man viņa vispār liekas tāda … interesanta. Pat nezinu, kā noraksturot. Naiva? Vientiesīga? Nedaudz dumja? 😅Mayaaa @ 22.04.2026 18:07Julija Lapinska šausmīgi sabēdājusies,ka viņas meitas vārdu vēl kāda “nočiepusi”..nopietni!?😄
SodaPOP @ 22.04.2026 18:14Tikai Andersone var pārcelties pārvedot PATI mantas pa maisiņiem, pat ne vīrs 😅 smaržu kolekcija dārgāka nekā vedam serviss.
bišk sakāpis galvā krievuškai. Ka pati nedabū pa galvu tagad “no augšas”.Mayaaa @ 22.04.2026 18:07Julija Lapinska šausmīgi sabēdājusies,ka viņas meitas vārdu vēl kāda “nočiepusi”..nopietni!?😄
SodaPOP @ 22.04.2026 18:14Tikai Andersone var pārcelties pārvedot PATI mantas pa maisiņiem, pat ne vīrs 😅 smaržu kolekcija dārgāka nekā vedam serviss.
Dadaaa @ 22.04.2026 18:00nu zini, nedomāju ka Tev vai man palika vieglāk uzzinot šos faktus. Nedomāju ka jāliek visas huiņas, ir svarīgajās lietas par to kurš dzer, kurš ar ko piš…
Elemelekaramele @ 22.04.2026 15:28es neattaisnoju ne Gobzemu, ne Adrianu. Un par sava bērna nākotni ir jādomā Adrianai, nevis man vai Gobzemam. Citādi sanāk, ka dzert var, piečurāt matraci var, tikai galvenais, lai neviens par to neuzzina, tā ja?
Jāpublicē primāri viesnīcas nosaukums kas klientu datus un šaizes nopludina!Mix @ 22.04.2026 22:19
Slikti ir tas, ka viņš publicē totālas tenkas bez šķirošanas. Tikpat labi tā varbūt nebija Miglāne, bet draudzene vai izliets alus vai promilles bija nevis 4, bet 2,4. Viena tante teica… Bišķi vajag filtrēt ko likt.
man meitenes,kas Spanija dzivojusas un gajusas uz randiniem ar vietejiem dzekiem,tadas lietas stastija,ko tik spanietes nedara pirmajos randinos un kadas bildes tik suta JAU pirms pirma randina,tur latvietes nobal,un sex pirmaja randina Spanija ir NORMA🙈,spani soka,kada bucosanas,kads vel 2.,3. randins,sex 1.randina davaii.Gobzems vnk kko atkal d…😁Otiiilija @ 22.04.2026 20:47Klau Gobzem- Ok, Feria de Abril ir vibe, skaisti tērpi, krāsas, viss forši Bet nu nevajag izlikties, ka Spānija pēkšņi ir kaut kāds tikumības templis 😄Cilvēki tur dzīvo tāpat kā visur ir gan classy, gan arī trasshy ietekmeles. Varētu padomāt neviens nav bijis un nezin kā dzīvo Spānujā. Sauļojas topless visas( pie mums praktiski neviena) , ģērbjas pusplikas, iedzer un tusē uz pilnu klapi. Un tas ir normāli viņu kultūrā, nevajag te romantizēt un taisīt no tā baigo morāles standartu.