Jolanta, jeb @dzollie
Es ceru, ka neviens šo neuztvers kā bezjūtību, jo situācija pati par sevi ir prātam neaptverama traģēdija, un zaudēt bērnu ir briesmīgākais, kas var notikt🫣.
Bērna tēvs par braukšanu alkohola reibumā un sekām ir saņēmis likumā paredzēto sodu, un te nav runas par to, ka kāds taisnotu viņa rīcību — viņš apzināti un neatgriezeniski iznīcināja paša ģimeni?
Bet man tīri cilvēciski gribas saprast vienu lietu, un varbūt šeit ir kāds, kas šo situāciju vai viņu pašu zina tuvāk un var palīdzēt iztulkot.
Esmu vairākkārt saskārusies ar Jolantas profila ierakstiem. Esmu atsekojusi, bet starp kopīgiem paziņām un ieteikumiem tie posti atkal un atkal izlec barotnē. 😒
Jau gadu no vietas tur nepārtraukti seko publiskas sūdzības, bezgalīgi pārmetumi un uzmanības piesaistīšana šai tēmai. Bet kur viņa bija un ko darīja laikā, kad šis viss brieda un notika? Ko īsti viņa šobrīd mēģina panākt un parādīt ar visiem šiem Instagram postiem? Arī otrajam, dzīvajam bērnam ir jādzīvo tālāk, taču viss publiskais tēls šķiet būvēts tikai ap šo traģēdiju un vainīgo meklēšanu😳.
Apzinos, ka mans jautājums var izklausīties skarbs, bet es tiešām gribu saprast — tā ir nespēja izsāpēt un pieņemt notikušo, vēlme gūt publisku līdzjūtību, vai arī zem tā visa apakšā ir kas tāds, ko no ārpuses vienkārši nevar redzēt? Kā jūs no malas raugāties uz šādu ieilgušu traģēdiju, pašvainojošu eksponēšanu sociālajos tīklos😳
Vai vainīgais ir saņemis sodu? 🧐