Nekas nebūs jāmaksā viņam noteikti kasko. Ja nemaldos viņi māju nesen bija nopirkuši, ja es pareizi atceros.qwe @ 03.12.2025 21:20nu vēl jo labāk, beigās auto nav, bet čupa parādu jāmaksā.
Nu viņa tak to speciāli izdarīja, gan jau nezināja, ka tas tikai būs tik ilgi. Pašā sākumā jau logus tāpat atvērt varēja ja gribētu glābties. Vai tad mašīna ūdenī nepeldēja ar atvērtu bagāžnieku? Ja cilvēks pats vēlās aiziet tad kāda nozīme ir stiklu sisšanai?Ariete @ 03.12.2025 21:50Nezinu, bet palasi kā rīkoties ja mašīna grimst ūdenī. Logus izsist esot reālāk nekā durvis atvērt.
Kā Tu zini ka viņa speciāli? 🤣 Man patīk šitie eksperti.Dovana @ 03.12.2025 22:14Nu viņa tak to speciāli izdarīja, gan jau nezināja, ka tas tikai būs tik ilgi. Pašā sākumā jau logus tāpat atvērt varēja ja gribētu glābties. Vai tad mašīna ūdenī nepeldēja ar atvērtu bagāžnieku? Ja cilvēks pats vēlās aiziet tad kāda nozīme ir stiklu sisšanai?
Uz NMPD viņa zvanīja pati tomēr lai neglābj! Ja auto bija peldējis ūdenī 20 minūtes un bagāžnieku viņa pati bija atvērusi, tad gan jau pa to laiku vismaz līdz ūdenim būtu tikusi. Nedomāju, ka tas trieciens bija tik stiprs, ka zaudēja samaņu! Bagāžnieku tomēr atvēra iespējams var būt lai ātrāk nogrimst. Ja Tu neesi redzējusi, kā mašīna Daugavā peldēja un garām pat mierīgi pilicisti gāja🙈 tad tas ir cits stāsts. Bildēs kur auto izvilkts var redzēt ka bagažnieks ir vaļāAriete @ 03.12.2025 22:19Kā Tu zini ka viņa speciāli? ? Man patīk šitie eksperti.
lai strādātu policijā, ir vajadzīga vismaz pirmā līmeņa augstākā vai bakalaurs, savukārt vadošā amatā - maģistrs (iespējams, zemākos vadošos amatos pietiek ar bakalauru), plus obligāti koledža, ja sākotnējā izglītība nav iegūta tajā. Man vairāki paziņas ir strādājuši policijā gan kā darbinieki, gan priekšniecībā, un es zinu, ka nekādas varas apziņas no šī darba pilnīgi noteikti un absolūti nav. Tieši otrādi - darbinieks tiek bakstīts no visām pusēm, kā vergs, bez tam ar nenormālu darba slodzi, vispārēju negatīvismu apkārt, tāpēc daudziem ir traumatizēta psihe un kā rezultāts agresija, apātija, depresija, un visam plusā vēl ļoti zems atalgojums.Mangosaldejums @ 03.12.2025 19:22protams, nevar teikt, ka visi vienas profesijas cilvēki ir vienādi, bet es arī zinu vairākus policistus, kas arī ir, atvainojos, dolbajobi. Un ar draudzenēm esam arī izsecinājušas, kāpēc tā varētu būt. Tas ir tīri psiholoğiski - mentene ir vieta, kur tu vari iegūt varas pozīciju, bez lielām izglītībām, tāpēc daudzi vīrieši ar zemu pašapziņu un novirzēm lien par policistiem strādāt. Kurā vēl profesijā tev ir kaut kāda vara pār citiem, kur nav jāpieliek īpaši daudz pūles? Kaut kādas apmācìbas un ments gatavs. Tāpēc ir regulāri skandáli, kur menti ne par ko kādu piekāvuši utt. Līdz ar to tie, kas nav spējīgi būt politiķi, CEO ar biznesiem, kļūst par mentiem, jo tas ir viegli. Palasiet par Stenfordas cietuma eksperimentu (Stanford Prison experiment 1971), kas skaidri parādīja cik ātri mainās cilvēka psiholoğija, tiklīdz viņam tiek dota vara pār citiem.
Bia @ 04.12.2025 08:21lai strādātu policijā, ir vajadzīga vismaz pirmā līmeņa augstākā vai bakalaurs, savukārt vadošā amatā - maģistrs (iespējams, zemākos vadošos amatos pietiek ar bakalauru), plus obligāti koledža, ja sākotnējā izglītība nav iegūta tajā. Man vairāki paziņas ir strādājuši policijā gan kā darbinieki, gan priekšniecībā, un es zinu, ka nekādas varas apziņas no šī darba pilnīgi noteikti un absolūti nav. Tieši otrādi - darbinieks tiek bakstīts no visām pusēm, kā vergs, bez tam ar nenormālu darba slodzi, vispārēju negatīvismu apkārt, tāpēc daudziem ir traumatizēta psihe un kā rezultāts agresija, apātija, depresija, un visam plusā vēl ļoti zems atalgojums.
