Tu palasi ko raksta meitenes. Tur daudzas sazalotas.law7 @ 12.05.2025 21:53
Policijai izvarošanas ir augstākās prioritātes noziegumi, to es zinu no iekšējās infas, jo personīgi pazīstu gana daudzas un daudzus, kuri tur strādā.
Ticēt jebkādiem gobzema izteikumiem par policiju ir apmēram tas pats, kas ticēt, ka zeme ir plakana.
Mia6 @ 12.05.2025 21:56Tu palasi ko raksta meitenes. Tur daudzas sazalotas.
Tu tak esi galīgi glupa🙈Kamillia @ 11.05.2025 19:58
Es stāstu faktus, tu - emocijās balstītus apvainojumus. Tas ir fakts, ka meitene un advokāts meloja par miesas bojājumiem (pārspīlēja miesas bojājumus vai neiesniedza pierādījumus par visiem miesas bojājumiem) un par krimināllietas iznākumu (lieta nebija izbeigta, Oskars tika atzīts par vainīgu un tika piespriests sods). Es neaizstāvu Oskaru.
Var jau būt, ka tiešām lielu māku nevajag, bet tur saturs ir stipri dīvains. Dāma protams impozanta, tur ne tikai sekotāji, bet komentētāju fanu nenormāls kvantums😳 Iespējams viņa ir tāds piemais Lgbt varavīksnes kumosiņš skatītājuem. Vai es pareizi esmu sapratusi, ka viņai palika 50? Pēc izskata jau velk, gan jau ar to galvu arī viss labi, bet saturs ras lezbiskais un grupveidīgais ir ar stipri dīvainu pieskaņu. Viņai tak meita arī ir skolniecīte ja es pareizi saprotu. Izskatas gan, ka nesen šķīrusies un aizdomas tomēr, ka bērnu audzina varbūt bijušais vīrs.mazaaduuda @ 11.05.2025 23:18
Ja ir daudzi viral video, un vēl saturs krievu valodā, ātri vien Tiktokā var savākt tik lielu sekotāju skaitu. Skatos, ka viņai daudz video virs 30-50k skatījumiem, vienu pat pāri miljonam redzēju, tad tur lielu mākslu nevajag.
Ar vīru arī izņemtas visas bildes Instagramāsievietegribzinat @ 12.05.2025 13:44Ko sakāt par Samantas Tīnas pēdējā laika storijiem? Nešķiet, ka kaut kas nogājis greizi laulības dzīvē? ?
Ariete @ 12.05.2025 23:23Ar vīru arī izņemtas visas bildes Instagramā
law7 @ 12.05.2025 21:59
Kur un ko raksta meitenes? Vai viņas ir vērsušās policijā?
Tās meitenes raksta gobzemam? Priekš kam?
Šausmas. Palasīju Google atsauksmes par to klubu, jau pirms vairākiem gadiem ļoti sliktas atsauksmes. Es no sirds ceru ka tie čurkas tiks izraidīti no Latvijas !!!!Kirbis32 @ 13.05.2025 06:17
Tas klubs ir nāves ieleja! Manu draudzeni tur sazāļo un aizvilka kaut kur uz kaut kādu telpu,viņa neko neatceras,viņa nezin vai viņu izmantoja vai nē. Piecēlās no rīta zemē pie liemeņa. Gāja ārstus ,nodeva sts utt un divus gadus tā no vietas analīzes nodeva,jo cik saprotu hiv vai C hepatīts uzreiz nevar analīzēs parādīties,pēc ārsta sacītā. Tā arī viņa dzīvoja 2 gadus lielā trauksmē. Vina pati teica,kad gan jau tas notika un no vienas puses labi,ka neatceras ,bet iekšā tas sēž. Vaino pati sevi,bet kads viņu sazāļoja caur dzērienu.
Mācība uz dzīvi un vairs pa klubiem nestaigā.
Es dzirdēju ,ka tur visas pazīstamās ig slavenības lieto un grupa Olas arī,tās ehr meitenes Sintija un Lāsma ir darijušas to ar to Turku.
Gobzem ,ja tu lasi šo iesaku ievākt info par tām meitenēm,jo dzīvo viņas skaisti,injekcijas,pupi,drēbes,smaržas pa 500 eur.
BB @ 12.05.2025 17:13akd tā Danenbergsone, saspringts grafiks, jāplāno dzimšanas diena, ekskursijas, bet brokastis nedrīkst izlaist, ak šī grūtā dzīvīte
tiiiiik garlaicīgi, bet cenšas parādīt, cik ir nodarbināta
law7 @ 12.05.2025 21:59
Kur un ko raksta meitenes? Vai viņas ir vērsušās policijā?
Tās meitenes raksta gobzemam? Priekš kam?
Caalis @ 12.05.2025 23:07Kas evablanch pēkšņi par veci (opi) uzradies? Rolex, ceļojumi, viesnīcas utt visu laiku. Nedaudz izskatās kā vieglas uzvedības… Un kas bērnus pieskata, ka lidinās apkārt?
vai nebija minēts,, Valhalla,, klubs?Kamillia @ 13.05.2025 09:29
Izklausās, ka tā ir īpaša cilvēku kategorija - valdība ir slikta, valsts iestādes un prokuratūra melo, policija nestrādā utt., tāpēc nemaz nav jēgas rakstīt iesniegumu policijā, Gobzems ir super, jo izceļ nelikumības.? Intelekta neskarti cilvēki.
