IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 20.05.2013
law7 @ 12.05.2025 21:53

Policijai izvarošanas ir augstākās prioritātes noziegumi, to es zinu no iekšējās infas, jo personīgi pazīstu gana daudzas un daudzus, kuri tur strādā.
Ticēt jebkādiem gobzema izteikumiem par policiju ir apmēram tas pats, kas ticēt, ka zeme ir plakana.
Tu palasi ko raksta meitenes. Tur daudzas sazalotas.
12.05.2025 21:56 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6607
Reģ: 13.11.2016
Mia6 @ 12.05.2025 21:56
Tu palasi ko raksta meitenes. Tur daudzas sazalotas.

Kur un ko raksta meitenes? Vai viņas ir vērsušās policijā?
Tās meitenes raksta gobzemam? Priekš kam?
12.05.2025 21:59 |

Reitings 2537
Reģ: 09.06.2024
Kamillia @ 11.05.2025 19:58

Es stāstu faktus, tu - emocijās balstītus apvainojumus. Tas ir fakts, ka meitene un advokāts meloja par miesas bojājumiem (pārspīlēja miesas bojājumus vai neiesniedza pierādījumus par visiem miesas bojājumiem) un par krimināllietas iznākumu (lieta nebija izbeigta, Oskars tika atzīts par vainīgu un tika piespriests sods). Es neaizstāvu Oskaru.
Tu tak esi galīgi glupa🙈
12.05.2025 22:27 |

Reitings 2537
Reģ: 09.06.2024
mazaaduuda @ 11.05.2025 23:18

Ja ir daudzi viral video, un vēl saturs krievu valodā, ātri vien Tiktokā var savākt tik lielu sekotāju skaitu. Skatos, ka viņai daudz video virs 30-50k skatījumiem, vienu pat pāri miljonam redzēju, tad tur lielu mākslu nevajag.
Var jau būt, ka tiešām lielu māku nevajag, bet tur saturs ir stipri dīvains. Dāma protams impozanta, tur ne tikai sekotāji, bet komentētāju fanu nenormāls kvantums😳 Iespējams viņa ir tāds piemais Lgbt varavīksnes kumosiņš skatītājuem. Vai es pareizi esmu sapratusi, ka viņai palika 50? Pēc izskata jau velk, gan jau ar to galvu arī viss labi, bet saturs ras lezbiskais un grupveidīgais ir ar stipri dīvainu pieskaņu. Viņai tak meita arī ir skolniecīte ja es pareizi saprotu. Izskatas gan, ka nesen šķīrusies un aizdomas tomēr, ka bērnu audzina varbūt bijušais vīrs.
12.05.2025 22:37 |

Reitings 64
Reģ: 16.02.2022
Kas evablanch pēkšņi par veci (opi) uzradies? Rolex, ceļojumi, viesnīcas utt visu laiku. Nedaudz izskatās kā vieglas uzvedības… Un kas bērnus pieskata, ka lidinās apkārt?
12.05.2025 23:07 |

10 gadi
Reitings 8658
Reģ: 17.09.2009
sievietegribzinat @ 12.05.2025 13:44
Ko sakāt par Samantas Tīnas pēdējā laika storijiem? Nešķiet, ka kaut kas nogājis greizi laulības dzīvē? ?
Ar vīru arī izņemtas visas bildes Instagramā
12.05.2025 23:23 |

Reitings 4188
Reģ: 10.04.2022
Ariete @ 12.05.2025 23:23
Ar vīru arī izņemtas visas bildes Instagramā

Necel haipu, nav bildes izņemtas!
12.05.2025 23:41 |

Reitings 1552
Reģ: 06.07.2024
law7 @ 12.05.2025 21:59

Tas klubs ir nāves ieleja! Manu draudzeni tur sazāļo un aizvilka kaut kur uz kaut kādu telpu,viņa neko neatceras,viņa nezin vai viņu izmantoja vai nē. Piecēlās no rīta zemē pie liemeņa. Gāja ārstus ,nodeva sts utt un divus gadus tā no vietas analīzes nodeva,jo cik saprotu hiv vai C hepatīts uzreiz nevar analīzēs parādīties,pēc ārsta sacītā. Tā arī viņa dzīvoja 2 gadus lielā trauksmē. Vina pati teica,kad gan jau tas notika un no vienas puses labi,ka neatceras ,bet iekšā tas sēž. Vaino pati sevi,bet kads viņu sazāļoja caur dzērienu.
Mācība uz dzīvi un vairs pa klubiem nestaigā.
Es dzirdēju ,ka tur visas pazīstamās ig slavenības lieto un grupa Olas arī,tās ehr meitenes Sintija un Lāsma ir darijušas to ar to Turku.
Gobzem ,ja tu lasi šo iesaku ievākt info par tām meitenēm,jo dzīvo viņas skaisti,injekcijas,pupi,drēbes,smaržas pa 500 eur.
13.05.2025 06:17 |

10 gadi
Reitings 8658
Reģ: 17.09.2009
Kirbis32 @ 13.05.2025 06:17

Tas klubs ir nāves ieleja! Manu draudzeni tur sazāļo un aizvilka kaut kur uz kaut kādu telpu,viņa neko neatceras,viņa nezin vai viņu izmantoja vai nē. Piecēlās no rīta zemē pie liemeņa. Gāja ārstus ,nodeva sts utt un divus gadus tā no vietas analīzes nodeva,jo cik saprotu hiv vai C hepatīts uzreiz nevar analīzēs parādīties,pēc ārsta sacītā. Tā arī viņa dzīvoja 2 gadus lielā trauksmē. Vina pati teica,kad gan jau tas notika un no vienas puses labi,ka neatceras ,bet iekšā tas sēž. Vaino pati sevi,bet kads viņu sazāļoja caur dzērienu.
Mācība uz dzīvi un vairs pa klubiem nestaigā.
Es dzirdēju ,ka tur visas pazīstamās ig slavenības lieto un grupa Olas arī,tās ehr meitenes Sintija un Lāsma ir darijušas to ar to Turku.
Gobzem ,ja tu lasi šo iesaku ievākt info par tām meitenēm,jo dzīvo viņas skaisti,injekcijas,pupi,drēbes,smaržas pa 500 eur.
Šausmas. Palasīju Google atsauksmes par to klubu, jau pirms vairākiem gadiem ļoti sliktas atsauksmes. Es no sirds ceru ka tie čurkas tiks izraidīti no Latvijas !!!!
13.05.2025 06:54 |

Reitings 6607
Kāds klubs?
13.05.2025 09:03 |

10 gadi
Reitings 1146
Reģ: 23.04.2014
BB @ 12.05.2025 17:13
akd tā Danenbergsone, saspringts grafiks, jāplāno dzimšanas diena, ekskursijas, bet brokastis nedrīkst izlaist, ak šī grūtā dzīvīte
tiiiiik garlaicīgi, bet cenšas parādīt, cik ir nodarbināta

Fake hustle. Viņai aizņemts nozīmē to pašu, ko cilvēki dara brīvajā laikā.
Tā jau viņai forša dzīve, nekas nav jādara, baudi, priecājies par labo laiku pie jūras utt un neko neafišē, bet priekš IG par maz. Skatītājiem vajag izaugsmi redzēt, kaut kādu attīstību.Tādā ziņā Dzenītei ir kaut kāda aktivitāte un izaugsme gan personiskā gan karjerā.
13.05.2025 09:16 |

Reitings 96
Reģ: 08.05.2025
law7 @ 12.05.2025 21:59

Izklausās, ka tā ir īpaša cilvēku kategorija - valdība ir slikta, valsts iestādes un prokuratūra melo, policija nestrādā utt., tāpēc nemaz nav jēgas rakstīt iesniegumu policijā, Gobzems ir super, jo izceļ nelikumības.😀 Intelekta neskarti cilvēki.
Nav pateikts kluba nosaukums, bet gan jau par klubu tas pats. Parasti par sazāļošanu runā tie, kuri nekad uz klubiem neiet. Visur var gadīties cilvēki ar sliktiem nodomiem, bet, ja kāds stāsta, ka klubā regulāri tas notiek un vispār pat bārmeņi to dara (tas būtu nākamais, ko saka), tad skaidrs, ka tāds pats intelekta neskartums kā "prokuratūra melo". Arī variants- ja visur rādās sazvērestības, iespējams, jāapdomā psihiatra apmeklējums.
13.05.2025 09:29 |

Reitings 79
Reģ: 19.11.2021
Caalis @ 12.05.2025 23:07
Kas evablanch pēkšņi par veci (opi) uzradies? Rolex, ceļojumi, viesnīcas utt visu laiku. Nedaudz izskatās kā vieglas uzvedības… Un kas bērnus pieskata, ka lidinās apkārt?

Sākumā šķita forši — sieviete iemīlējusies. Tagad gan vairāk atgādina pusaudža uzvedību: tikai bildes, bildes, bildes… Turklāt vīrietis noteikti nav jauns — izskatās, ka viņš ir vismaz divreiz vecāks par viņu, bet katram savs.. 🫢
13.05.2025 10:18 |

Reitings 4954
Reģ: 05.12.2021
Kamillia @ 13.05.2025 09:29

Izklausās, ka tā ir īpaša cilvēku kategorija - valdība ir slikta, valsts iestādes un prokuratūra melo, policija nestrādā utt., tāpēc nemaz nav jēgas rakstīt iesniegumu policijā, Gobzems ir super, jo izceļ nelikumības.? Intelekta neskarti cilvēki.
Nav pateikts kluba nosaukums, bet gan jau par klubu tas pats. Parasti par sazāļošanu runā tie, kuri nekad uz klubiem neiet. Visur var gadīties cilvēki ar sliktiem nodomiem, bet, ja kāds stāsta, ka klubā regulāri tas notiek un vispār pat bārmeņi to dara (tas būtu nākamais, ko saka), tad skaidrs, ka tāds pats intelekta neskartums kā "prokuratūra melo". Arī variants- ja visur rādās sazvērestības, iespējams, jāapdomā psihiatra apmeklējums.
vai nebija minēts,, Valhalla,, klubs?
Es teiktu, ka Tu Narnijā dzīvo. Mūsu valstī ir pilnīgā pakaļā ar policiju, tiesu un godīgumu kā tādu. Policijas trūkst katastrofāli. Tiesu var mierigi uzpirkt.
Cik dzērāj šoferu brauc. Īpaši bagātie. Manas kaimiņpilsētas viens no tādiem krutajiem pat TikTok ieliek ka dzer pie stūres. Un? Nekā brauc kā lielais.
A kas ir mazpilsēta ar Rīgu.
Un ja par vienu klubu ir 100 tiem sliktu atsauksmju, tev nešķiet tas jau pārāk dīvaini?
13.05.2025 11:39 |

Reitings 1761
Reģ: 31.01.2023
law7 @ 12.05.2025 21:53

Policijai izvarošanas ir augstākās prioritātes noziegumi, to es zinu no iekšējās infas, jo personīgi pazīstu gana daudzas un daudzus, kuri tur strādā.
Ticēt jebkādiem gobzema izteikumiem par policiju ir apmēram tas pats, kas ticēt, ka zeme ir plakana.
Tur Gobzim kkas rakstīja, ka meiteni sazāļoja, izsauca ātros un ātrie šo iznesa dzīvu, bet melnā maisā. Lielāku hu*ņu nebiju lasījusi, ātrie DZĪVU cilvēku maisā noteikti neliek. Stulbas gan tās skuķenes, kas ar melno pinās, gan jūsu šizītis Toro...
13.05.2025 12:10 |

Reitings 6607
krixis3 @ 13.05.2025 11:39
Es teiktu, ka Tu Narnijā dzīvo. Mūsu valstī ir pilnīgā pakaļā ar policiju, tiesu un godīgumu kā tādu. Policijas trūkst katastrofāli. Tiesu var mierigi uzpirkt.
Cik dzērāj šoferu brauc. Īpaši bagātie. Manas kaimiņpilsētas viens no tādiem krutajiem pat TikTok ieliek ka dzer pie stūres. Un? Nekā brauc kā lielais.
Un ja par vienu klubu ir 100 tiem sliktu atsauksmju, tev nešķiet tas jau pārāk dīvaini?

1. Cik bieži tu uzpērc tiesu?
2. Cik reizes esi ziņojusi par dzērājšoferiem?
3. Cik krimināllietas, administratīvās lietas un civillietas dzīves laikā esi izlasījusi, t.i., esi iepazinusies ar to materiāliem?
4. Cik sūdzības, iesniegumus, kas adresēti šīm iestādēm, esi sastādījusi?
5. Man ir lielas aizdomas, ka tev nav nekādas sajēgas, kā tās iestādes strādā. Iestādes, protams, nav ideālas, bet atšķirībā no tevis man ir gan izpratne, kā tās strādā, tāpat labi zinu, ka to preses relīzes ir vismaz 100 reizes ticamākas par gobju un šlitku muldēšanu. Tāpat zinu, kādas ir šo iestāžu stiprās un vājās vietas. Piemēram, dzimumnoziegumu izmeklēšana noteikti nav no vājajām, un sieviešu drošību vairāk apdraud tieši tie, kuri izplata muļķības par iestāžu darbu, jo tieši šie personāži samazina iespējamību, ka citas cietušās vērsīsies policijā un vainīgie tiks sodīti.
13.05.2025 12:28 |

Reitings 96
krixis3 @ 13.05.2025 11:39

😀😀😀 gribu redzēt, kā tu kaut ko no sava saraksta īstenotu, īpaši par tiesu
Vallhalas klubā neesmu bijusi, bet par daudziem klubiem ko tādu runā, bet realitātē tā nav, cilvēkiem patīk izplatīt baumas. Ja cilvēki ir cietuši Vallhalas klubā, viņiem jāziņo policijā, cik to ir izdarījuši pret to sūdzību internetā skaitu?
13.05.2025 13:01 |

10 gadi
Reitings 12905
Reģ: 15.03.2012
Standby @ 13.05.2025 09:16

Fake hustle. Viņai aizņemts nozīmē to pašu, ko cilvēki dara brīvajā laikā.
Tā jau viņai forša dzīve, nekas nav jādara, baudi, priecājies par labo laiku pie jūras utt un neko neafišē, bet priekš IG par maz. Skatītājiem vajag izaugsmi redzēt, kaut kādu attīstību.Tādā ziņā Dzenītei ir kaut kāda aktivitāte un izaugsme gan personiskā gan karjerā.

Kad tāda Danenbergsone uzraksta, ka diena ir saplānota pa minūtēm, es to iztēlojos šādi: Laicīgi pamosties / aizbraukt līdzi Edžulim, lai aizvestu meitenes uz skolu / pastaigāties un pabrokastot kafejnīcā / bilde priekš ig ar kafijas krūzi, tunčmaizi un palmām / shein pasūtīt visām vienādus peldkostīmus un atribūtus fotosesijai / aizbraukt līdzi Edžulim uz skolu pēc meitenēm / kopā ar Edžuli aizvest meitenes uz tenisu / iedzert un priekš ig nofotogrāfēt kafiju mašīnā / paēst Edžuļa gatavotās vakariņas / ielikt ig pamācošu postu par ideālām attiecībām / noskatīties šausmeni. Es teiktu, ka pat ļoti aizņemta diena, nebija pat laika kādu kūku uzcept un pagatavošanas video samontēt 🙈
13.05.2025 13:33 |

Reitings 193
Reģ: 02.11.2023
Kamillia @ 13.05.2025 13:01

??? gribu redzēt, kā tu kaut ko no sava saraksta īstenotu, īpaši par tiesu
Vallhalas klubā neesmu bijusi, bet par daudziem klubiem ko tādu runā, bet realitātē tā nav, cilvēkiem patīk izplatīt baumas. Ja cilvēki ir cietuši Vallhalas klubā, viņiem jāziņo policijā, cik to ir izdarījuši pret to sūdzību internetā skaitu?

