mayja @ 27.06.2026 13:27
Tev bērni ir? 😅
Jeļai rozā brilles 💯Dovana @ 27.06.2026 19:27Es par to arī biju iedomājusies. Nez vispāk kur viņas bērni dzīvoja, kad nakšņoja pie koķika? Bērnu tur nebija! Ja gribēs koķiku ar bērnu piesiet tad man šķiet koķiks uzreiz vagu paņems. Bērni viņa plānos neietilps, vismaz man tā šķiet. Tas dzeltenais auto nez vispār tika nopirkts, vai uz īri panemts tikai? Ar kripto tagad arī pašvaki smagi apkritusies, cik zinu praktiski neviens netreido. Kriptomonētas ar -50-80% arī neviens negrib atdot. Es vismaz loģiku neredzu. Tagad ir kripto pirkšanas moments jau pusgadu vairāk, ne pārdošanas. Neticu nekādām izmisīgajām pārbagātībām..
Citruss @ 27.06.2026 17:31Es nesaprotu vēlmi ielikt storijā katru šampja glāzi. Kā to dara Jelinska, piemeram. Ok, noteikti katru vinai neliek, bet kā sāk dzert šampi, tā kadrs ielido storijā. Why?
*Cap @ 28.06.2026 00:26Skatos, ka te daudz komentāri par Pastukhovu. Ha, uztaisījusi facelift, bet ar katru gadu iekšienē tiešām kļūst pretīgāka. Pāris gadus atpakaļ biju viņas maratonā. Brrrr!!!! Es un vēl meitenes beigās aizgājām un uztaisījām savu grupu, nu komunikācija ir šausmas. Rej kā tāds suns nepārtraukti, brauca augumā dalībniekiem, pat meta no grupas ārā, neatbildēja, izsmēja, pazemoja citu cilvēku izskatu publiski, etc
Skandalalert @ 27.06.2026 18:36Lîva Goba tēlo tādu mega pozitīvo kristieti, kurai viss dzīvē ir ideali, bet nu noskatoties šovu, var redzēt, ka spiežas cauri skrobe uz vīru, ka negul kopā un neceļas pie bērna un vispar tada iekšēja neapmierinātība, kaut ko iekož ik pa bridim. Bet kka grib saglabāt to ārējo perfekto fasādi un tad tēlo, bet nu spiežas cauri, ka viņa nav tas, ko mēģina notēlot
MinkaMurrrrr @ 28.06.2026 03:19
Viņi neguļ kopā? Kapec ?
Adele4 @ 27.06.2026 23:32Danenbergsones meita taču vispār neprot dziedāt. Šausmas kaut kādas.
bet komentāru gan tur pārpārēm kā visi kūst cik skaisti dziedAdele4 @ 27.06.2026 23:32Danenbergsones meita taču vispār neprot dziedāt. Šausmas kaut kādas.
Vakar biju ieslēgusi dziedāšanas video. Mani bērni izdzirdēja un pat nezinot, kad dzied, vienbalsīgi pateica - tā meitene ļoti slikti un šķībi dziedMaltā gaļa @ 28.06.2026 07:58
Bērnam pēc gadiem būs kauns par to, ko māte liek IG. Kamēr maziņa, varbūt vienalga, bet kad paaugsies un atradīs šos creepy reels, būs jāraud. Māte to nesaprot?
beigās būs kiviča 2. Vecis pateica, ka bērni nav vajadzīgi un vieglu roku atteiksies no bērniem.Hubabuba @ 27.06.2026 18:20
Nu te nu bija gada māte. Jautājums vel vai vispār bērni ar viņu vel dzīvo, ka zināms Koķikam pat paša bērni nav īpaši svarīgi. Jeļa jau arī isti nevar sprēgāt, Koķiks vel paņems vīli.
krmmm @ 28.06.2026 02:36
Izskatās arī, ka viņai vispār nav draugu. Satiek tikai meitu un reizēm vīru, kad šis vispār ir Latvijā. Tāpēc noteikti no vientulības arī liek entos storijus dienā, sekotāji viņai ir draugu vietā. Katru soli parāda. Bet nu likumsakarīgi, jo ar tik augstprātigu cilvēku droši vien grūti sadzīvot.
Un kas viņai tajos maratonos par maģiju? Nespēju saprast, kam ir jānotiek, lai cilvēks visu dzīvi būtu ļoti apaļš un tad pēkšņi ar it kā diētu kļūtu un paliktu tik ļoti tievs kā viņa
Mēs jau te ļoti daudz līdzības Jeļai ar Kivičieni saskatījām 😁🤣qwe @ 28.06.2026 10:30beigās būs kiviča 2. Vecis pateica, ka bērni nav vajadzīgi un vieglu roku atteiksies no bērniem.
Big Bang Theory @ 28.06.2026 03:06Instagramā izleca Karandžas kundzes šopingholisms “chanel veikalā”. Pilnīgi gribas paņemt viņu klēpī, piespiest sev cieši klāt un šūpinot čukstēt “zaķīt, izbeidz šo diršanu”. Jebkurš, kurš kaut reizīti ko pircis īstā chanel veikalā uzreiz atpazīs feiko iesaiņojumu un tik smieklīgo oranžo cenu zīmi uz kurpju zoles. Tūkstots eiro, vai zinies!
Mīļo, trauslo sievišķi - sāc ēst veselīgi, padomā ne tikai par savu āriņu, bet arī iekšiņu. Neviens, kaut cik loģiski domājošs cilvēks, nenoticēs, ka dzīvojot 35 kvadrātmetros var būt chanel iepirkšanās atkarība.
Skumji, ka cilvēks savu izdomu investē tādā sūdā. Labāk būtu rādījusi rīlsus kā ar mazām izmaksām izskatīties eleganti, vai ko tamlīdzīgu. Es tiešām tad nolaikotu.