tā sieviete nestrādāja BKUS. Tāpēc visdrīzākais atkal kāda savērastības teorija.Dadaaa @ 12.12.2025 00:37viņš labāk varēja papētīs Bkus lietu par to mirušo bērniņu, pie mums pilsētā jau laiku runā ka šī lieta saistīta ar sievieti Daugavā. Domāju ka baumas, bet tad vakar sāka arī ziņas runāt ka bērns miris. Varbūt arī tikai sazvērestības teorijas.
Man šķiet tas bērniņš nesen nomira, bet sieviete jau apglabāta. Domāju ka ir jāļauj viņai dusēt mierīgi un būtu stulbi te kaut ko apspriest.Dadaaa @ 12.12.2025 00:37viņš labāk varēja papētīs Bkus lietu par to mirušo bērniņu, pie mums pilsētā jau laiku runā ka šī lieta saistīta ar sievieti Daugavā. Domāju ka baumas, bet tad vakar sāka arī ziņas runāt ka bērns miris. Varbūt arī tikai sazvērestības teorijas.
Dadaaa @ 12.12.2025 00:37viņš labāk varēja papētīs Bkus lietu par to mirušo bērniņu, pie mums pilsētā jau laiku runā ka šī lieta saistīta ar sievieti Daugavā. Domāju ka baumas, bet tad vakar sāka arī ziņas runāt ka bērns miris. Varbūt arī tikai sazvērestības teorijas.
Ariete @ 12.12.2025 11:52Man šķiet tas bērniņš nesen nomira, bet sieviete jau apglabāta. Domāju ka ir jāļauj viņai dusēt mierīgi un būtu stulbi te kaut ko apspriest.
Omniva55 @ 12.12.2025 13:55Kurs influenceris gatavo skaistus edienus/ vizuali pievilcigus? Ne sarezgitus ,
Man vajag inspo :))
Omniva55 @ 12.12.2025 13:55Kurs influenceris gatavo skaistus edienus/ vizuali pievilcigus? Ne sarezgitus ,
Man vajag inspo :))
maijpukjiite @ 12.12.2025 15:52Burnickis tik bezatbildīgs - ļauj svešā valstī vadīt tik dārgu auto Martai, kurai pat vēl nav tiesību ??♀️ un vēl tie teksti "es varētu sēdēt aizmugurē, man ir savs smuks šoferis" - nu pilnīgs idiots, goda vārds.. un tas vēl ir autoskolas īpašnieks, kādu iespaidu tas atstāj gan par viņu, gan viņa autoskolu ??♀️
maijpukjiite @ 12.12.2025 15:52Burnickis tik bezatbildīgs - ļauj svešā valstī vadīt tik dārgu auto Martai, kurai pat vēl nav tiesību ??♀️ un vēl tie teksti "es varētu sēdēt aizmugurē, man ir savs smuks šoferis" - nu pilnīgs idiots, goda vārds.. un tas vēl ir autoskolas īpašnieks, kādu iespaidu tas atstāj gan par viņu, gan viņa autoskolu ??♀️
Krizdole @ 12.12.2025 10:20Nez, Uresina savien jaunajiem, ietekmīgajiem draugiem Amerikā arī stāsta, ka ir bijusi uz Forbes vāka? ?
Krizdole @ 12.12.2025 10:20Nez, Uresina savien jaunajiem, ietekmīgajiem draugiem Amerikā arī stāsta, ka ir bijusi uz Forbes vāka? ?
Valdet @ 12.12.2025 16:41Kas Dzenītei noticis? Uzņēmumam nodokļu parāds un nobloķets konts?
ā, ja? Tad es atvainojos :) kaut gan interesanti, viņa jau katru sīkumu izliek online, kā tad to nestrādīja :)McSara @ 12.12.2025 16:57
Vienā video Marta teica, ka ir ieguvusi tiesības!