IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 11559
Reģ: 17.09.2009
Marta79 @ 06.05.2026 22:51
Mīlu dzīvniekus- kaķus, suņus utt..,bet patversme, manuprāt, lieki izlika šo video, sabiedrība jau tā šobrīd ļoti asi nosoda Adrianu, bet man šķiet, ka cilvēki aizmirst vienu svarīgu lietu- viņai pašai viss ir slikti un viņai ir bērns, kuram vajag veselu mammu blakus. Atdeva kaķi, neizmeta, nepalaida mežā, bet atdeva.
Protams, dzīvnieks nav rotaļlieta, un par to jāuzņemas atbildība. Bet, ja cilvēks saprot, ka netiek galā, tad atdot dzīvnieku atpakaļ ir labākais lēmums.
Es ļoti ceru, ka Adriana spēs saņemties un nenodarīs pati sev kādas muļķības pēc visa šī kas tagad lejas pāri viņas vārdam.
Jā, Tev taisnība. Bet sabiedrība arī nav vainīga ja cilvēkam ir tieksmes sev nodarīt pāri. Viņai pašai jānes atbildība par savu uzvedību, nav maza meitenīte.
06.05.2026 23:16 |

10 gadi
Reitings 68
Reģ: 04.05.2013
Ariete @ 06.05.2026 23:16
Jā, Tev taisnība. Bet sabiedrība arī nav vainīga ja cilvēkam ir tieksmes sev nodarīt pāri. Viņai pašai jānes atbildība par savu uzvedību, nav maza meitenīte.

Viņa nav spējīgā pati...viss...tur bez speciālistu palīdzības viņai neizlīst ārā...
Sabiedrība ļoti mīl dzīvniekus, bet nevar likt augstāk par cilvēku....nu tas tā...
06.05.2026 23:55 |

Reitings 128
Reģ: 20.01.2022
Ketija Jamante vairs nav Loccitaine kopš marta. Kā tad tā? Kas notika?
07.05.2026 00:45 |

Reitings 25
Reģ: 19.04.2026
Mīlu dzīvniekus- kaķus, suņus utt..,bet patversme, manuprāt, lieki izlika šo video, sabiedrība jau tā šobrīd ļoti asi nosoda Adrianu, bet man šķiet, ka cilvēki aizmirst vienu svarīgu lietu- viņai pašai viss ir slikti un viņai ir bērns, kuram vajag veselu mammu blakus. Atdeva kaķi, neizmeta, nepalaida mežā, bet atdeva.
Protams, dzīvnieks nav rotaļlieta, un par to jāuzņemas atbildība. Bet, ja cilvēks saprot, ka netiek galā, tad atdot dzīvnieku atpakaļ ir labākais lēmums.
Es ļoti ceru, ka Adriana spēs saņemties un nenodarīs pati sev kādas muļķības pēc visa šī kas tagad lejas pāri viņas vārdam.

100%. Tieši šo taisījos rakstīt. Uzmetušies vienai nabaga meitenei kā tāds vārnu bars...ne jau no labas un stabilas dzīves viņa dzer, kaķus atdod utt. Tur noteikti kaut kādas traumas apakšā vai depresija. Man arī bijusi ir. Arī esmu uzņēmusies lietas, ko vēlāk neesmu varējusi pildīt. Bet jāsaprot viens. Kad depresīvs cilvēks kko sola gaišākos momentos, viņš tiešām tic, ka to izpildīs, bet realitātē garīgie un fiziskie spēki tam nepietiek. Tad labi, ja ir saprotoši cilvēki blakus. Nezinu, jau kā viņai ar ģimeni utt., kādas attiecības ar to mammu. Arī esmu viena audzinājusi meitu (nu jau liela) un apzinos, ka bez vecāku un vecvecāku atbalsta nezinu, kur mēs būtu. Kur Adrianas bērna tēvs utt.? Visi tādi svētulīgi soģi viņai, ka bail. Neesmu ne dikti reliģioza, ne baigā Bībeles fane, bet te nu teiciens: "Netiesājiet, lai jūs netopat tiesāti", ir ļoti vietā.
07.05.2026 02:07 |

