Otiiilija @ 08.09.2026 19:58No vienas puses, cieņa Spīķei, ka viņa atklāti atzīst, ka lieto Mounjaro. Bet, no otras puses, kurš ārsts vispār izraksta šādus preparātus slaidai sievietei ar normālu svaru? Tas taču ir normāli, ka cilvēkiem reizēm gribas kādu našķi. Vienkārši jāiemācās sevi disciplinēt un nepārēsties. Ēdiens arī ir bauda, un tas jāprot baudīt ar mēru, nevis nepamatoti jāgrūž sevī zāles, lai tikai negribētos ēst. Vājprāts! Tieši tā arī rodas tādas Vavilovad.
gii_star @ 07.09.2026 21:48Es atvainojos,ka es atkal ar to Blanshu, bet nu es nevaru :D Meklē PA tagad - dinamisku, ātru, būs jādara viss un jāizdomā pašai un vēl NDA līgums jāslēdz. Prasības un prasības lielajai karalienei, bet pat nepasaka ko pati dos pretī - vismaz samaksu? Vai arī par velti tas būs milzīgs gods zemoties un izdabāt despotiskajai dāmītei? :D
sanāk, ka viņa svēra 75 kg. Kas nu noteikti nav nekāds gads svars ar kuru netiktu galā ar sportu un sabalansētu uzturu… bet cik sapratu no viņas, tad recepti izrakstīja tikai pirms neilga laika, kad viņa jau sver 65 kg… pilnīgi normāls svars, ja gribas vēl nomest, tad jau jāturpina iesāktais… un tā viena našķa reize neko nenodara svaram, ja nerij katru vakaru..jenna @ 08.09.2026 20:56
Neaizstāvu, bet nav tā, ka izrakstīja tad, kad bija svars plusā un hormonu rādītāji greizi? Viņa kaut ko minēja, ka vēl laiku domājusi vai lietot vispār utt. Viņa iepriekš ļoti ātri pieblīda/piepampa, skaidrs, ka to tā nevar uzēst, bet gan veselības problēmas svara pieaugumu un tūsku radīja.
Es arī nesaprotu, ja pati saka, ka savedot kārtībā vairogdziedzeri svars sācis kristies, kam to preperātu tgd vēl vajag? Atgūt ātrāk mērķa svaru?
Bet visu cieņu, ka izstāsta savu pieredzi tik godīgi.
neticat visam ko saka, te 2 gadus čīkstēja, ka resna, te hops ātri notieveja. Nekādas citas magic ka GLP tur nav. Tad jau visi vairogdziedzera slimnieku, 3 mēnešus padzertu zālītes un visi būtu ideāla forma. Diemžēl ir tieši pretējiHe730 @ 08.09.2026 22:19sanāk, ka viņa svēra 75 kg. Kas nu noteikti nav nekāds gads svars ar kuru netiktu galā ar sportu un sabalansētu uzturu… bet cik sapratu no viņas, tad recepti izrakstīja tikai pirms neilga laika, kad viņa jau sver 65 kg… pilnīgi normāls svars, ja gribas vēl nomest, tad jau jāturpina iesāktais… un tā viena našķa reize neko nenodara svaram, ja nerij katru vakaru..
Cik sapratu, tad tas kazino esot viņa, tapēc arī reklamē. 😁Tomatokatoko @ 08.09.2026 23:23Vai kāds ir spēlējis to Betandyou kazino, ko Endziņš nepārtraukti reklāma un kļuvis vismaz uz pusi tik situets? Kādam citam arī tā veicas ?😁
Tomatokatoko @ 08.09.2026 23:23Vai kāds ir spēlējis to Betandyou kazino, ko Endziņš nepārtraukti reklāma un kļuvis vismaz uz pusi tik situets? Kādam citam arī tā veicas ?😁
Murmurmur @ 09.09.2026 08:08
Viņam tak ir influenceru konts, kurā nav īsti laimesti, bet pelna no dundukiem, kas caur viņu piesakās
Ninja @ 08.09.2026 23:50Drausmas- kas tai Martelly ar lūpām?? Redzu, viņai tur saule tā ne visai glaimojoši virsū spīd. Izskatās vienkārši pabriesmīgi, vismaz varēja no cita leņķa filmēt. Viss - VISSS ļoti neproporcionāls šobrīd. Gan mati- plāni, bet līdz grīdai, gan krūtis, bet tā, ka iet pus metru pa priekšu. Un arī lūpas, tā, ka aiztaisot muti vispār vidū paliek vaļā.. Kas notiek taja prātiņā? Ar neko īpašu neizceļas savā dzīve, tad viss jāliek uz xxl? 🤔🤔😑
Es arī nesaprotu, ar ko viņa piesaista. Pilnīgi pelēka latviešu sieviete, kas izrāda publiski savu mājas dzīvi 🤷♀️Vienmēr brīnos, kam šāds saturs interesē?cory @ 08.09.2026 17:30
Kas pie vella ir tā Avenīte, par ko te jau n-tās lapas aizrunātas? 😄
. Reklamēt bez taga vispār nedrīkst, bet šis vrl bliež azartspēļu reklāmas. JareportēMaltā gaļa @ 09.09.2026 09:23
Tas vispār ir legāli, reklamēt azartspēles IG bez jebkādiem reklāmas apzīmējumiem??
prc ka tāds secinājums ? Latviešu skaudība, cik tad ilgi tādu dzīves līmeni ar kazino laimestiem var noturētu.621ca5ae42448 @ 09.09.2026 00:34Cik sapratu, tad tas kazino esot viņa, tapēc arī reklamē. 😁
Viņam kā Sandim Valteram vai Mārim Gulbim - būs beigās 10 bērni no 5 sievāmKellogsene @ 09.09.2026 11:19Ceriņš savā postā,kā laimīgais ģimenes tētis😄 Nesaprotu to sievieti,priekš kam ar tādu vajadzēja mazuli tagad kopēju. Man nolasās,ka viņš nav no tiem,kas ar vienu sievieti spēj nodzīvot. Es ar tādu nesasistītos
Seja vājprātā uztūkusi. It kā katru dienu pa pāris bitēm sadzeltuMarta79 @ 09.09.2026 09:53
Piekrītu...bet jau treniņā būdama raksta, ka mugura sāp. Loģiski pupi tak velk pie zemes😄 uz vecumu būs vēl trakāk😄 izskatās briesmīgāk un briesmīgāk...
vēl labs...pirms laika dirsa, ka kafiju nedzer, tagad tik pumpē iekšā😄😄😄 aizmirsu, alko tak ar nelieto, kāzās nebūs.., bet bija. nu tāda diršana es nevaru par visu.
Domas bezsakarā filmē. Labāk vispār neko neliktu.