Ariete @ 13.01.2026 14:55
Es tiešām nesaprotu ko jeļa tā ieķērusies sliktā ex īpašumā. Nu neiet man kopā tas kā viņa sūdzējās par to ka nav pietikošs atalgojums utt.
Vispār viņa ir šausmīgi bezkaunīga saucot muižas virtuvi "MANA virtuve". Riktīga krievuška.
Un tās kas raksta ka Nurmuiža bez jeļas nebūs Nurmuiža. Camoon, laiki mainās un viss mainās. Noteikti muižai atradīsies īsta saimniece kas ieguldīs tur savu sirdi nevis kratīsies ar pavāru, silikonus fočēs spoguļos un skolnieces jokus spļaus ārā. Turklāt pazemojot muižas īpašnieku... Nekauņa kas nekauņa ? Olegam tiešām ir milzu pacietība sakarā ar šo nepateicīgo būtni.
Godīgi sakot, tā muiža sen ir pelnījusi sevis cienošu saimnieci. Plikie pupi un kailā miesa neiet kopā ar mužas vēsturi un visu konceptu. Ne tā muiža pazudīs, ne cietīs tagad, kad nebūs Kristine tur. Kā muižas dvēseli grūti viņu bija uztvert, ķēmojoties ar pāvāru virtuvē. Kas liekas uzkrītoši ir tas, ka momentā ieliek ar savu jauno brūtgānu bildi, kur sadevušies rokās, kas jau skaidrs, ka muižā nepaliek. Vēl jau sanāk, ka viņa esot kopā ar O atrada sev nākamo, jo kā tik ātri jauns uzradās. Atkal no viena sliktā uzreiz pie nākamā labāka un tā? Tad jau šim jāuzmanās, ka nekļūst sliktais, lai viņa neiemainītu nākotnē atkal pret kādu labāku. Lai veicas meitenei un cerams pieaugs un būs laimīga, kas ir tas, ko viņa vēlas. Muiža ar atplestām rokām sagaidīs nākamo dvēseli, tas točna un visas acis būs uz to tad atkal.