Mangosaldejums @ 02.02.2026 17:52Maija Rozīte ir tik skaista sieviete, īpaši savam vecumam. Es nesaprotu, kāpēc tik skaistai sievietei visu laiku vajadzīgs pašapliecināties instagramā. Kāpēc visu laiku jārāda savi workout no visiem rakursiem ar dupsī iespiestiem legingiem, visu laiku jāatrāda manikīri, frizieri, procedūras.. kaut kā trūkst jebkāda dziļuma šim. Es saprotu, šo skaistumu uzturēt paņem $$ un laiku un tas ir liels darbs. Apbrīnoju, jo tā ir disciplīna. Vai tā ir jauna prinča meklēšana? Varbūt, ka vientulība? Varbūt otrā jaunība, nezinu..

Ani23 @ 02.02.2026 19:35
Man visskumjākais tajos failos šķiet tas, ka visi tie vervētāji ļoti labi apzinās, kam viņi tās nepilngadīgās meitenes vervē. Kam jānotiek jaunas sievietes galvā, lai dēļ naudas/jauniem zābakiem/ceļojuma biļetēm apzināti maldinātu nepilngadīgas meitenes, lai veci, slimi veči viņas seksuāli izmantotu?? Es tiešām ceru, ka tam debilajam LV vervētājām arī izvirzīs apsūdzības un piespriedīs reālu cietumsodu. Lai pabauda īstu luxury cietumā un sava darba “augļus”, nevis tēlo upurus…
Jekunee @ 03.02.2026 04:22Man ir jautājums visām influencerēm! Kā viņas domā pensiju saņemt? Vai varbūt viņas nenodzīvos tik ilgi, lai būtu pensija vajadzīga??Jo par influencēšanu internetā pensiju nemaksās!!!? Es saprotu, ka daudzus tas neuztrauc, bet tik un tā. Īpaši tas neuztrauc 20 gadīgas meitenes, bet gadi ātri iet uz priekšu.
Dovana @ 02.02.2026 22:30Es tiešām nebiju iedomājusies, ka viņa zirnekļa tīkls ir tik liels. Izskatās, ka tur vēl ilgi būs atskaņas. Sākumā lielās zivis izķidās pēc tam mazākās. Porziņģa dokumentus arī izlasīju, bet netieku gudra kādēļ viņš interesējās par viņu un upuri. Var būt gribēja pieslēgties lielākai šantāžai??
Kā vņas družkai Ladybird beidzās ar to bērnu lietu? Aug pie ex vīra?lottinja @ 02.02.2026 23:53pati visu laiku par to lielījās, ka ar di kaprio tusējusi uz jahtas. Tikai tagad tas vairs tik kruti neizklausās.
Es Porziņģi ar to tīklu vispār nesaistu. Es brīnos to, ka Epatīns ar rokaspuišiem meklēja sievietes un pusaudžus Latvijā, Igaunijā, Lietuvā. Vēl trakāk, ka meitenes bariem bija gatavas skriet pie Epstīna un diedelēties lai iepazīstina ar kādubagātu vecicory @ 03.02.2026 07:16
Tai KP pieminēšanai tur nav nekāda sakara ar visu to, kas tiek tālāk apspriests tajā e-pastā. Pirmais e-pasts ir links par KP izvarošanas lietu, kur tiek pieminēts tas, ka tas ir kārtējais naudas izspiešanas gadījums un nez kāpēc KP ir izvēlējies sev par advokātu Roland Riopelle. Tālākā daļa par meiteni un izmeklētāju ir nesaistīta ar KP. Tur tiek runāts par advokātu Daniel Kaiser, kas aizstāvēja vienu no Epstīna upuriem Jennifer Araoz (kas ir arī tā e-pastā pieminētā 14.gadīgā meitene, kura it kā esot nolīgta Epstīnam Ņujorkā, nevis KP "upure") un viņa saistību ar pārējiem advokātiem, kas aizstāvēja vēl citas upures. Epstīns saka, ka tas viss esot 'scam' pret viņu un ka vajadzētu atrast "connection" starp visiem šiem aizstāvības advokātiem. Iespējams KP links bija nosūtīts, kā piemērs izspiešanas lietām ar seksuālu raksturu ap to pašu laika posmu, nevis ar mērķi "pieslēgties šantāžai". Vajag nedaudz palasīt googlē, par tiem cilvēkiem, kas ir pieminēti, lai saprastu kontekstu, nevis domāt nez kādas sazvērestības teorijas un zirnekļu tīklus.