VistaVita @ 04.12.2025 10:22Latvieši ir jocīgi tomēr ar savu skaudību.Daudz komentāri redzēti ka skaužot cilvēkiem ka viņai tāds dārgs auto. Auto ..auto!!!Tas ka bērniem traģēdija un ka viņa ir pašnāvniece? Ta labāk ar tramvaju braukt,nav nav nauda tramvaja biļetei,staigā kājām. Dzīvība ir pati lielākā vērtība. A te ..skaužot pašnāvnieces auto cena...es šokā!
viņa izskatās daudz nometus, nez cik kgkrixis3 @ 04.12.2025 09:52Redzējāt Beitikas jaunākās bildes? Ar sarkanajām zeķubiksēm Un mini? Nu vot pasakiet.... Lai arī viņa ir gara un masīva, manuprāt, viņa izskatās lieliski. Staro, priecīga, sexy čiepa. Man patīk. Pilnīgs pretstats tam cilvēkam, kāda viņa ir, kad nēsā tās omjveidīgās drēbes, kruzuļu blūzes Un visus savus platos paltrakus.
nav taisnība. Lai kļūtu par Valsts policistu Latvijā, jābūt sekojošajam:Bia @ 04.12.2025 08:21lai strādātu policijā, ir vajadzīga vismaz pirmā līmeņa augstākā vai bakalaurs, savukārt vadošā amatā - maģistrs (iespējams, zemākos vadošos amatos pietiek ar bakalauru), plus obligāti koledža, ja sākotnējā izglītība nav iegūta tajā. Man vairāki paziņas ir strādājuši policijā gan kā darbinieki, gan priekšniecībā, un es zinu, ka nekādas varas apziņas no šī darba pilnīgi noteikti un absolūti nav. Tieši otrādi - darbinieks tiek bakstīts no visām pusēm, kā vergs, bez tam ar nenormālu darba slodzi, vispārēju negatīvismu apkārt, tāpēc daudziem ir traumatizēta psihe un kā rezultāts agresija, apātija, depresija, un visam plusā vēl ļoti zems atalgojums.
VistaVita @ 04.12.2025 10:30P.S. Parādiet to līzinga kompāniju kas 2 bērnu vecākam ,kas ir tikai feldšeris ar algu 2-3 tk dod krēdītā auto vērtībā 50-70 tk? Neticu. Māja ar kredītā,vīra auto? Par ko dzīvot 4 cilv ģimenei tad ?
Gobzems un ta draudzene gan fui. Ta sieviete pat soc tīklos ar darba vietu un privātu info nedalijās. Šie naudas dēļ lai tauta ziedo visu izliek publiski.
VistaVita @ 04.12.2025 10:30P.S. Parādiet to līzinga kompāniju kas 2 bērnu vecākam ,kas ir tikai feldšeris ar algu 2-3 tk dod krēdītā auto vērtībā 50-70 tk? Neticu. Māja ar kredītā,vīra auto? Par ko dzīvot 4 cilv ģimenei tad ?
Gobzems un ta draudzene gan fui. Ta sieviete pat soc tīklos ar darba vietu un privātu info nedalijās. Šie naudas dēļ lai tauta ziedo visu izliek publiski.
Mēra tie kas dzīves plaukumā metas upē slīcināties,nepadomājot par maziem bērniem.Citiem nav nauda pat tramvaja biletei ,staigā dzīvi un laimīgi kājām! Katram savas vērtības.akul12 @ 04.12.2025 10:30
Latvieši laimi mēra mantā un statusā... Tāpēc nabagie skauž bagātos vai braukā ar bmw nevis dacia.
cik tev bērnu? Kura līzinga kompānija un kāds ir ikmēneša maksājums.Profils2 @ 04.12.2025 10:44
Dod un kā vēl dod!
Ja redz ka ir stabili ienākumi. Auto līzings neskatās kopējos ienākumus, kad pieteicu kredītu, skatījās tikai manus ienàkumus. Vīra nemaz neprasīja.
VistaVita @ 04.12.2025 10:46Mēra tie kas dzīves plaukumā metas upē slīcināties,nepadomājot par maziem bērniem.Citiem nav nauda pat tramvaja biletei ,staigā dzīvi un laimīgi kājām! Katram savas vērtības.
tad kāpēc raudāt par algām Latvijā, ja feldšeris un nmpd šoferis var pelnīt tik, lai līzingā un kredītā paņemtu 3 gadus veciem X5 un Xc90, uzcelt dāču un iekārtot ar dizaineri?Profils2 @ 04.12.2025 10:44
Dod un kā vēl dod!
Ja redz ka ir stabili ienākumi. Auto līzings neskatās kopējos ienākumus, kad pieteicu kredītu, skatījās tikai manus ienàkumus. Vīra nemaz neprasīja.