kurā tas ir ?Tortilja @ 05.01.2026 09:56Tu esi redzējusi to miermīlīgo pensionāru komentārus pie jebkuras interneta publikācijas? Publikācijā jauna meitene par to, ka izdod jaunu singlu, atver komentārus un tur pirmais konentārs no pensionāra: ‘galvā pistā kuce.’ Bez iemesla.. Pensionāres, to vien dara, kā citas sievietes apsaukā pretīgos vārdos par resnām, vecām un neglītām..Arī bez iemesla. Esmu pamanījusi atsevišķas kundzītes, kas konstanti raksta žulti komentāros. Itkā tā būtu viņu vienīgā nodarbošanās. Vesels kontingents, kam vajadzētu atslēgt internetu un mazbērnus nodarbināt. Nesaku, ka Dāvids tur nenolaidās līdz viņu līmenim, bet kaut kad tas skaļi jāsaka- PSRS slavinātāji un toksiskie interneta pensionāri ir jāizgaismo.
Bet jocīgi, ka tik traki apsēsta ar naudu. Vīrs taču turīgs un pietiktu ar dažām darbavietām.Nastja32 @ 05.01.2026 14:23
Jākāš taču nauda, tāpēc skrien, muti izplētusi.
Jaunie ārsti kopumā liekas ļoti forši, pilnīgi cita attieksme, tāpēc noteikti vajag runāt skaļi par tiem gadījumiem, kad ārsts ir rupjš. Viņa nav tāds unikāls speciālists, lai nevarētu atrast citu ginekologu. Vēl man jautājums - vai viņai ir tāda attieksme arī privātklīnikās vai arī savu aroganci viņa atļaujas izrādīt tikai valsts slimnīcās…
Dizzy @ 05.01.2026 15:08Bet jocīgi, ka tik traki apsēsta ar naudu. Vīrs taču turīgs un pietiktu ar dažām darbavietām.
Nastja32 @ 05.01.2026 14:23
Jākāš taču nauda, tāpēc skrien, muti izplētusi.
Jaunie ārsti kopumā liekas ļoti forši, pilnīgi cita attieksme, tāpēc noteikti vajag runāt skaļi par tiem gadījumiem, kad ārsts ir rupjš. Viņa nav tāds unikāls speciālists, lai nevarētu atrast citu ginekologu. Vēl man jautājums - vai viņai ir tāda attieksme arī privātklīnikās vai arī savu aroganci viņa atļaujas izrādīt tikai valsts slimnīcās…
Ance86 @ 05.01.2026 16:28Diemžēl arī manā ģimenē ir bijusi pieredze. Par profesionalitāti nevarēšu komentēt, jo to iesaistīto tajā, ka mana mamma palika dzīva, bija ļoti daudz un par to paldies. taču par verbālo komunikāciju ir gan ko pateikt. Īsais stāsts - mātei bija ap dzemdi ļoti strauji izaudzis veidojums/labdabīgas formas liels izaugums, ko iepriekš gadu atpakaļ, ikgadējā vizītē, ginekologs nepamanīja.
Komentāri - Jūsu vecumā vajag vairāk saņemties sāpes paciest un nav te ko čīkstēt, kā tad piedzemdējāt bērnus, naudiņa jāatliek ir pārbaudēm, tad nebūtu iznākums slimnīcā utml.
Žēl, ka mēs neviens nesaņēmāmies to toreiz apkopot sūdzībā, gribējās to murgu ātrāk aizmirst.
Dizzy @ 05.01.2026 12:04Par princešu šova uzvarētāju Katrīnu Puriņu
Ar biezu maku un slavuCilveeks @ 05.01.2026 17:47
Kad sievietes neiet pie ārsta, slikti. Kad aiziet, sāk moralizēt un runāt sūdu. Nevienam sāpes nav jācieš. Diez kādas pacientes tad instagrama čikai ir pareizās?
man par šo ērmu viss bija skaidrs pēc tam, kad publiski dzēra placentas smūtijus kopā ar Lieni Ušakovu (neatceros, kura no viņām bija dzemdējusi). Pat nezināju, ka izstudējusi par dakteri, tolaik bija tikai dūla...garsigs_persiks @ 05.01.2026 17:58Kā ar ārsti man, par laimi, darīšana ar Puriņu nav bijusi, bet viņas IG saturā vienmēr kaut kas ir atgrūdis, lai kādu pareizo viņa tur netēlotu. Ne velti ir lielās draudzenes ar tā saucamo "dakteri" un wannabe influenceri Āboliņu, kurai te arī pirms kāda laika vesela diskusija tika veltīta ar galīgi ne tām labākajām atsauksmēm. Tas daudz ko pasaka par šīm snobiskajām dāmām.
Viņa tak ntos gadus nevarēja nolikt eksāmenus un lekcijās pārgudri runāja riktīgas muļķības....kursa biedri jau tad teica, ka viņa ir pat bīstama pacientiem.Džinga @ 05.01.2026 13:51
Man liekas vispār traki, cik daudzas šādas pieredzes mums ir ar ārstiem. Vai nu pārstrādājušies un izdeguši, vai vienkārši sajutuši kaut kādu varenību savā amatā un noniecina citus. Tas ir briesmīgi. Pie ārstiem griežas reāli sabijušies cilvēki, ar sāpēm, problēmām, nu kā var kaunināt un vēl vairāk baidīt. Nesaprotu, nu reāli, tieši par ārstiem šo dzirdu vis biežāk. Nēesmu dzirdējusi, ka kādu kauninātu notārs, manikīre vai taksists.
Džinga @ 05.01.2026 13:51
Man liekas vispār traki, cik daudzas šādas pieredzes mums ir ar ārstiem. Vai nu pārstrādājušies un izdeguši, vai vienkārši sajutuši kaut kādu varenību savā amatā un noniecina citus. Tas ir briesmīgi. Pie ārstiem griežas reāli sabijušies cilvēki, ar sāpēm, problēmām, nu kā var kaunināt un vēl vairāk baidīt. Nesaprotu, nu reāli, tieši par ārstiem šo dzirdu vis biežāk. Nēesmu dzirdējusi, ka kādu kauninātu notārs, manikīre vai taksists.
viņai jau tad tas tituls tika tā dīvaini iešķiebts. Tizlākā un dumākā sniegpārsliņa tur bija. Jau tad likās, aaa nu tādas īpašības princesei, nē nu ok.Claire @ 05.01.2026 13:08Man liekas, ka Puriņa tā arī no tās Latvijas princeses tēla nav izkāpusi.
Es to nevaru pierādīt! 😫Hermiine89 @ 05.01.2026 11:04Par šādu attieksmi pret pacientiem ir jāraksta sūdzība slimnīcas vadībai. Citādi šādas IG influenceres jūtās nesodāmas un varenas.
Guncha @ 05.01.2026 14:24kurā tas ir ?
ModžoDžodžo @ 06.01.2026 00:49Es to nevaru pierādīt! ?
Iesaku jebkuram vismaz kabatā uzlikt ieraksta funkciju!