Dovana @ 07.04.2026 23:32Tas, ka Jurim nav paveicies te jau tika apspriests, bet kā ir paveicies tai Džesikai tas nu ir fakts! Tas Juris jau tāds tīri apmierināts izskatās. Kādi bērni tak vienu jau pameta Ušakovam, man šķiet viņai viņi nu gan nav vajadzīgi. Cik viņai gadu? Nav kau krietni 40+?
Terra Incognita @ 07.04.2026 21:56
Nesekoju Dzenīšiem un neko daudz par viņiem nezinu, bet, ja te pavīdēja kaut kas par problēmām ar vīra SIA, par ko var nākties maksāt sodus, tad Gobzema metode (kā viņš pats vienā FB postā reiz atzina) ir pārrakstīt mantu uz sievu un formāli izšķirties, lai no vīra nav, ko piedzīt. Es gan par Dzenīšiem zinu tikai to, ko šeit pa diagonāli esmu izlasījusi, noteikti varu kļūdīties.
Dovana @ 07.04.2026 23:32Tas, ka Jurim nav paveicies te jau tika apspriests, bet kā ir paveicies tai Džesikai tas nu ir fakts! Tas Juris jau tāds tīri apmierināts izskatās. Kādi bērni tak vienu jau pameta Ušakovam, man šķiet viņai viņi nu gan nav vajadzīgi. Cik viņai gadu? Nav kau krietni 40+?
Firma uz Dzenītes vārda. Nodokļu parāds uz 2.aprîli 8,8 tūkstoši eurMagnolija @ 08.04.2026 07:49Varbūt tiešām Agrim paslīdējusi kāja filmējot tās visas kāzas, kas zina. Interesanti. Nelikās viņš tāds. Bet vīrieši jau ir dažādi.
Pēc Dzenītes stāstītā sapratu, ka parādi un problēmas ar VID ir tam Esute, nez kurš no viņiem tur ir firmā vai abi, bet nu tāpēc šķirties?
Vispār joprojām īsti neticu, ka ir šķīrušies. Bet mīklaini tas viss ir.
Maltā gaļa @ 08.04.2026 08:13
Es arī domāju, ka tas ir šis variants. Formāli izšķirties, lai nav jāmaksā nodokļu parāds. Klasiskā shēma. Tāpēc tā slikti tēlotā depresija un nav gredzenu, lai visi notic, ka tipa šķīrušies. Jāpaskatās, kas tai esutei īpašnieks, bet nu jā, ļoti ož pēc shēmas.
VissIrSlikti @ 08.04.2026 08:39Firma uz Dzenītes vārda. Nodokļu parāds uz 2.aprîli 8,8 tūkstoši eur
Magnolija @ 08.04.2026 09:18Jā, nu interesanti, Burkā arī teica, ka 10tk ceļojumam ātri var noorganizēt, pāris sadarbības un gatavs. Kur problēma tad to parādu nomaksāt?
Maltā gaļa @ 08.04.2026 08:27Pēc Lursoft tur ir viens valdes loceklis, fiziska persona. Pieņemu, ka Agris. Nodokļu parāds uz 1.aprīli gandrīz 9000 eur. Skaidrs, ka izspelēt šķiršanos un depresiju te ir variants :D
Lilu5 @ 07.04.2026 22:59
Es nesen noskatījos šovs pēc šova 2, kur viņi arī bija. Viņas seja tur bija vnk drausmīga. Ne fotošops, ne filtri, var redzēt, ka pārpumpēta ar filleriem un tūska. Izskatījās uzblīdusi. Es brīnos, ka viņi vēl joprojām ir kopā un turpina piedalīties šovos. Jo viņi ir "pārāk pareizi" šoviem. Nekā interesanta. Tikai Lienes izķēmotā āriene un izmisums.
Vienīgā valdes locekle ir KristīneInna86 @ 08.04.2026 09:35
Nav tie nezin kādi parādi priekš SIA, ja ar VID normāli komunicē, tad viņi vienmēr piekrīt to nodokļu parādu sadalīt maksājumos.
truedeee @ 08.04.2026 09:44Kāds zina, kurā skolā Dzenīšu dēli mācās?
Skābene @ 08.04.2026 09:42
Viņa tak vēl kad iepriekš filmējās slavenībās no lūpām bija izņēmusi filleru lai nav tik milzīgas. 😁
VissIrSlikti @ 08.04.2026 08:39Firma uz Dzenītes vārda. Nodokļu parāds uz 2.aprîli 8,8 tūkstoši eur