Mathilde @ 18.05.2026 15:33
un?
Ja vīrs var samaksāt, lai maksā!
Astarte @ 18.05.2026 15:40
Ja vīrs pats maksā, tas nav nekāds pārsteigums. 😁
Šī būtne man izraisa absolūtu apetītes zudumu. Tiešām nesaprotu, kas ir tie viņas sekotāji? Un vēl sponsori! Kopš vēl sākusi tās dīvainās dejas ar to plecu raustīšanu un mutes šķobīšanu, vispār šausmas. Tiešām izskatās pēc psihiskiem traucējumiem.Tuana @ 18.05.2026 13:02
Jā, man no tiem matiem arī šermuļi noskrien, vienmēr visam pāri un viņai ir mode ar pirkstiem iebraukt matos vai pakasīt galvas ādu un tad uzreiz močkāt ar rokām ēdienu. Tie mati nereti izskatās ne tik tīri. Vai filmē sevi kā ēd ēdienu (kūku utml) uzreiz no visa lielā trauka ar kaut kādu milzīgu karoti, nom nom nom… Nu, viss tas viņai vienmēr izdodas tik neestētiski un nepievilcīgi.
Skandalalert @ 18.05.2026 16:09Noskatijos jauno seriju laimīgie laikus neskaita, nu reali neticu, ka burnickis ar martu taja maja dzivo, viss tik tukss, perfekts un smuks un tad pie durvim nomesti apavi un soma. Neticuuu. Un ta ņemšanas ar tiem suniem nu wtf . Sapelejusie tomāti ari nenormals kontrasts ar to smuko maju. Ja jau nav ko ēst vai viss vecs, tad wolt bolt
Mathilde @ 18.05.2026 18:01Cik padomiska pieeja! Ģimene ir kā uzņēmums, kur katrs ieliek no sevis daļu, cits finanses, cits pozitīvas emocijas, cits motivāciju utt.
Ja esi par totālu feminizāciju, kur viss 50:50 tad, lai Tavs vīrs arī bērnu/s dzemdē un iznēsā, un baro, jo tas viss taču nav naudā izmērams, vai ir? Un, cik tas maksātu?
Astarte @ 18.05.2026 18:07
Te nav domāts, ka vajag 50/50, bet ja vīra dzimšanas dienas pārsteigumam ir jāprasa no viņa nauda, tad man ir žēl tādu sieviešu.
Mathilde @ 18.05.2026 18:01Cik padomiska pieeja! Ģimene ir kā uzņēmums, kur katrs ieliek no sevis daļu, cits finanses, cits pozitīvas emocijas, cits motivāciju utt.
Ja esi par totālu feminizāciju, kur viss 50:50 tad, lai Tavs vīrs arī bērnu/s dzemdē un iznēsā, un baro, jo tas viss taču nav naudā izmērams, vai ir? Un, cik tas maksātu?
Astarte @ 18.05.2026 18:07
Te nav domāts, ka vajag 50/50, bet ja vīra dzimšanas dienas pārsteigumam ir jāprasa no viņa nauda, tad man ir žēl tādu sieviešu.
Hermiine89 @ 18.05.2026 15:52Šī būtne man izraisa absolūtu apetītes zudumu. Tiešām nesaprotu, kas ir tie viņas sekotāji? Un vēl sponsori! Kopš vēl sākusi tās dīvainās dejas ar to plecu raustīšanu un mutes šķobīšanu, vispār šausmas. Tiešām izskatās pēc psihiskiem traucējumiem.
Mathilde @ 18.05.2026 18:14
😂😂😂
Turpini sēdēt savā čuhņā ar savu naudu, kamēr citas Parīzē par vīra naudu!
Mathilde @ 18.05.2026 18:14
😂😂😂
Turpini sēdēt savā čuhņā ar savu naudu, kamēr citas Parīzē par vīra naudu!
Abiniece @ 18.05.2026 12:44Arī ēdiens no viņas rokām izskatās samačkāts, man personīgi pietrūkst iekāriena to visu arī nobaudīt. Bet kāds jau ņem tās meistarklases un muižu gatavošanas vīkendus…Nesalīdzināt, piemēram, ar to pašu gardencakes Diānu
Astarte @ 18.05.2026 19:05
Es vismaz par savu naudu varu aizvest vīru uz Parīzi 😁 un, ja kaut kas notiks ar vīru, nepalikšu ar pliku dirsu, kā daža laba.
Mathilde @ 18.05.2026 19:30
Tas ir labi, ja vari visu pati un vīrietis Tev vajadzīgs tikai sexam. Atliek tikai vest!
Nedo Dies’ tādu vīru atrast, kuram ceļojumus jāizmaksā. 👎
Džinga @ 18.05.2026 19:36
Nedo Dies' dzīvot tikai no vīra naudas un pēc šķiršanās palikt ar pliku pakaļu.
Hermiine89 @ 18.05.2026 15:52Šī būtne man izraisa absolūtu apetītes zudumu. Tiešām nesaprotu, kas ir tie viņas sekotāji? Un vēl sponsori! Kopš vēl sākusi tās dīvainās dejas ar to plecu raustīšanu un mutes šķobīšanu, vispār šausmas. Tiešām izskatās pēc psihiskiem traucējumiem.
Ja te diskutētu veči, tad es teiktu, ka te ar krāniņiem mērās, bet nu vecenes laikam ar pupiem.Mathilde @ 18.05.2026 19:46
ah, šīs bagatās latvietes, kurām tā riebj vīra nauda! Visu laiku domā kā tās citas ar pliku pakaļu paliks. Nē, ir līgumi, fondi, pensijas iemaksas un ģimenes konta uzkrājumi.
Realitāte- neko labu nespēj atrast kā tikai UGF papildinātājus, nespēj dzīvot ilgi kopā un vairot ģimenes finanses.