Tā notiek klubos, tikai daudzas par to diemžēl neziņo. Kad studēju Jelgavā tur klubā Tonuss arī vienu kursa biedreni sazāļoja. Nolika glāzi uz galdiņa un uz brīdi novērsās, no rīta vairs neatcerējās neko no tā vakarā, ne kā līdz kopmītnēm tikusi. Labi, ka bija kopā ar draudzenēm, kas neatstāja vienu. Un ne viens vien stāsts no turienes tāds bijis. Vienkārši neviena neziņo, jo ko tad teiks? Laikam sazāļoja, jo neko neatceros?
Tāpat tur notika citas trakas lietas. Deju zāles vidū tika nodurts cilvēks, klubu noslēdza, nevienu nelaida ārā, kamēr neatbrauca policija un neļāva visiem izklīst. Bet par tādām lietām neko tālāk neviens baigi nestāstīja.
13.05.2025 13:41 |

Reitings 96
Cranberry20 @ 13.05.2025 13:41

Tā notiek klubos, tikai daudzas par to diemžēl neziņo. Kad studēju Jelgavā tur klubā Tonuss arī vienu kursa biedreni sazāļoja. Nolika glāzi uz galdiņa un uz brīdi novērsās, no rīta vairs neatcerējās neko no tā vakarā, ne kā līdz kopmītnēm tikusi. Labi, ka bija kopā ar draudzenēm, kas neatstāja vienu. Un ne viens vien stāsts no turienes tāds bijis. Vienkārši neviena neziņo, jo ko tad teiks? Laikam sazāļoja, jo neko neatceros?
Tāpat tur notika citas trakas lietas. Deju zāles vidū tika nodurts cilvēks, klubu noslēdza, nevienu nelaida ārā, kamēr neatbrauca policija un neļāva visiem izklīst. Bet par tādām lietām neko tālāk neviens baigi nestāstīja.

Nu tu arī salīdzināji Jelgavas Tonusu ar jauniem klubiem Rīgas centrā. Tonuss pastāv, šķiet, no Latvijas neatkarības atjaunošanas (labi, mazāk, bet tāda sajūta ir) 😀 un tam vienmēr ir bijusi slikta slava. Neesmu dzirdējusi, ka kādu sazāļoja, bet kautiņi, urliskums utt. Bet cik daudz ziņo par šiem gadījumiem? Ja neziņo, uz kāda pamata iestādēm tas jāpārtrauc?
Arī tas, ka nevar salīdzināt valsts iestāžu darbu pirms 15-20 gadiem un tagad. Iespējams, tie visi šausmu uzpirkšanas stāsti ir no agrajiem 2000.gadiem.
Ticu, ka var gadīties kāds, kas sazāļo, bet es domāju vairāk par tiem cilvēkiem, kas saka, ka vienā klubā vienmēr sazāļo un ja vēl piemin, ka kluba darbinieki vainīgi vai piesedz.
Es arī nedaudz skeptiski skatos uz sazāļošanas stāstiem, jo man bijis vairākkārt, ka paliek riktīgi slikti un nekāda sazāļošana nebija iespējama. Par maz ēsts vai kaut kas cits, cilvēka organisms ir sarežģīts un ja vienreiz vari izdzert 3 kokteiļus un viss kārtībā, tad citu reizi var būt pamatīgs sliktums, īpaši kļūstot vecākam mazāk var panest.
13.05.2025 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits