Nu ko tu vari dirst? Vot tiešām mežā vai dzīvo😀Dovana @ 27.03.2026 09:31Es kādreiz pati mājās krāsoju, ne retāk kā 10 dienās! Bieži arī reizi nedēļā. Man draudzene joprojām tā mokās. Uz frizētavu jau nevar tik daudz izstaigāt, laiks jāplāno gan frizierim, gan pašai. Ja vienkārša pasēdēšana nu tad var vēl tanī 6 dienā nekrāsot, bet ja balle restorānā? Tad tik pat labi var iet ar saplēstu kleitu un caurām zeķēm😉
Tak nevar..skuķis savā dziļā derevnā kā kiviču liene minhauzeņu stāstismūtijs @ 27.03.2026 11:07
Kā var pamanīt sirmu matu 6. dienā pēc krāsošanas? Tur taču mati vēl pat īsti nav atgauguši un krāsa tik ātri neiziet 😁 ak diens, kāda čūsku kompānija, ja tādas lietas apsriežat.
VistaVita @ 27.03.2026 12:09Nu ko tu vari dirst? Vot tiešām mežā vai dzīvo😀
Tā ir smaga psihiska slimība tad.smūtijs @ 27.03.2026 12:26
Ja tā ir taisnība, tad cilvēkam ir kaut kāda slima paranoja par matiem. Bet, ja tiešām grib sev bojāt matus tik bieži krāsojot, tad, lai pēc tam neraud, ka visi mati ir beigti. 😁
Elemelekaramele @ 27.03.2026 11:51Matus krāsoju reizi 2 mēnešos, kad tiek piekrāsotas saknes un atjaunota tonējošā krāsa pārējiem matiem. Nu uz beigām tiem 2 mēnešiem var redzēt kādus sirmākus matus pie deniņiem, bet pagaidām biežāk frizieri atļauties nevēlos. Bet pēc mēneša nekādi sirmie mati nav redzami, kur nu vēl pēc dažām dienām. Par blondiem matiem taisnība. Ja sirmie mati jau ir ļoti daudz, tad vieglāk pāriet uz kādu gaišo toni, īpaši tāpēc, ka skropstas, uzacis - viss jau paliek uz vecumu gaišāks (lai neteiktu - sirms).
Mathilde @ 27.03.2026 11:13Savas 5 kapeikas.
KJ nav pilnībā nekāda aizmugure- turīgajiem exiem sadedzināja visus tiltus, vecāku nav, īpašumu nav, toties ir bērni un liela mute.
Ar tādu bagāžu racionāli un € domājoša sieviete būtu ļoti uzmanīga, bet ne KJ.
Un es apbrīnoju tādu “ stulbai” drosmi, jo riski ir baigi.
Ķimene varētu lekties, jo tur ir ome, mamma, patēvi, brāļi utt. Tur nepaliktu uz ielas un būtu atbalsts jebkurā gadījumā.
Dovana @ 27.03.2026 09:31Es kādreiz pati mājās krāsoju, ne retāk kā 10 dienās! Bieži arī reizi nedēļā. Man draudzene joprojām tā mokās. Uz frizētavu jau nevar tik daudz izstaigāt, laiks jāplāno gan frizierim, gan pašai. Ja vienkārša pasēdēšana nu tad var vēl tanī 6 dienā nekrāsot, bet ja balle restorānā? Tad tik pat labi var iet ar saplēstu kleitu un caurām zeķēm😉
Nu nē sirmus matus nepakam! Tak visi uz gaišo toni pāriet lai nelec acīs. Man pat frizieris vairs tumšus nekrāsos pēc vīra pasūtījuma😅 Tad pilnīgi var iztikt ar frizieri reizi mēnesī.Mix @ 27.03.2026 13:04
Nu tad tev vislabākais ir sirmās māmuļas mati, ja tādas izdomātas problēmas. 😀
Paldies, nedomāju, ka esmu vienīgā kurai nepatīk sirmas ataugušas saknes uz tumšiem vai melniem matiem. Es piemēram jūtos pati ļoti neērti, tas būtu tāpat kā nagu laka nolupusi uz rokām vai kājām, bet citām jau netraucē. Ar gaišajiem tā nav tur nekas nekrīt acīs var mierīgi mēnesi nostaigāt💃 tas ir tāpat kad pat turīgi vīrieši ap un pēc 50 gadiem, spēj nolaisties tik tālu, ka mutē redzamā vietā nespēj zobu ielikt. Man pašai pilnīgi kauns ar viņiem runāt, šķiet, ka manas acis pie tā zoba vien pieķērušās🙈 Nesen biju tādā ballē kur pusei piecdesmitgadnieku zobs vai zobi mutē trūkst🙈 galvenais, ka visi turīgi vīrieši ar mājām un labām mašīnām, vai tiešām kaut plastmasas zobus nevar ielikt?LabaDabaDa @ 27.03.2026 10:49
Es mēģinu iztēloties kāzas, kur par centrālo notikumu kļūst milimetrs sirmu matu kādai no viešņām... :D
Man sāk likties, ka Tev ir reāls ietekmeles potenciāls. Visas iespējas kļūt par reālu sensāciju un piesaistīt kaudzēm sekotāju ;)
liene kivica tu? Tu tak ka padumja esi ar tām blondām balinatām pakulām.Dovana @ 27.03.2026 13:44Paldies, nedomāju, ka esmu vienīgā kurai nepatīk sirmas ataugušas saknes uz tumšiem vai melniem matiem. Es piemēram jūtos pati ļoti neērti, tas būtu tāpat kā nagu laka nolupusi uz rokām vai kājām, bet citām jau netraucē. Ar gaišajiem tā nav tur nekas nekrīt acīs var mierīgi mēnesi nostaigāt💃 tas ir tāpat kad pat turīgi vīrieši ap un pēc 50 gadiem, spēj nolaisties tik tālu, ka mutē redzamā vietā nespēj zobu ielikt. Man pašai pilnīgi kauns ar viņiem runāt, šķiet, ka manas acis pie tā zoba vien pieķērušās🙈 Nesen biju tādā ballē kur pusei piecdesmitgadnieku zobs vai zobi mutē trūkst🙈 galvenais, ka visi turīgi vīrieši ar mājām un labām mašīnām, vai tiešām kaut plastmasas zobus nevar ielikt?
VistaVita @ 27.03.2026 12:09Nu ko tu vari dirst? Vot tiešām mežā vai dzīvo😀
Elemelekaramele @ 27.03.2026 11:51Matus krāsoju reizi 2 mēnešos, kad tiek piekrāsotas saknes un atjaunota tonējošā krāsa pārējiem matiem. Nu uz beigām tiem 2 mēnešiem var redzēt kādus sirmākus matus pie deniņiem, bet pagaidām biežāk frizieri atļauties nevēlos. Bet pēc mēneša nekādi sirmie mati nav redzami, kur nu vēl pēc dažām dienām. Par blondiem matiem taisnība. Ja sirmie mati jau ir ļoti daudz, tad vieglāk pāriet uz kādu gaišo toni, īpaši tāpēc, ka skropstas, uzacis - viss jau paliek uz vecumu gaišāks (lai neteiktu - sirms).
Ani23 @ 27.03.2026 13:02
Es Tev piekrītu, man tādā situācijā būtu riktīgs stress un iekšējā panika, jo vienmēr vajadzējis to “drošības spilvenu”, lai justos komfortabli.
Bet no otras puses, var Jeļu nedaudz apbrīnot, ka līdz 34 gadu vecumam nodzīvojusi nesamaksājot nevienu rēķinu un vienmēr atrod nākamo uzturētāju. Nu, jaunība un izskats gan nebūs mūžīga, var sanākt arī baigais aplauziens kādā brīdī.
Tam es pilnībā piekrītu, ja nav iespēju visu laiku piekrāsot tās sirmās saknes. Tad krāso blondu tur mēnesis iet mierīgi. Santa Didžus vai tik jau ne kādus 10 gadus tieši aiz tā iemesla nekrāso matus, bet staigā ar sirmu galvu! Tā arī teica, ka nevarot tos tumšos vairs piekrāsot un pēc spoka arī izskatīties negrib. Viņa labi jūtās un izskatās arī neko. Labāk jau noteikti nekā ar ataugušām saknēm.Tuana @ 27.03.2026 11:18Nu redz, tāpēc cilvēki izvēlas vienkārši staigāt ar VISIEM sirmiem matiem, lai nav jāsatraucas par 3mm ataugušajām sirmajam saknēm 😂
Kā tad neiet runa par vienu sirmu matu, tas ir tad kad pus sirma galva vai visa sirma tad redz un kā vēl redz. Tagad jau ir ļoti daudziem 30 gadis sirmas galvas. Diemžēl.VistaVita @ 27.03.2026 12:10Tak nevar..skuķis savā dziļā derevnā kā kiviču liene minhauzeņu stāsti