10 gadi
Reitings 172
Reģ: 19.09.2012
Trollis Mumins @ 07.05.2026 02:07

100%. Tieši šo taisījos rakstīt. Uzmetušies vienai nabaga meitenei kā tāds vārnu bars...ne jau no labas un stabilas dzīves viņa dzer, kaķus atdod utt. Tur noteikti kaut kādas traumas apakšā vai depresija. Man arī bijusi ir. Arī esmu uzņēmusies lietas, ko vēlāk neesmu varējusi pildīt. Bet jāsaprot viens. Kad depresīvs cilvēks kko sola gaišākos momentos, viņš tiešām tic, ka to izpildīs, bet realitātē garīgie un fiziskie spēki tam nepietiek. Tad labi, ja ir saprotoši cilvēki blakus. Nezinu, jau kā viņai ar ģimeni utt., kādas attiecības ar to mammu. Arī esmu viena audzinājusi meitu (nu jau liela) un apzinos, ka bez vecāku un vecvecāku atbalsta nezinu, kur mēs būtu. Kur Adrianas bērna tēvs utt.? Visi tādi svētulīgi soģi viņai, ka bail. Neesmu ne dikti reliģioza, ne baigā Bībeles fane, bet te nu teiciens: "Netiesājiet, lai jūs netopat tiesāti", ir ļoti vietā.

Vēl ir viens labs teiciens no Bībeles - pirmais, lai met ar akmeni tas, kas pats ir bez grēka..
07.05.2026 03:23 |

10 gadi
Reitings 5873
Reģ: 17.03.2010
Odidi @ 07.05.2026 00:45
Ketija Jamante vairs nav Loccitaine kopš marta. Kā tad tā? Kas notika?
vo vo, mīļais kečupiņš 🤭😆
07.05.2026 06:24 |

Reitings 935
Reģ: 01.11.2023
Atkal forma Anete man neeeenormali atgadina walking dead kerolu 😀
07.05.2026 08:32 |

Reitings 935
Reģ: 01.11.2023
Blin nu es nevaru to jeļu, tas storijs ar plikajām kājām un stūri. Un teksts par dēliem. Nu kāds sakars 🤦🏼‍♀️
07.05.2026 08:35 |

Reitings 142
Reģ: 30.01.2026

Jā. Man šķiet, ka patversmei arī jāuzņemas atbildība. Pirms tam viņi bija mierā, ka Adriana viņus atzīmēja publikācijās, lika storijus utt.! Nav vispār skaidrs, kāpēc influenceriem būtu jāreklamē patversmes, tas var nodot tiešām nepareizu priekštatu - piemēram, jauniešu neapdomīgi pieņemtus lēmumus paņemt dzīvniekus. Protams, patversme nevar izpētīt katra adoptētaja dzīves peripētijas, bet kaut kā neticās, ka par Adrianu viņi neko nebija dzirdējuši. Skandāli pirms kaķa paņemšanas bija diezgan pamanāmi. Iespējams viņa tiešām paņēma to kaķi, lai “celtu statistiku”, bet tik pat labi, viņa tiešām vēlējās rūpēties par to dzīvnieku. Tikai pārvērtēja savu veselības stāvokli. Viegli jau ir nosodīt - viņai jāsaņemas, jānonāk zemākajā punktā utt. Izskatās, ka tā nabaga meitene jau ir bijusi savos zemākajos punktos kopš bērnības un tēva pašnāvības, viņas mammas alkoholisma utt.! Izskatās, ka galīgi nav viegli, ne viņai, ne viņas mammai, lai vēl tagad domātu par kaķi. Nu iznāks no slimnīcas, izlasīs visas samazgas… kas notiks? Kaķis ir svarīgāks par cilvēkbērna laimi un tiesībām uzaugt kopā ar mammu? Vai ja mentāli kaut kas vēl trakāk nobruks, tad vienkārši sabiedrība metīs kažoku uz otru pusi un žēlos viņas dēlu? Kāpēc lielāko daļu uztrauc kaķis, nevis bērns, kurš tagad ir emocionālos pārdzīvojumos? Kur ir bērna tēvs? Tēvs var pamest bērnu kamēr mamma veseļojas? Tam kaķim tagad ir tāda “reklāma”, kāpēc lielie aizstāvji jau nav paņēmuši pie sevis? Ja jau tas ir tik elementāri? Domāju, ka pietiekami daudz tuvinieki ir spiesti atdod dzīvniekus, kad dzīvnieku īpašnieks pats vairāk nespēj rūpēties par dzīvnieku.
07.05.2026 08:48 |

