Otiiilija @ 04.01.2026 20:39Nu nopietni… Punčules stila “patiesības”, no viņas tekstiņiem sanāk, ka mode ir iestrēgusi kaut kur Instagram 2014 + krievu slavu ballītes “estētikā”. Apgalvojums, ka svētku vai atvērts apģērbs izskatās labi tikai ar iedegumu vai fake tan, ir vienkārši ?♀️. Tā s aitas kas tic ka tas ir stila likums, nē, tā ir tās duņķas personīgā preference, un vēl ļoti šaura.
Ja tas būtu taisnība, tad Dita Von Teese ar savu porcelāna ādu jau sen būtu “fashion fail”, nevis stila ikona. Arī Emily in Paris puse seriāla ir atvērti, drosmīgi tērpi uz ļoti gaišas ādas, un guess what – izskatās lieliski. Tāpat Cate Blanchett, Tilda Swinton, Nicole Kidman… bet ok, laikam viņām vienkārši “nav pareizais iedegums” ?
Par sporta pulksteņiem vispār smieklīgi. Teikt, ka tie ir briesmīgi un nepiestāv nekur, 2025. gadā ir tas pats, kas teikt, ka sneakers nedrīkst vilkt ārpus sporta zāles, tas ir normāls pilsētas stils cilvēkiem, kuri dzīvo reālu dzīvi, nevis tikai pozē spoguļa selfijiem.
Un tad vēl tas nemitīgais krievu duņķu stila glorificējums – leopards, spīdumi, grabuļi, viss “vairāk ir vairāk”, tas izskatās nevis glam un sexy, bet vienkārši pārslogoti un bezgaumīgi un vulgāri.
Mi mi @ 04.01.2026 17:57jā, man arī tāda dakteriene neraisa uzticību. Un arī bez visa šī, it nemaz neliekas forša daktere
vienkarsinav @ 04.01.2026 21:34
Sanāca pie viņas tikt uz pārbaudi stacionārā. Ļoti nepatīkama pēcgarša pēc viņas apmeklējuma.
gii_star @ 04.01.2026 20:49
Jābrīdina Fiļs, ka viņai viss Tukums gājis pāri :D Visiem karās kaklā.
pavasarazieds @ 04.01.2026 22:00
Bet vina vasara vel bija kopa ar Māri, to ritenbrauceju. Vini ir skirusies? Vinai mazs berns, neticas ka ar Filu salaiz
Zilais Valis @ 04.01.2026 21:35
Kāpēc tieši nepatīkama? Vari pastāstīt sīkāk? Man pieraksts pie viņas.
es arī gribētu zināt 😕vienkarsinav @ 04.01.2026 21:34
Sanāca pie viņas tikt uz pārbaudi stacionārā. Ļoti nepatīkama pēcgarša pēc viņas apmeklējuma.
Cik noprotams pēc pēdējiem storijiem, tad dzīvo viena un ievākusies dzīvoklī. Lika gultas pati kopā. Baii līdzīga Zāmuelei. Ja taisnība, ka pati kaklā karās, tad jau viss okei. OF jau patīk tādas tā sanāk. Lai jau izklaidējas, mož atkal lielā mīla būs un pat aprecēsies atkal, jo tiešām vizuāli Zāmueles kopija un smuka meiča. Tikai jauna ļoti izskatās. Kristīnei jau arī čalis, tad tagad viss abiem zirgā.
Domā, ka nav iespējama lokāciju sakritība? Viņš storijā raksta, ka ar dēlu atbraucis uz spa.
Interesanti, ka viņai ir bildes no Nurmuižas ieliktas.
taisnību vien pateica…Pīķene @ 04.01.2026 23:34Kas ar Dāvidu notiek? Redzējāt viņa facebook to rupjo video par padomju laikiem. Un tie komentāri... kā viņš visus tur noliek. Tiešām cilvēkam tur kaut ko ne tā saoperēja, ka palicis tāds rupeklis?
man ļoti kaitina viņas nostāja, ka ja nenēsā visu, kas "aktuāli", tad esi principā lūzere. Man pat netraucē tas, ka viņa reizēm ir skarba in general. Julija Verbickaja - stiliste, ir 100 reizes vērtīgāks konts kam sekot. Nesen bija Generation Famous podkāstā un smuki pateica, ka visu pirkt tikai kas aktuāli ir pilnīgs stulbums, un es tam piekrītu. Ja nav sava stila, bet visu laiku jāskrien pirkt, lai tikai "ir aktuāli", jádzīvo pēc influenceru vienas trafaretes - visám vienādi mati, vienādas lūpas, visām šaurās brilles utt - vnk ielās sievietes izskatās kā nokāpušas no konveijera fabrikā - pēc vieniem mēriem visas izskatās, vienádas. Tas ir, manuprāt, bezstils. Oi kas notiks ja nēsāsi botas kas pēkšņi nav aktuálas, viss Puncule teica met ārā. Tad metīsi jaunas lietas ārā katru nedēļu.Džinga @ 04.01.2026 21:07
Nuu, man nepatīk viņas pasniegšanas stils, bet viņa saka daudz taisnības arī, lai nu kā tas dažreiz besītu. :D
Par iedegumu - visas tās aktrises utml tomēr staigā pie kosmetologiem, ārstiem un viņām ir perfekta āra, lai arī bāla. Latviete parastā, visticamāk, neizskatās kā porcelāna lelle, tādēļ arī iedegums ļooooti palīdz.
