influenceru mūžīgās “ problēmas”, kur ko nosvinēt , kur paēst un nakšņot , ak cik nevarīgas🤭😂 šķēle ar tikko ielikusi , lai iesaka kur svinēt dēlam 7g 🤦🏼♀️McSara @ 24.09.2025 15:43Kārtējo reizi pārliecinājos influenceru diedelēšanas panākumus. Pirms kāda laika S.Meirāne, tā pati, kas te jau ir apspriesta, publicēja storiju, ka meklē Fiskars kontaktus. Ja tā padomā, vai tiešām Fiskars slēpj savus kontaktus? Ieguglē un zvani! Un še ku reku, Fiskars storijā, un ar #cooperation!
Tā kā kārtējo reizi pierādās, ka storijos publicējot ar tekstu - meklēju to un šito, patiesībā ir zemteksts sadarbībai!
akul12 @ 24.09.2025 11:09
Kādas tad tagad cenas NI? ?
Domā, ka kāds lauku pagastā pērk dzīvokli pa 50 pakām vai pierīgā pa 300 pakām māju?
Tās mājas stāv tukšas un reālā cena ir uz pusi mazāka par kādu aiziet.
NI pa 400 pakām pilna Jūrmala gaida atpakaļ krievu pircējus.
man vispàr šķiet, ka influenceru ēra iet uz beigám..un visi normàlie mirstígie ir noguruši no tā mūžígi uzspèlètà teàtra aka sevis filmēšanas un izlikšanas publiskai apskatei..McSara @ 24.09.2025 15:43Kārtējo reizi pārliecinājos influenceru diedelēšanas panākumus. Pirms kāda laika S.Meirāne, tā pati, kas te jau ir apspriesta, publicēja storiju, ka meklē Fiskars kontaktus. Ja tā padomā, vai tiešām Fiskars slēpj savus kontaktus? Ieguglē un zvani! Un še ku reku, Fiskars storijā, un ar #cooperation!
Tā kā kārtējo reizi pierādās, ka storijos publicējot ar tekstu - meklēju to un šito, patiesībā ir zemteksts sadarbībai!
Monk @ 24.09.2025 19:43Amandas Līcītes jaunākajā reels vairākās vietās nu tooooč izskatās, ka gaidāms ģimenes pieaugums. Varbūt man tikai tā izskatās ?
mindurbuziness @ 24.09.2025 23:14man vispàr šķiet, ka influenceru ēra iet uz beigám..un visi normàlie mirstígie ir noguruši no tā mūžígi uzspèlètà teàtra aka sevis filmēšanas un izlikšanas publiskai apskatei..
Man personigi nav ticibas vairs nevienam influenceriem..viss ir peerkams un nekam vairs neticu.
Kadreiz kad tikko tas viss saakaas vel bija interesanti paskatities vinu dzives,bet tagad tada sajuuta,ka katra otrå aita ar 2 slimām smadzeņu śūnam ir influencere..
Visa tā fake dzíve, sevis apjusmosana, sevis uzlabosana nudien krit uz nerviem..
mindurbuziness @ 24.09.2025 23:14man vispàr šķiet, ka influenceru ēra iet uz beigám..un visi normàlie mirstígie ir noguruši no tā mūžígi uzspèlètà teàtra aka sevis filmēšanas un izlikšanas publiskai apskatei..
Man personigi nav ticibas vairs nevienam influenceriem..viss ir peerkams un nekam vairs neticu.
Kadreiz kad tikko tas viss saakaas vel bija interesanti paskatities vinu dzives,bet tagad tada sajuuta,ka katra otrå aita ar 2 slimām smadzeņu śūnam ir influencere..
Visa tā fake dzíve, sevis apjusmosana, sevis uzlabosana nudien krit uz nerviem..
cacaolatte @ 24.09.2025 23:39
Jā, tikai tad, kad tu sevi parādi bildē neuzlabotu, tad sākas "fu, ko tāda grumbaina, dubultzods, izskatās nogurusi, kāpēc viens lūpu kaktiņš uz leju un tie zobi, vai tiešām nevar salabot. Bet mati, kādi viņai pati, pakulas uz galvas, vai tiešām nevar nogriezt".
Dubultmorāle.