Reitings 36
Reģ: 25.04.2026

Palasot par viņu, tur tik melna informācija nāk un ņemot vērā, kā viņa sludināja jeb meloja apkārt, ka alkoholu ir izārstējusi, nav ko viņu žēlot. Viņa pati ir vainīga līdz kam ir nonākusi. Cerams, ka šis viss būs viela pārdomām.
Un par kaķi, tā tikai un vienīgi ir patversmes vaina, ka šādi ir noticis, bet tagad paši grib pataisīties balti un pūkaini.
07.05.2026 08:52 |

Reitings 36
Reģ: 25.04.2026
Sveiciens @ 07.05.2026 08:48

Jā. Man šķiet, ka patversmei arī jāuzņemas atbildība. Pirms tam viņi bija mierā, ka Adriana viņus atzīmēja publikācijās, lika storijus utt.! Nav vispār skaidrs, kāpēc influenceriem būtu jāreklamē patversmes, tas var nodot tiešām nepareizu priekštatu - piemēram, jauniešu neapdomīgi pieņemtus lēmumus paņemt dzīvniekus. Protams, patversme nevar izpētīt katra adoptētaja dzīves peripētijas, bet kaut kā neticās, ka par Adrianu viņi neko nebija dzirdējuši. Skandāli pirms kaķa paņemšanas bija diezgan pamanāmi. Iespējams viņa tiešām paņēma to kaķi, lai “celtu statistiku”, bet tik pat labi, viņa tiešām vēlējās rūpēties par to dzīvnieku. Tikai pārvērtēja savu veselības stāvokli. Viegli jau ir nosodīt - viņai jāsaņemas, jānonāk zemākajā punktā utt. Izskatās, ka tā nabaga meitene jau ir bijusi savos zemākajos punktos kopš bērnības un tēva pašnāvības, viņas mammas alkoholisma utt.! Izskatās, ka galīgi nav viegli, ne viņai, ne viņas mammai, lai vēl tagad domātu par kaķi. Nu iznāks no slimnīcas, izlasīs visas samazgas… kas notiks? Kaķis ir svarīgāks par cilvēkbērna laimi un tiesībām uzaugt kopā ar mammu? Vai ja mentāli kaut kas vēl trakāk nobruks, tad vienkārši sabiedrība metīs kažoku uz otru pusi un žēlos viņas dēlu? Kāpēc lielāko daļu uztrauc kaķis, nevis bērns, kurš tagad ir emocionālos pārdzīvojumos? Kur ir bērna tēvs? Tēvs var pamest bērnu kamēr mamma veseļojas? Tam kaķim tagad ir tāda “reklāma”, kāpēc lielie aizstāvji jau nav paņēmuši pie sevis? Ja jau tas ir tik elementāri? Domāju, ka pietiekami daudz tuvinieki ir spiesti atdod dzīvniekus, kad dzīvnieku īpašnieks pats vairāk nespēj rūpēties par dzīvnieku.

Palasot komentārus, man liekas, ka daudzi nezin, ka Miglāne ir Gintermuižā, tāpēc ir tāds nosodījums.
07.05.2026 08:57 |

Reitings 2441
Reģ: 31.01.2023

Govzema storijos ir daudz pastāstīts par jūsu dikti labo meiteni, dzērāja un uzmetēja. Ja tik žēl, ņemiet pie sevis mājās un ārstējiet.
Un kāpēc tādi dubultie standarti? Kāpēc nežēlojat tādu pašu kodēju un bērnu pametēju ģimeni no blakus tēmas? Viņiem taču arī “traumas”!
07.05.2026 10:23 |

Reitings 3735
Reģ: 11.04.2023
Kāpēc nežēlojat tādu pašu kodēju un bērnu pametēju ģimeni no blakus tēmas? Viņiem taču arī “traumas”!

