be.beta @ 06.06.2025 22:36
es vēl atļaušos piezimēt, ka nevis ar šādām tādām divdesmitgadniecēm, bet tādām, kas prātiņā kā padsmitgadnieces, nu tik infantilas, ka pat nezinu kā lai pieklājīgāk noformulē savu domu :D
jā, 23 gadi vēl ir jauna, bet nav jau vairs 16. vismaz man apkārt 23gadnieces ievērojami saprātīgākas - galvā ir kaut kas nedaudz vairāk par pūkainu sunīti, fake luxury dzīvi :D
tas liek aizdomāties, kādi pieaugušam vīrietim ir kompleksi un intereses, ja izvēlas tādu partneri.
jo nu būsim reāli - ja viņam prātīņā ir kaut tuvu 37, un viņai prātiņā ap 16. kas tur var būt kopīgs? :D
marta vnk izskatās ļoti vulgàra..un galigi dumja meitene.be.beta @ 06.06.2025 22:36
es vēl atļaušos piezimēt, ka nevis ar šādām tādām divdesmitgadniecēm, bet tādām, kas prātiņā kā padsmitgadnieces, nu tik infantilas, ka pat nezinu kā lai pieklājīgāk noformulē savu domu :D
jā, 23 gadi vēl ir jauna, bet nav jau vairs 16. vismaz man apkārt 23gadnieces ievērojami saprātīgākas - galvā ir kaut kas nedaudz vairāk par pūkainu sunīti, fake luxury dzīvi :D
tas liek aizdomāties, kādi pieaugušam vīrietim ir kompleksi un intereses, ja izvēlas tādu partneri.
jo nu būsim reāli - ja viņam prātīņā ir kaut tuvu 37, un viņai prātiņā ap 16. kas tur var būt kopīgs? :D
Ronaldam vienmer ir paticis nemt priekšà savas kursantes
jūrnieka vīriņu nesagāja ?
Un TikTokā atbild no autoskolas profila. Man tas šķiet neprofesionāli, privāto dzīvi jaukt ar profesionālo. Ja man būtu jāliek auto tiesības, tad autoskola zaudētu jebkādu profesionālo līmeni ar šo bērnudārzu.XpalmaX @ 07.06.2025 10:34Nesaprotu, kāpēc tik ļoti ir jāizrāda šīs jaunās attiecības. Pilnīgi uz katru komentāru atbild. Ar Signi, man liekas, ka nebija tik traka izrādīšanās, kāda ir tagad.
Signei šī problēma jau sen pastāv, par ko brīnums.Lupinlups @ 07.06.2025 13:59Kādai ir skaidrs kā saprotams Gobzema pēdējais storijs ? Signei vai Ivo bija kreisais gājiens ?
akul12 @ 07.06.2025 10:34
win win barteris, seksiņš viņam, bezmaksas braukšanas stundas kursantei ?
Lupinlups @ 07.06.2025 13:59Kādai ir skaidrs kā saprotams Gobzema pēdējais storijs ? Signei vai Ivo bija kreisais gājiens ?
Lupinlups @ 07.06.2025 13:59Kādai ir skaidrs kā saprotams Gobzema pēdējais storijs ? Signei vai Ivo bija kreisais gājiens ?
Elizabeteeee @ 07.06.2025 19:50
Cik sapratu tad tā Marta vēl liek tiesības uz automāta ? nesekoju līdzi kad sāka to darīt, bet no Burnicka video varēja noprast, ka neiet tik raiti ?njā, intelekts meitenei pieklibo
Caalis @ 07.06.2025 23:25Jau pirms laika likās, ka atpazīstu evablanch jauno veci. Patiesībā nemaz baigi vecais nav, tikai pamatīgi nosirmojis Bruno ?