Nu ir viņai taisnība šur tur, jo daudzas sievietes tiešām ir iestrēgušās 15 gadus vecā bezstilā.
Merilda @ 04.01.2026 21:03
Domā, ka nav iespējama lokāciju sakritība? Viņš storijā raksta, ka ar dēlu atbraucis uz spa.
Interesanti, ka viņai ir bildes no Nurmuižas ieliktas.
gii_star @ 04.01.2026 20:49
Jābrīdina Fiļs, ka viņai viss Tukums gājis pāri :D Visiem karās kaklā.
Biju pie viņas Gaiļezerā. Nemūžam pie viņas neietu labprātīgi. Neiedziļinājās manā akūtā problēmā. Biju pārbijusies, bet viņa reāli ņirgājās un pateica, ka neauklēsies ar kārtējo pacienti UZŅEMŠANĀ! CITĒJU - "Uzmini, kuro diennaktī pēc kārtas strādāju!?" Es atbildēju, ka nezinu. Viņa saka - "Neesmu gulējusi 3.diennakti, davaj, nečīksti, iešpricēšu Analgin un atpakaļ nebrauc"! 😫 Raudāju visu atpakaļceļu. TAS BIJA pirms 4mēn.Mi mi @ 04.01.2026 17:57jā, man arī tāda dakteriene neraisa uzticību. Un arī bez visa šī, it nemaz neliekas forša daktere
ModžoDžodžo @ 05.01.2026 00:51Biju pie viņas Gaiļezerā. Nemūžam pie viņas neietu labprātīgi. Neiedziļinājās manā akūtā problēmā. Biju pārbijusies, bet viņa reāli ņirgājās un pateica, ka neauklēsies ar kārtējo pacienti UZŅEMŠANĀ! CITĒJU - "Uzmini, kuro diennaktī pēc kārtas strādāju!?" Es atbildēju, ka nezinu. Viņa saka - "Neesmu gulējusi 3.diennakti, davaj, nečīksti, iešpricēšu Analgin un atpakaļ nebrauc"! ? Raudāju visu atpakaļceļu. TAS BIJA pirms 4mēn.
ModžoDžodžo @ 05.01.2026 00:51Biju pie viņas Gaiļezerā. Nemūžam pie viņas neietu labprātīgi. Neiedziļinājās manā akūtā problēmā. Biju pārbijusies, bet viņa reāli ņirgājās un pateica, ka neauklēsies ar kārtējo pacienti UZŅEMŠANĀ! CITĒJU - "Uzmini, kuro diennaktī pēc kārtas strādāju!?" Es atbildēju, ka nezinu. Viņa saka - "Neesmu gulējusi 3.diennakti, davaj, nečīksti, iešpricēšu Analgin un atpakaļ nebrauc"! ? Raudāju visu atpakaļceļu. TAS BIJA pirms 4mēn.
Tortilja @ 05.01.2026 00:06taisnību vien pateica…
vienkarsinav @ 04.01.2026 22:34
Nosūtīju ziņu
Tu esi redzējusi to miermīlīgo pensionāru komentārus pie jebkuras interneta publikācijas? Publikācijā jauna meitene par to, ka izdod jaunu singlu, atver komentārus un tur pirmais konentārs no pensionāra: ‘galvā pistā kuce.’ Bez iemesla.. Pensionāres, to vien dara, kā citas sievietes apsaukā pretīgos vārdos par resnām, vecām un neglītām..Arī bez iemesla. Esmu pamanījusi atsevišķas kundzītes, kas konstanti raksta žulti komentāros. Itkā tā būtu viņu vienīgā nodarbošanās. Vesels kontingents, kam vajadzētu atslēgt internetu un mazbērnus nodarbināt. Nesaku, ka Dāvids tur nenolaidās līdz viņu līmenim, bet kaut kad tas skaļi jāsaka- PSRS slavinātāji un toksiskie interneta pensionāri ir jāizgaismo.Pīķene @ 05.01.2026 06:39
Un komentāros saukāt sievietes par resnām govīm, prasīt vai komentētājs cietis avārijā vai galvā audzējs... tur kaut kas nav kārtībā ar galvu cilvēkam. Sekoju līdzi, jo rādijs siltumnīcu, receptes. Bija forši. Tagad ziemas laikā aiz bezdarbības riebeklības jārunā.