļ gan ne?