Es nesaprotu, kāpēc tik skaistai sievietei visu laiku vajadzīgs pašapliecināties instagramā.
nu kā tad, tāpat kā visas sekretāres guļ ar priekšniekiem, visi aktieri ir geji utt. Interesanti, ka cilvēkiem vēl aizvien ir šāda viduslaiku domāšana, kā kādreiz, kad bija skaidrs, ka aktrise ir “kritusi sieviete”.Dizzy @ 02.02.2026 18:46Ai, nu tikai nevajag irst. Tāpat kā Čekas sarakstos nav nejaušu garāmgājeju, tāpat Epstīna failos. Par modeļu darbu jau izsenis šī "blakne" bijusi zināma. Tās, kurām tomēr tas nav bijis pieņemami, ātri vien atgriezās Latvijā un dzīvoja godīgu dzīvi.
Klaviere @ 02.02.2026 19:35
Nu tieši tā. Par vienu no tur minētajām latvju modelēm - viņas mamma lieliski zināja par ballītēm uz DiKaprio jahtas, La Perlas vešiņām, private jetiem un ko tik nē, mēs toreiz bijām ar viņu kolēģes, stāstīja par meitas panākumiem.
Nu tur nav jābūt baigi intelektuālai, lai savilktu faktus kopā.
Man toreiz vēl likās, ka kaut kas jau tur gluži nav. A re, kas tās par ballītēm ? Nevajag no viņām taisīt svētās, nevainīgas upures, suns zina, ko ēdis.
Nu tieši tā. Par vienu no tur minētajām latvju modelēm - viņas mamma lieliski zināja par ballītēm uz DiKaprio jahtas, La Perlas vešiņām, private jetiem un ko tik nē, mēs toreiz bijām ar viņu kolēģes, stāstīja par meitas panākumiem.
Man toreiz vēl likās, ka kaut kas jau tur gluži nav. A re, kas tās par ballītēm ? Nevajag no viņām taisīt svētās, nevainīgas upures, suns zina, ko ēdis.
Mangosaldejums @ 02.02.2026 17:52Maija Rozīte ir tik skaista sieviete, īpaši savam vecumam. Es nesaprotu, kāpēc tik skaistai sievietei visu laiku vajadzīgs pašapliecināties instagramā. Kāpēc visu laiku jārāda savi workout no visiem rakursiem ar dupsī iespiestiem legingiem, visu laiku jāatrāda manikīri, frizieri, procedūras.. kaut kā trūkst jebkāda dziļuma šim. Es saprotu, šo skaistumu uzturēt paņem $$ un laiku un tas ir liels darbs. Apbrīnoju, jo tā ir disciplīna. Vai tā ir jauna prinča meklēšana? Varbūt, ka vientulība? Varbūt otrā jaunība, nezinu..
Dovana @ 02.02.2026 21:13Palasīju pati tos Epšteina failus par Lanu vājprāts 595 dokumenti? vai tiešām tādā badā bija, ka šitā ap to Epšteinu luncināties vajadzēja? šitā koķetēr un uzmākties tam lopam plus vēl lūgties iepazīties ar vuduju allenu? es nesapratu viņa ar viņu arī mīcīties gribēja un tas viss 2010-2017 gads!
Viss ir nopublicēts atklātībai visa Epšteina tiesvedība Usa tieslietu departamenta mājas lapā. Šī ir jau trešā daļa. Viskarstākā. Epstein Library meklē ko gribi viss ir pieejamsselestine @ 02.02.2026 21:44es neesmu baigi ielidzinajusies,bet ka tie faili naca atklatiba vispar,,,kurs vinus atrada un izvilka ara?
Viņu bagātais vīrs jau izmeta par maukošanos un neuzticību. Tāds bija viņa pieteikums laulības šķiršanai! Neaizmirsti, ka tos dubļus viņa izmisīgi meklēja pati, ne dzīve piespieda.Gizem @ 02.02.2026 22:01
Tas bagātais vīrs noteikti izmeta bez visām parpalām, tad nu vajadzēja atgriezties uz paneļa.
Ja skatās Instagram, nu nekad neticētos, liekas viss tik skaisti viņai, tāda klasiska modele, bet kādiem dubļiem bridusi cauri… :(
Es tiešām nebiju iedomājusies, ka viņa zirnekļa tīkls ir tik liels. Izskatās, ka tur vēl ilgi būs atskaņas. Sākumā lielās zivis izķidās pēc tam mazākās. Porziņģa dokumentus arī izlasīju, bet netieku gudra kādēļ viņš interesējās par viņu un upuri. Var būt gribēja pieslēgties lielākai šantāžai?🤔Gizem @ 02.02.2026 22:06Tāda sajūta, ka JE turējis roku uz pulsa bezmaz visam, kas pasaulē notiek.
Par Porzinga gadījumu arī meilos apspriedis.
Mangosaldejums @ 02.02.2026 18:41nē, es nejokoju. kaut visas 40 gadnieces LV tā izskatītos! Nu, nu tavu skaisto bildi studijā, nekautrējies, parādi visiem kas tad ir tas skaistums tavuprāt ;)
Dovana @ 02.02.2026 22:30Es tiešām nebiju iedomājusies, ka viņa zirnekļa tīkls ir tik liels. Izskatās, ka tur vēl ilgi būs atskaņas. Sākumā lielās zivis izķidās pēc tam mazākās. Porziņģa dokumentus arī izlasīju, bet netieku gudra kādēļ viņš interesējās par viņu un upuri. Var būt gribēja pieslēgties lielākai šantāžai??
GlorijaGrevcova @ 02.02.2026 22:18
Būtu labāk tā skuķe aizgājusi uz tā laika Kabatu Vecrīgā un par smukām acīm nodrāzusies ar studentu Jāni, tad uz Kardinālu pēc mēneša un ar Pēteri, darot to par brīvu un ar ubagiem, būtu cienījama sieviete ?
Pilnīgi pohui, ko labprātīgi darīja pieaugušas sievietes, par kurām te rej. Sarkanā līnija ir vardarbība un nepilngadīgās, viss.
Nu, par pieaugušām neviens neuztraucās… ir mums slavenas modeles, kas vēl nepilngadîgas bija, kad devās uz ASV.GlorijaGrevcova @ 02.02.2026 22:18
Būtu labāk tā skuķe aizgājusi uz tā laika Kabatu Vecrīgā un par smukām acīm nodrāzusies ar studentu Jāni, tad uz Kardinālu pēc mēneša un ar Pēteri, darot to par brīvu un ar ubagiem, būtu cienījama sieviete ?
Pilnīgi pohui, ko labprātīgi darīja pieaugušas sievietes, par kurām te rej. Sarkanā līnija ir vardarbība un nepilngadīgās, viss.
pati visu laiku par to lielījās, ka ar di kaprio tusējusi uz jahtas. Tikai tagad tas vairs tik kruti neizklausās.Mrs.True @ 02.02.2026 21:59
Starp citu, dziedātāja Lily arī bija uz jahtas ar Di Kaprio un vēl bariņu tādu pašu no-name svaigu gaļu:) Private jetos arī lidoja. Un arī aizgāja to eskortnieces ceļu. Forumā par to vairākkārt tika rakstīts.