Vienkārši personīga skaudība, aizvainojums... jo dažas tur ierakstās no rīta, pusdienās, vakarā un tāmēnešiem vai gadiem vienu un to pašu..
Kāds kivis noēdies, dzērājs, lieņuks auka... 😁
Bet kad jāiet uz lieveni ar vietējiem pacaniem piedzeries, tad gan kivja klātbūtne netraucē 😁
07.05.2026 10:38 |

Reitings 178
Reģ: 30.03.2023
akul12 @ 07.05.2026 10:38

Vienkārši personīga skaudība, aizvainojums... jo dažas tur ierakstās no rīta, pusdienās, vakarā un tāmēnešiem vai gadiem vienu un to pašu..
Kāds kivis noēdies, dzērājs, lieņuks auka... 😁
Bet kad jāiet uz lieveni ar vietējiem pacaniem piedzeries, tad gan kivja klātbūtne netraucē 😁
Atceros, kā neformīgā Anete bija ielikusi it kā rēcīgu parodiju par Vīni, ar atsaucēm uz Kiviču braucienu. Bet tagad vienu dienu pati savam storijam fonā bija ielikusi Kiviča songu par Latviju! Un gan jau dušā priecīgi dungo Kiviča vecos gabalus, fui.
07.05.2026 10:47 |

Reitings 3735
Reģ: 11.04.2023
Tutta @ 07.05.2026 10:47
Atceros, kā neformīgā Anete bija ielikusi it kā rēcīgu parodiju par Vīni, ar atsaucēm uz Kiviču braucienu. Bet tagad vienu dienu pati savam storijam fonā bija ielikusi Kiviča songu par Latviju! Un gan jau dušā priecīgi dungo Kiviča vecos gabalus, fui.

Kivis nav svētais un taisnība arpar lieni...
Tomēr daudzas citas slavenības vai ne tik lielas slavenības ar nav pūkaini balti, bet par viņiem te krīt un ceļas...
Redz kādi malacīši, IG ielikuši smukas bildītes... aizbraukuši paārstēties, sīkie nogrūsti vecmammai...
07.05.2026 10:54 |

Reitings 1003
Reģ: 05.02.2026
Andersone publiski dalās ar spirāles ievietošanu, wtf???
07.05.2026 15:01 |

10 gadi
Reitings 2416
Reģ: 05.08.2010
SodaPOP @ 07.05.2026 15:01
Andersone publiski dalās ar spirāles ievietošanu, wtf???

sadarbība 😀
Bet māja gan superīga
07.05.2026 15:30 |

Reitings 440
Reģ: 21.06.2022
yay @ 06.05.2026 22:06

es te saliku puzli no storijiem, viņa 100% piedalās kaut kādā šovā.. kkas ar ēst gatavošanu.
viņa ari ieprieks bija rakstijusi, ka gribeja piedalities tajā šovā kur tie pavāri bija.. Grieķijā ar Patmalnieci.
es vēl nodomāju wtf..ko tu vispār?

Ja viņa ir Sardīnijā, tad varētu būt ka tiešām piedalās. To šovu tagad tur filmē
07.05.2026 16:30 |

Reitings 563
Reģ: 29.11.2022
Zaļā Dille @ 07.05.2026 16:30

Ja viņa ir Sardīnijā, tad varētu būt ka tiešām piedalās. To šovu tagad tur filmē

Es neticu, ka viņu kāds varētu paņemt šovā, viņa tak nav nekāda pavāre. Varbūt aizbrauca kā asistente vai kaut kāda haļavšica. Vismaz Griekijas šovos visiem bija kaut kāda saistība ar ēst gatavošanu.
07.05.2026 17:42 |

Reitings 4764
Reģ: 17.08.2024
Maltā gaļa @ 07.05.2026 17:42

Es neticu, ka viņu kāds varētu paņemt šovā, viņa tak nav nekāda pavāre. Varbūt aizbrauca kā asistente vai kaut kāda haļavšica. Vismaz Griekijas šovos visiem bija kaut kāda saistība ar ēst gatavošanu.

Šī persona jau nu atradīs variantus, kā ielīst tv. Tādi pati līdēja kà janiševska 😬 Gribu būt influencere, tagad tv šova zvaigzne. Kam vispār viņa kā personība uzrunā. 😖😒
07.05.2026 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits