IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 3551
Reģ: 03.11.2023
Mathilde @ 12.05.2026 17:47

es nebesos, jo nav merķis atgriezties. Tie ir novērojumi.
Un kādreiz bija padaudz draugu un paziņu, tagad- palikuši pavisam maz, jo pārējie izceļojuši- Tailande, Singapūra, Skandināvija, Igaunija utt. Tikai manā burbulī tik daudz labu gimeņu ar bērniem…. un cik no viņiem atgriezīsies?!
Man ir tik žēl, nostaļģija .

Man toties trīs paziņas atgriezušies pēdējo 2 gadu laikā, ar bērniem, bez bērniem.
Nestrīdos, ka Taizemē un Singapūrā tiešām cita dzīve kā šeit.
12.05.2026 19:25 |

Patīk
Reitings 11543
Reģ: 18.09.2021
Nu, es arī dzīvoju ārzemēs vairāk nekā Latvijā. Latvieši vienkārši ir savādāki salīdzinājumā, piemēram, ar dienvidniekiem. Atturīgāki, noslēgtāki. Bet man tas neliekas slikti. Man ir ok (pat labāk), ja uz ielas nepazīstami cilvēki nesmaida vai nesveicina. Un vienmēr jau katrs pats var būt tā saulīte, kas nes gaismu (nevis sūdzēties, cik citi drūmi).
Un par ekonomiku un tādām globālām lietām - jā, Latvijā nav ideāli, bet ir DAUDZ valstu, kur ir vēl mazāk ideāli. Kur viss joprojām kā Latvijā pirms 20 gadiem, korupcija, birokrātija... Vai var būt mega sakārtota valsts un ekonomikā viss ideāli, bet dzīvot ir super garlaicīgi. Vai dārgi.
Katrs izvēlas, kas pašam vissvarīgākais (vai vienkārši kas ir iespējams)
12.05.2026 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits