ellliiina @ 21.01.2026 19:08Derības cik ilgi vēl fake influenceres Andersones vīrs viņu pacietīs un šķirsies? Vai sāks krāpt, kaut gan dzirdēts, ka jau to ir darījis
Annie @ 21.01.2026 19:20
Kāpēc būtu jākrāpj?
EsPati @ 22.01.2026 09:38Kā jums liekas?Dāvidu Krūmiņu tiešām apcietinās?Sajūta,’ka tikai ceļ haipu storijos ar savām laika atskaitēm un visu pārējo ?
akul12 @ 22.01.2026 10:02Nez vai Endziņa stāsts... Lieta stipri nopietnāka un tagadējā publicitāte pēdējais salmiņš.
LaRo @ 22.01.2026 01:31Jau labu laiku domāju,kāpēc Danenbergsoni vairs neciemojas pie Edgara vecākiem,meitenēm dzimšanas dienās arī nav ciemos Edgara vecāki un arī nevienā storijā un postā nav pieminēti......
Jurgita908020 @ 22.01.2026 09:11
Manuprāt viņiem jau ir nepārāk labas attiecības. Sieviete stāvoklī ar 3.bērnu, bet uz bd abus bērnus ved viņa, pec storijiem pamatā vismaz tā var redzēt.. tad tur bija viens storijs ka no rīta jāvāc virtuve, jo vakarā nebija spēka.. tātad vīrs neiesaistās tādos darbos… tā tur pūšot elšot viena ņemas..
Labi, vīram biznes un nauda, bet tomēr attiecības, kad gaida bērniņu, liekas loģiski, ka vīrs uzņemas rupes vairāk kā ikdienā.
Law9 @ 22.01.2026 10:16
Jā, ja ir tā, kā medijos raksta, Krūmiņa lieta ir diezgan nopietna.
Grūtniecība nav slimība. Dzīvojot pa māju ir grūti vadāt bērnus uz bd un sakopt virtuvi?Jurgita908020 @ 22.01.2026 09:11
Manuprāt viņiem jau ir nepārāk labas attiecības. Sieviete stāvoklī ar 3.bērnu, bet uz bd abus bērnus ved viņa, pec storijiem pamatā vismaz tā var redzēt.. tad tur bija viens storijs ka no rīta jāvāc virtuve, jo vakarā nebija spēka.. tātad vīrs neiesaistās tādos darbos… tā tur pūšot elšot viena ņemas..
Labi, vīram biznes un nauda, bet tomēr attiecības, kad gaida bērniņu, liekas loģiski, ka vīrs uzņemas rupes vairāk kā ikdienā.
Monk @ 22.01.2026 10:59
Man ir tāds love/hate relationship ar Andersones profilu. Itkā patīk, bet dažas lietas viņā neuzrunā.
Man vairāk gan liekas, ka tie ir viņas pašas putni un perfekcionisms. Cik reizes nedēļā storijus var redzēt ka cītīgi tīra māju? Varbūt es esmu baigā sušķe salīdzinājumā ar viņu, bet nu izskatās ka viņa katru reizi veic ģenerāltīrīšanu.
Protams arī visiem saspiestiem but vienistabas dzīvoklītī ar trešo bēbi aiz stūra noteikti nav nekas viegls. Mājas būvniecība arī smagumu uzliek uz attiecībām, tici man.
Es domāju ka viņas problēma ir tas, ka viņa reizēm ģimenes lietas iznes uz āru? Protams visi jau sagaida ka influenceres būs īstas un patiesas, bet nu man liekas ka viņa reizēm nepareizās lietas rāda publikai.
Monk @ 22.01.2026 10:59
Man ir tāds love/hate relationship ar Andersones profilu. Itkā patīk, bet dažas lietas viņā neuzrunā.
Man vairāk gan liekas, ka tie ir viņas pašas putni un perfekcionisms. Cik reizes nedēļā storijus var redzēt ka cītīgi tīra māju? Varbūt es esmu baigā sušķe salīdzinājumā ar viņu, bet nu izskatās ka viņa katru reizi veic ģenerāltīrīšanu.
Protams arī visiem saspiestiem but vienistabas dzīvoklītī ar trešo bēbi aiz stūra noteikti nav nekas viegls. Mājas būvniecība arī smagumu uzliek uz attiecībām, tici man.
Es domāju ka viņas problēma ir tas, ka viņa reizēm ģimenes lietas iznes uz āru? Protams visi jau sagaida ka influenceres būs īstas un patiesas, bet nu man liekas ka viņa reizēm nepareizās lietas rāda publikai.
Jo pēdējā laika izteikti sāk izteikties, ka ir ļoti, ļoti saspīlētas attiecības, gan mājas, gan finanšu dēļ, jo viņa man liekas diezgan ambiciozaJurgita908020 @ 22.01.2026 09:11
precīzi pateici - love and hate relationship!!!Monk @ 22.01.2026 10:59