IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 471
Reģ: 07.10.2022
McSara @ 24.09.2025 15:43
Kārtējo reizi pārliecinājos influenceru diedelēšanas panākumus. Pirms kāda laika S.Meirāne, tā pati, kas te jau ir apspriesta, publicēja storiju, ka meklē Fiskars kontaktus. Ja tā padomā, vai tiešām Fiskars slēpj savus kontaktus? Ieguglē un zvani! Un še ku reku, Fiskars storijā, un ar #cooperation!
Tā kā kārtējo reizi pierādās, ka storijos publicējot ar tekstu - meklēju to un šito, patiesībā ir zemteksts sadarbībai!
influenceru mūžīgās “ problēmas”, kur ko nosvinēt , kur paēst un nakšņot , ak cik nevarīgas🤭😂 šķēle ar tikko ielikusi , lai iesaka kur svinēt dēlam 7g 🤦🏼‍♀️
24.09.2025 22:46 |

Reitings 179
Reģ: 24.09.2023
akul12 @ 24.09.2025 11:09

Kādas tad tagad cenas NI? ?
Domā, ka kāds lauku pagastā pērk dzīvokli pa 50 pakām vai pierīgā pa 300 pakām māju?
Tās mājas stāv tukšas un reālā cena ir uz pusi mazāka par kādu aiziet.
NI pa 400 pakām pilna Jūrmala gaida atpakaļ krievu pircējus.

Es stràdāju NI jomā. Jūrmalā par 400k var nopirkt 2 istabu dzivokli pirmajā līnijā pie jūras, 3 istabu otrajā. Māja nesanāks, ja nu vienīgi maza (vai veca) un dzelzceļa otrā pusē, tālu no jūras. Te nav ko šausmināties, cilvēki tā dzīvo un tas ir ok, paskaties ss mājas par 400k, nekas grandiozs tur nesanāk.
24.09.2025 22:55 |

Reitings 37
Reģ: 15.06.2025
McSara @ 24.09.2025 15:43
Kārtējo reizi pārliecinājos influenceru diedelēšanas panākumus. Pirms kāda laika S.Meirāne, tā pati, kas te jau ir apspriesta, publicēja storiju, ka meklē Fiskars kontaktus. Ja tā padomā, vai tiešām Fiskars slēpj savus kontaktus? Ieguglē un zvani! Un še ku reku, Fiskars storijā, un ar #cooperation!
Tā kā kārtējo reizi pierādās, ka storijos publicējot ar tekstu - meklēju to un šito, patiesībā ir zemteksts sadarbībai!
man vispàr šķiet, ka influenceru ēra iet uz beigám..un visi normàlie mirstígie ir noguruši no tā mūžígi uzspèlètà teàtra aka sevis filmēšanas un izlikšanas publiskai apskatei..
Man personigi nav ticibas vairs nevienam influenceriem..viss ir peerkams un nekam vairs neticu.
Kadreiz kad tikko tas viss saakaas vel bija interesanti paskatities vinu dzives,bet tagad tada sajuuta,ka katra otrå aita ar 2 slimām smadzeņu śūnam ir influencere..
Visa tā fake dzíve, sevis apjusmosana, sevis uzlabosana nudien krit uz nerviem..
24.09.2025 23:14 |

Reitings 3
Reģ: 31.05.2023
Monk @ 24.09.2025 19:43
Amandas Līcītes jaunākajā reels vairākās vietās nu tooooč izskatās, ka gaidāms ģimenes pieaugums. Varbūt man tikai tā izskatās ?

Tajā reel vajag paskatīties vēstuli, ko Dāvis tur rokā 4.sekundē. Precīzāk - otro rindkopu. “Abi ar mīļo Bebu (?) sūtām tev…” , “ejam tevi samīļot” , “mēs tevi mīlam”
24.09.2025 23:33 |

Reitings 8051
Reģ: 20.08.2021
mindurbuziness @ 24.09.2025 23:14
man vispàr šķiet, ka influenceru ēra iet uz beigám..un visi normàlie mirstígie ir noguruši no tā mūžígi uzspèlètà teàtra aka sevis filmēšanas un izlikšanas publiskai apskatei..
Man personigi nav ticibas vairs nevienam influenceriem..viss ir peerkams un nekam vairs neticu.
Kadreiz kad tikko tas viss saakaas vel bija interesanti paskatities vinu dzives,bet tagad tada sajuuta,ka katra otrå aita ar 2 slimām smadzeņu śūnam ir influencere..
Visa tā fake dzíve, sevis apjusmosana, sevis uzlabosana nudien krit uz nerviem..

Man šķiet varētu būt rēcīgi kādā restorānā redzēt kā viņas tur sēž pie galda un visu laiku sevi filmē! Vai vel labāk ar to statīvu un filmē kā ēd🤣
Vispār jāsaka, ar tām ietekmelēm viss IG ir sabojāts. Un tad vēl tā sirsniņu/like diedelēšana.
24.09.2025 23:37 |

Reitings 135
Reģ: 31.10.2022
mindurbuziness @ 24.09.2025 23:14

Jā, tikai tad, kad tu sevi parādi bildē neuzlabotu, tad sākas "fu, ko tāda grumbaina, dubultzods, izskatās nogurusi, kāpēc viens lūpu kaktiņš uz leju un tie zobi, vai tiešām nevar salabot. Bet mati, kādi viņai pati, pakulas uz galvas, vai tiešām nevar nogriezt".
Dubultmorāle.
24.09.2025 23:39 |

Reitings 8051
Reģ: 20.08.2021
cacaolatte @ 24.09.2025 23:39

Jā, tikai tad, kad tu sevi parādi bildē neuzlabotu, tad sākas "fu, ko tāda grumbaina, dubultzods, izskatās nogurusi, kāpēc viens lūpu kaktiņš uz leju un tie zobi, vai tiešām nevar salabot. Bet mati, kādi viņai pati, pakulas uz galvas, vai tiešām nevar nogriezt".
Dubultmorāle.

Nu ja visu laiku gozējies ar filtriem un tad kaut kādā brīdī parādi bez filtra, pilnīgi normāli, ka cilvēkiem ir šoks! Nav ko likt tos filtrus un maldināt tautu! Citas pat tikt tālu aizgājušas ar bilžu uzlabojumiem, ka dzīvē nemaz nevar atpazīt!
25.09.2025 01:59 |

Reitings 105
Reģ: 05.09.2025
Man šķiet nedaudz uzpūtāt ziloni par Zeltiņu attiecībām, paskat - māte tomēr bija dzimšanas dienā. Nav arī pārāk nozīmīgs rādītājs, ka Marija neizbīdīja priekšplānā bildi tieši ar mammu. Uzsvars vispār vairāk uz noskaņu, nevis personām.
Marijai tik mīlīgs dzīvoklis franču stilā, iespējams pēc šķiršanās mitinās tādā? Neko daudz par viņu nezinu, paskatījos foruma iespaidā, gaume ļoti pārdomāta it visā. Nu, forši tā dzīvot, lai vai kas tur ar to laulību, bet nodrošināta ir, lai bauda dzīvi.
25.09.2025 03:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits