Man no naga atraušanas brīža līdz tam, kad aizgāju pie ķirurga pagāja pāris dienas, naga atraušanas brīdī (ne noņemšanas) bija daudz asiņu. Saņēmos aiziet tad, kad jau reāli traucēja tas puspiekabinātais nags. Raušana nost bija ļoti ātra un nesāpīga (ar atsāpināšanu), ķirurgs pateica, ka parasti tas process ir nepatīkamāks un nags izskatās man vairāk sadzijis kā citiem. Pāris dienas staigāju apbindētu, pēc tam, kad noņēmu, bija ļoti jutīgs un skatījos, lai nekam nepieskaras, bet pēc vairākām dienām jau pilnīgi OK (izņemot izskatu) un varēju darīt visu kā agrāk (protams, centos nesasist vai tml). Man bija uz kreisās rokas, bet tāpat jau kreiso roku lietoju sadzīvē, nešķiet, ka būtu citādāk, ja būtu ar labo.
Stāstīju garo stāstu, lai saprastu, ka man īsti nebija tā noņemšana tā, ka citiem, tā kā varbūt tev paies kāds ilgāks laiciņš līdz jutīsies normāli ar to pirkstu, bet, ja tev tagad sāp vai ir neērti, iesaku nebaidīties, tas noteikti pāries! Minēšu, ka kādu nedēļu varbūt?
Tie ataugšanas mēneši arī ātri paiet. Es tagad bieži krāsoju gaišos toņos, bēšu utml tā garuma dēļ (nepatīk, kā īsie ar spilgtām krāsām izskatās), manuprāt, tas ir labs variants, kā panākt koptu izskatu.