Mathilde @ 26.06.2026 20:46Ko domājiet par Jurdža un Fadejeva ex “ savienību”?
Jurdzim kautkā sanāk piezīsties pie turīgām dāmām, no sievas pie Maligina meitas, tagad pie Evas.
lottinja @ 26.06.2026 20:43nav jau ko diži vairs publicēt. Viesnīca, brokastis, pusdienas, vakariņas un viena un tā pati zivs.
Law9 @ 26.06.2026 21:29
Ja viņiem kopā ir labi, neredzu problēmu.
Tikpat labi varētu teikt, ka kādai turīgai dāmai sanāk savākt jaunākus, bet problemātiskus vīriešus.
viņas ex tagad geju frontē, varbūt arī vienmēr bijis, šajā gadījumā organiskiEloidija @ 26.06.2026 15:57Ko jūs domājat par Īrisas ļoti atvērto attieksmi un ciešajām attiecībām ar bijušo vīru, vīra ģimeni, esot jaunās attiecībās? Man par to ir diezgan dalītas sajūtas. No vienas puses, šķiet ļoti skaisti un apsveicami, ja pēc šķiršanās izdodas saglabāt cieņpilnas, siltas un draudzīgas attiecības. Tas, manuprāt, liecina par emocionālu briedumu. Taču, no otras puses, man šķiet, ka visam tomēr ir savas robežas. Brīžiem rodas sajūta, ka šī atvērtība ir tik liela, ka robežas kļūst diezgan izplūdušas ar tādu mazliet neveiklu sajūtu. Varbūt tas ir tikai mans skatījums.
Nastja32 @ 26.06.2026 11:58WildSpirit Dana nav seju pāršpricējusi? Un izrādās, ka družkas salonā veiktā lāzerepilācija tomēr nav bijusi tik laba, kā slavināja. Ai, ai..
Jappp, un kur jahtas, helikopteri? Jāatrāda kā pa trepēm slāj 🤣Pinko @ 26.06.2026 16:51Un Jeļas koķiks ir kaut kāds vīrieškārtas izstrādājums. Ļoti nevīrišķīgs, liekas,ka pat kā tàds bàbietis. Fuj. Un tie briļuki un zīmolu drēbes liecina,ka viņš par sevi ir nepàrliecināts. Nevienam normālam turīgam vīrietim nav svarīgi uzvilkt jaunākās gucci šmucchi kolekcijas apenes.
Mathilde @ 26.06.2026 20:46Ko domājiet par Jurdža un Fadejeva ex “ savienību”?
Jurdzim kautkā sanāk piezīsties pie turīgām dāmām, no sievas pie Maligina meitas, tagad pie Evas.
Tās lūpas😅Merkadel @ 26.06.2026 19:33Hahahaha! Dienas joks - Jeļinskai negriboties neko postot un izrādīt ceļojumos. Vairāki pat nav publicēti. Rēcīgi! Viņa un neizrādīt? 😂 tik ārišķīgu dāmu ir diezgan jāpameklē vēl 😂
Law9 @ 26.06.2026 18:06
Pērk un tie pat darbojas.
oMaltā gaļa @ 26.06.2026 08:53Ahahaa, rēcu balsī par Gobzema storijiem par to Madaru, kas atsūkusi taukus un tirgo Vasiļevskas tievēšanas pulverus. Nu tāda zoss tā Madara!!! Sākumā visiem izstāsta, ka atsūkusi taukus un pēc tam reklamē, ka tievais vēders no pulveru ēšanas. Kas par aitu! 😂
Otiiilija @ 26.06.2026 22:14viņas ex tagad geju frontē, varbūt arī vienmēr bijis, šajā gadījumā organiski
Kirbis32 @ 26.06.2026 22:32Tā Adžoņa dziedāšana ir briesmīga vispār nav talanta😄Kristīn tev nav kauns ko tādu publicēt?😄😅 ar laiku viņu sāks apsmiet,labāk nocirst ar cirvi to "talantu" tagad!!!
Koķika plānos nav nekādi sveši bērni, ja jau savējos izliek aiz durvīm. Kaut kā šis arī “iekrita acīs”, skopais O, Jeļas bērnus i ar jahtām vizināja, i akvaparkos peldināja, gan restorānos baroja.Helaga5656 @ 27.06.2026 08:39Kristīnei laikam Amalfi bija svarīgāks par dēla izlaidumu, kas notika vakar. Atceros ka daudz runājusi cik svarīgi viņai bērni!
Jelinskas dzīves prioritātes runā pašas par sevi.🫣
Eloidija @ 26.06.2026 15:57Ko jūs domājat par Īrisas ļoti atvērto attieksmi un ciešajām attiecībām ar bijušo vīru, vīra ģimeni, esot jaunās attiecībās? Man par to ir diezgan dalītas sajūtas. No vienas puses, šķiet ļoti skaisti un apsveicami, ja pēc šķiršanās izdodas saglabāt cieņpilnas, siltas un draudzīgas attiecības. Tas, manuprāt, liecina par emocionālu briedumu. Taču, no otras puses, man šķiet, ka visam tomēr ir savas robežas. Brīžiem rodas sajūta, ka šī atvērtība ir tik liela, ka robežas kļūst diezgan izplūdušas ar tādu mazliet neveiklu sajūtu. Varbūt tas ir tikai mans skatījums.
Lanalv @ 26.06.2026 22:59
Palaidu garām! Kas bija ar to lāzerepilāciju? Dana kaut ko teica par sliktu rezultātu no skaistuma rituāliem?