Sveiki!
Esmu šausmīgi punktuāla un apnēmīga, perfekcionsite un viss, kas izsit no sliedēm man sķiet traģēdija. Tā nu sanāca epopeja ar pirkstu, panarīcijs, norauts nags, tad maza tūska, temperatūra 37 - pilna buķete. Sanāk izlaist universitātē seminārus un trakākais kontroldarbu. Man šobrīd ir mini panika par to, ka zīmi no ķirurga neuzskatīs par attaisnojošu iemeslu kontroldarba kavējumam...bet braukt un jautāt, lai man atļauj elektroniski arī negribas... jo pasniedzējs vairākkārt norādīja, ka darbs ir rakstāms ar roku, bez elektroierīcēm.... it kā būtu labi pajautāt un tā, bet esmu šobrīd pie vecākiem, līdz Rīgai 4h vienā virzienā.... un kaut kā braukt, riskejot , ka neļaus negribas....
Tad nu esmu mini panikā vai man so kirurga zimi uzskatis par attaisnojosu kontroldarbam(ko pēc tam būs jāliek , bet vismaz ne tādēļ, ka nobastoju...)
Saprotu, ka izklausos muļķīgi, bet man kā cilvēkam, kuram viss ir izplānots pa minūtei šādas lietas izsit no ierindas un es kā pirma kursa studente vēl maz apjēdzu kā tas notiek...