Dizzy @ 24.01.2026 17:32
https://failiem.lv/u/bcbuwcasrt
esmu Kristīnes vecumā. Liepiņš pirms 17 gadiem bija tīri ņemams 😊👍Annie @ 24.01.2026 10:36Oi, tik smieklīgi par to Liepiņu pāri, ja izrādīsies taisnība. Abi divi ļoti nepatīkami cilvēki, kuri nepārtraukti uzsver savu pārākumu.
Neviens sakarīgs vīrietis neveidos attiecības ar 17 gadus jaunāku sievieti. Un sievietei arī - kaut ko jau viņa tādās attiecībās kompensē. Ja viņai šogad 40, tad, kad viņi uzsāka attiecības, viņa vēl bija "meitene" ar nemaz tik nobriedušiem uzskatiem. Viegli pieredzējušam vīrietim panākt, ka viņa domas kļūst par viņas vēlmēm.
Bet, jā, man viņi nepatīk. Ir bijs dzīves posms, kad pāris nedēļas pavadītas kopā - neviens no abiem nešķita patīkams cilvēks.
lottinja @ 24.01.2026 18:29esmu Kristīnes vecumā. Liepiņš pirms 17 gadiem bija tīri ņemams ??
lottinja @ 24.01.2026 18:29esmu Kristīnes vecumā. Liepiņš pirms 17 gadiem bija tīri ņemams ??
Annie @ 24.01.2026 18:35
Ņemams vai neņemams, bet tāda gadu starpība nav norma.
Protams, var jau nodzīvot "ilgi un laimīgi" ar jebkuru vecumu starpību, bet acīmredzot šis nav tas gadījums.
Kas ar to vēstuli? Var lūdzu skrinu?Tutta @ 24.01.2026 17:35Klau, tā Gobzema vēstule Hosamam...vai nu šis ko dikti štengru pīpē, vai kāds paasinājums? Tas vairs nav smieklīgi.
gii_star @ 24.01.2026 18:54Tas Liepiņš dumjš ir, Twitterī no kovidlaikiem izcēlās ar savu aprobežotību. Bet nu tā kundze viņam arī ar putniem un skatiens kā beigatai zivij. Cerams atradīs SAVU īsto laimi.
Nē, par grupņiku. https://failiem.lv/u/8pxcbsjtdkVistaVita @ 24.01.2026 19:00Kas ar to vēstuli? Var lūdzu skrinu?
Par kārtējo mīļāko Lindu ? Vai par to ka Hosamam ir 20 padomnieki? Kurus apmaksā nodokļu maksātaji? Vai par to ka sūdīgs ārsts?
Vai par to ka tagad aptiekā zāles par tiem 1,50 eu katra pac palika dārgākas? Vai par krahu reģionālajās slimnīcās? Vai par mākslīgām rindām pie valsts apmaksātiem ārstiem? Par ko tieši?
Ak Dievs..a ko vins nepastasta ka sagajas budami abi preceti ar dazu ex sievu Saeimas gaitenos?Dizzy @ 24.01.2026 20:05Nē, par grupņiku. https://failiem.lv/u/8pxcbsjtdk
akul12 @ 24.01.2026 19:52Par vecuma normām vissautrauktākās sievietes pēc 35 gadiem ? 20+ gados bieži vien cita dziesma, cik gan sakarīgāki vecie vīrieši par vienaudžiem.
Tad jautājums vai tiešām uztrauc vecuma starpība, jeb rūgtums par papildus konkurenci uz nedaudzajiem normāliem vīriešiem...
VistaVita @ 24.01.2026 20:21Selma Lavrence Saeimas sēdē..redzējat?
Viniem ir piemaksa pie algas paliela-reprezentācijas izdevumiem nauda.Law9 @ 24.01.2026 20:25
Un? Galvenais jautājums, kā to vērtē Progresīvo esošais un potenciālais elektorāts. Ja tā viņiem nav problēma, tad nav problēma.
skylie @ 24.01.2026 20:35Kristīne Liepiņa ielikusi, ka kopā svin Kristapa dzimšanas dienu. Dīvaini. Un tie viņa teksti Gobzemam, saukt par pidrilu un lupatu, zinot, ka Gobzems publicēs storijos mazliet bērnišķīgi. Vajag aizstāvēt savu godu, piekrītu, bet ar apkārtējo cilvēku reakcijām tā kā būtu jārēķinas, ja publicē ko tādu.. nezvaniet, nerakstiet… ? Tas nu būs interesanti pavērot kā šis beigsies, viņiem pēc nedēļas taču plānots jau divatā doties tālāk.