Pievienojos šim. Pēc vecāku mājām nākamais solis bija 12 gadi vientulībā, pilnīgākā harmonijā ar sevi un savu bērnu, līdz sastapu īsto partneri. Īpaši nemeklēju, dzīve mūs vienkārši saveda kopā. Esam kopā jau gandrīz 5 gadus un drūmā pieredze vecāku mājās ir jau padzisusi no atmiņām.Mrs.True @ 08.01.2026 16:41
Welcome to the club. Biju tajā pašā elles lokā sen, sen atpakaļ:)) Tu esi tikai paša ceļa sākumā, un nezini, ko gribēsi pēc 10 - 15 gadiem. Aizejot no narcistiskas vecāku ģimenes, nākošais posms ir vienatne. Bet arī no tās izaug. Uzkonstruēsi sevi no jauna, jo vardarbīgajā ģimenē nebija Tava "es", tikai vecāku uzspiestās vēlmes un griba. Viņu uzspiestās lomas. Kad izdziedināsi rētas, tad gribēsi savu ģimeni, pilnīgu pretstatu vecāku ģimenei. Daudzas gan nesaņemas, iestrēgst traumās un nomirst vientulībā vai bezbērnu attiecībās mūža garumā. Par narcistisko ģimeni ir ļoti daudz grāmatu, youtube video. Bet Lindas Leen gadījums noteikti nav no šīs sērijas, tur citi vientulības iemesli.
Tepat @ 09.01.2026 09:40Man vienmēr licies interesanti, kā ļoti jaunām sievietēm pēkšņi parādās audu smagums un tūska. Es par Miglāni.
Tepat @ 09.01.2026 09:40Man vienmēr licies interesanti, kā ļoti jaunām sievietēm pēkšņi parādās audu smagums un tūska. Es par Miglāni.
Bumblebee123 @ 09.01.2026 14:15
Protams, alkohols, bet var būt arī vairogdziedzeris. It īpaši tajā vecumā parādās pirmās pazīmes, vielmaiņa kārtīgi apstājās ja to neārstē.
Boybye @ 09.01.2026 15:08Man patīk Zundovska, ex Ushakova, baigi posto pārfotošopētas bildes utt, bet jaunajos šova rullīšos taču var redzēt cik veca un slikta sejas āda viņai ir. Plus pieburbusi no ntajām injekcijām, knapi var atpazīt, bet pati sevi liela, ka viņai bērna sejiņa. Delusions, delusions…
Rietumusawle @ 09.01.2026 01:27
Nevis “lieli” kauli bet kermena uzbuve..ir smalkas uzbuves un ir videjas un lielas uzbuves tipi. Kauli ir smagaki lielas uzbuves un cilveks ar platiem pleciem nekad neizskatisies tik pat tievs ka smalkas uzbuves. Beitika nekad neizskatisies “smalka”, isa auguma sieviete ar platiem pleciem izskatisies “masivaka” ka gara tieva sieviete.
loija @ 09.01.2026 18:01
Svaram krītoties un to daudz zaudējot, pazūd arī viss masīvums. Cik masīvi un lielas miesas uzbūves cilvēki nav redzēti, kuri, piemēram, saslimst ar vēzi un strauji nokrītas svarā. Viss masīvums čušš. Ja tievē un paralēli kačā muskuļus, tad protams arī paliek masīvs. Nokristos svars viņai uz 60 kg kaut vai nebūtu vairs ne baigi masīva, ne liela ar visiem platajiem pleciem un gurnu kauliem. Jā katram sava miesas uzbūve, tikai katram tā apaugusi ar tauciņu, kuram mazāk, kuram vairāk.
loija @ 09.01.2026 18:01
Svaram krītoties un to daudz zaudējot, pazūd arī viss masīvums. Cik masīvi un lielas miesas uzbūves cilvēki nav redzēti, kuri, piemēram, saslimst ar vēzi un strauji nokrītas svarā. Viss masīvums čušš. Ja tievē un paralēli kačā muskuļus, tad protams arī paliek masīvs. Nokristos svars viņai uz 60 kg kaut vai nebūtu vairs ne baigi masīva, ne liela ar visiem platajiem pleciem un gurnu kauliem. Jā katram sava miesas uzbūve, tikai katram tā apaugusi ar tauciņu, kuram mazāk, kuram vairāk.
Elemelekaramele @ 09.01.2026 10:55Pievienojos šim. Pēc vecāku mājām nākamais solis bija 12 gadi vientulībā, pilnīgākā harmonijā ar sevi un savu bērnu, līdz sastapu īsto partneri. Īpaši nemeklēju, dzīve mūs vienkārši saveda kopā. Esam kopā jau gandrīz 5 gadus un drūmā pieredze vecāku mājās ir jau padzisusi no atmiņām.
nu kas viņa par frizieri 😁😁😁gii_star @ 09.01.2026 17:32
To pašu tieši padomāju, ka izskatās traka tā seja, grubuļaina, neveiksmīgi paralizēta. Un tāpat kā kurpniekiem ar kurpēm, tad viņai kā frizierei tie pieaudzētie salmi, jeb mati izskatās krimināli. Jebkurai parastai meitenei - nu ir, kā ir, bet, ja viņa pati sevi izceļ kā perfekto mūžam jauno princesi...
Miesās arī uzblīdusi.