Jekunee @ 03.02.2026 04:22Man ir jautājums visām influencerēm! Kā viņas domā pensiju saņemt? Vai varbūt viņas nenodzīvos tik ilgi, lai būtu pensija vajadzīga??Jo par influencēšanu internetā pensiju nemaksās!!!? Es saprotu, ka daudzus tas neuztrauc, bet tik un tā. Īpaši tas neuztrauc 20 gadīgas meitenes, bet gadi ātri iet uz priekšu.
Visā pasaulē meklēja, bet nu ir dīvains tas kvantums. Kāpēc nepietika ar meičām no ASV?Un vai tiešām pats ar katru skuķi sarakstījās, kura zābaciņus paprasīja?Dovana @ 03.02.2026 09:19Es Porziņģi ar to tīklu vispār nesaistu. Es brīnos to, ka Epatīns ar rokaspuišiem meklēja sievietes un pusaudžus Latvijā, Igaunijā, Lietuvā. Vēl trakāk, ka meitenes bariem bija gatavas skriet pie Epstīna un diedelēties lai iepazīstina ar kādubagātu veci
Vēl trakāk, ka meitenes bariem bija gatavas skriet pie Epstīna un diedelēties lai iepazīstina ar kādubagātu veci
Dizzy @ 03.02.2026 10:40Visā pasaulē meklēja, bet nu ir dīvains tas kvantums. Kāpēc nepietika ar meičām no ASV?Un vai tiešām pats ar katru skuķi sarakstījās, kura zābaciņus paprasīja?
noidea @ 03.02.2026 00:18Un te dažas lapas atpakaļ jautāja par karadžanu
LilyLady @ 02.02.2026 16:22Pērļumamma raksta threads, ka viņa nu ir tik priecīga, ka savulaik neesot uzvarējusi Baltic Beauty konkursā un ka Natalie modeļu aģentūrā karjera neesot bijusi tik spoža, jo, redz, baznīcas draudze, vijole, orķestris bijis svarīgāki. Bet kaut kas tik ļoti liekulīgs, melīgs un paštaisns ir šajā tekstā.
Cīlija @ 03.02.2026 11:29
Vijole bija tik svarīga, ka skrēja uz modeļkonkursu, nevis uz vijoļspēles konkursu :) Princešu šovam arī pieteicās. lai ērģeles spēlētu :)))
RoyalBlue @ 03.02.2026 11:13
Te jau ar filtriem. Dzīvajā iekrīt acīs” ar to, cik slikti izskatās sejas āda (blāva, ar apsārtumu tāda kā uzburbusi/grubuļaina), mati kā izraustīti (saņemtā aste knapi 2pirkstu biezumā), apģērbs bumbuļains, soma nolobījusies …..atpazinu tikai pēc sapucētās meitenītes.
Annie @ 03.02.2026 12:15Manuprāt, visas tās "instagramistes" ar šīm procedūrām sevi ir sabojājušas. Man nenāk prātā neviena, kura šķistu skaistāka. Lielākā problēma ir tā, ka viņas neapstājas. Lūpas kā knābji, krūtis kā bumbas, sejas pāršpricētas, mati pieliktie, nagi tādi, ka arī mav skaidrs, kā ar tādiem ikdienā var kaut ko darīt. Un tā var turpināt un turpināt.