Nav pateikts kluba nosaukums, bet gan jau par klubu tas pats. Parasti par sazāļošanu runā tie, kuri nekad uz klubiem neiet. Visur var gadīties cilvēki ar sliktiem nodomiem, bet, ja kāds stāsta, ka klubā regulāri tas notiek un vispār pat bārmeņi to dara (tas būtu nākamais, ko saka), tad skaidrs, ka tāds pats intelekta neskartums kā "prokuratūra melo". Arī variants- ja visur rādās sazvērestības, iespējams, jāapdomā psihiatra apmeklējums.
Tur Gobzim kkas rakstīja, ka meiteni sazāļoja, izsauca ātros un ātrie šo iznesa dzīvu, bet melnā maisā. Lielāku hu*ņu nebiju lasījusi, ātrie DZĪVU cilvēku maisā noteikti neliek. Stulbas gan tās skuķenes, kas ar melno pinās, gan jūsu šizītis Toro...law7 @ 12.05.2025 21:53
Policijai izvarošanas ir augstākās prioritātes noziegumi, to es zinu no iekšējās infas, jo personīgi pazīstu gana daudzas un daudzus, kuri tur strādā.
Ticēt jebkādiem gobzema izteikumiem par policiju ir apmēram tas pats, kas ticēt, ka zeme ir plakana.
krixis3 @ 13.05.2025 11:39vai nebija minēts,, Valhalla,, klubs?
Es teiktu, ka Tu Narnijā dzīvo. Mūsu valstī ir pilnīgā pakaļā ar policiju, tiesu un godīgumu kā tādu. Policijas trūkst katastrofāli. Tiesu var mierigi uzpirkt.
Cik dzērāj šoferu brauc. Īpaši bagātie. Manas kaimiņpilsētas viens no tādiem krutajiem pat TikTok ieliek ka dzer pie stūres. Un? Nekā brauc kā lielais.
A kas ir mazpilsēta ar Rīgu.
Un ja par vienu klubu ir 100 tiem sliktu atsauksmju, tev nešķiet tas jau pārāk dīvaini?
krixis3 @ 13.05.2025 11:39vai nebija minēts,, Valhalla,, klubs?
Es teiktu, ka Tu Narnijā dzīvo. Mūsu valstī ir pilnīgā pakaļā ar policiju, tiesu un godīgumu kā tādu. Policijas trūkst katastrofāli. Tiesu var mierigi uzpirkt.
Cik dzērāj šoferu brauc. Īpaši bagātie. Manas kaimiņpilsētas viens no tādiem krutajiem pat TikTok ieliek ka dzer pie stūres. Un? Nekā brauc kā lielais.
A kas ir mazpilsēta ar Rīgu.
Un ja par vienu klubu ir 100 tiem sliktu atsauksmju, tev nešķiet tas jau pārāk dīvaini?
Standby @ 13.05.2025 09:16
Fake hustle. Viņai aizņemts nozīmē to pašu, ko cilvēki dara brīvajā laikā.
Tā jau viņai forša dzīve, nekas nav jādara, baudi, priecājies par labo laiku pie jūras utt un neko neafišē, bet priekš IG par maz. Skatītājiem vajag izaugsmi redzēt, kaut kādu attīstību.Tādā ziņā Dzenītei ir kaut kāda aktivitāte un izaugsme gan personiskā gan karjerā.
Kamillia @ 13.05.2025 13:01
??? gribu redzēt, kā tu kaut ko no sava saraksta īstenotu, īpaši par tiesu
Vallhalas klubā neesmu bijusi, bet par daudziem klubiem ko tādu runā, bet realitātē tā nav, cilvēkiem patīk izplatīt baumas. Ja cilvēki ir cietuši Vallhalas klubā, viņiem jāziņo policijā, cik to ir izdarījuši pret to sūdzību internetā skaitu?
Cranberry20 @ 13.05.2025 13:41
Tā notiek klubos, tikai daudzas par to diemžēl neziņo. Kad studēju Jelgavā tur klubā Tonuss arī vienu kursa biedreni sazāļoja. Nolika glāzi uz galdiņa un uz brīdi novērsās, no rīta vairs neatcerējās neko no tā vakarā, ne kā līdz kopmītnēm tikusi. Labi, ka bija kopā ar draudzenēm, kas neatstāja vienu. Un ne viens vien stāsts no turienes tāds bijis. Vienkārši neviena neziņo, jo ko tad teiks? Laikam sazāļoja, jo neko neatceros?
Tāpat tur notika citas trakas lietas. Deju zāles vidū tika nodurts cilvēks, klubu noslēdza, nevienu nelaida ārā, kamēr neatbrauca policija un neļāva visiem izklīst. Bet par tādām lietām neko tālāk neviens baigi nestāstīja.