IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 975
Reģ: 02.04.2023
Mangosaldejums @ 02.02.2026 17:52
Maija Rozīte ir tik skaista sieviete, īpaši savam vecumam. Es nesaprotu, kāpēc tik skaistai sievietei visu laiku vajadzīgs pašapliecināties instagramā. Kāpēc visu laiku jārāda savi workout no visiem rakursiem ar dupsī iespiestiem legingiem, visu laiku jāatrāda manikīri, frizieri, procedūras.. kaut kā trūkst jebkāda dziļuma šim. Es saprotu, šo skaistumu uzturēt paņem $$ un laiku un tas ir liels darbs. Apbrīnoju, jo tā ir disciplīna. Vai tā ir jauna prinča meklēšana? Varbūt, ka vientulība? Varbūt otrā jaunība, nezinu..

03.02.2026 00:13 |

Reitings 975
Reģ: 02.04.2023
Un te dažas lapas atpakaļ jautāja par karadžanu
03.02.2026 00:18 |

10 gadi
Reitings 4492
Reģ: 29.01.2009
Ani23 @ 02.02.2026 19:35

Man visskumjākais tajos failos šķiet tas, ka visi tie vervētāji ļoti labi apzinās, kam viņi tās nepilngadīgās meitenes vervē. Kam jānotiek jaunas sievietes galvā, lai dēļ naudas/jauniem zābakiem/ceļojuma biļetēm apzināti maldinātu nepilngadīgas meitenes, lai veci, slimi veči viņas seksuāli izmantotu?? Es tiešām ceru, ka tam debilajam LV vervētājām arī izvirzīs apsūdzības un piespriedīs reālu cietumsodu. Lai pabauda īstu luxury cietumā un sava darba “augļus”, nevis tēlo upurus…

Runā jau, ka tā Epšteina bāba Maksvela esot bijusi vēl izvirtušāka, tā ka mierīgi.
Bet par Latvijas sieviešu maucīgumu man vispār nav ilūziju.
Latvietes taču bija tās, kas labprāt ar visiem melnajiem fiktīvi UK precējās.
03.02.2026 00:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits