tad jau zinama tante esi, man ne reizi Beitika nav piesekojusi 😁Ainulai @ 11.01.2025 15:47
Tāpēc ka viņa ir viena no tām, kas pašā sākumā pati visiem piesekoja, lai viņai atpakaļ sekotu. Viņa man kādas 3x piems vairākiem gadiem ir piesekojusi. Un tie konkusi, ar kuriem viņa uzpērk sekotājus. Tikko bija Bosch konkurss.
Zilais Valis @ 11.01.2025 15:30
Šeit noteikti doma nebija par sadarbības partneriem, bet par primāro- no kurienes vispār uzradās sekotāji un kāpēc cilvēki viņai sāka sekot?
Lupinlups @ 12.01.2025 00:36tad jau zinama tante esi, man ne reizi Beitika nav piesekojusi ?
Palmumāja2 @ 11.01.2025 11:11Dāvidam seja arvien drausmīgāka kļūst… Tiktokā cilvēki raksta, ka ir pārgriezts kaut kāds nervs un sekas var būt neatgriezeniskas. Bet štrunts par sagriezto seju, šajā visā labi atklājas viņa patiesā seja. Pavērojiet, kā viņš atbild uz komentāriem, kur cilvēki saka, ka kaut kas nolaists greizi. Nepatīk Dāvid, ja? Bet pašam aizskaroši izteikties par sievietēm stila šoviņos patika?
Jā, Mauriņš ir baigi ieberzies, nez vai kāds tagad ies pie Gailes iz plastiskajām. Un vispār, Dāvidam būtu pilnīgi pieticis ar plakstiņu operāciju. Kāpēc vajadzēja griezt seju???
ak, jel. Tas nu gan ir mega sasniegums😂. Ar to arī arī apsveicam. Par piedalīšanos pat divos šovos. 😂Ainulai @ 12.01.2025 08:50
Nu ja 32 ir tante, tad jā, esmu tante ?
Kādreiz zināmās aprindās biju diezgan pazīstama, jā. Ja jau pat piedalījos 2 tv šovos. Bet tas bija sen. Tagad man vairs nav intereses par publicitāti.
Pilgrim @ 12.01.2025 14:40Lasu es to visu Liepnieka sāgu un esmu šokā. Bet nedomāju, ka Gobzems ko panāks cīņā pret Šķēles rokaspuisi. Tikai vēlreiz palielinās grāmatas popularitāti ☹
piekrītu. Viņa stāstiņos daudz kur ir dubultā morāle.BellaCiao @ 12.01.2025 15:10
Es savukārt domāju, vai tad tie visi “liecinieki”, kuri tagad sūta Gobzim visu to info par Liepnieka neģēlībām, neskaitās līdzvainīgi? Tā nav upura pamešana bezpalīdzīgā stāvoklī? Visi zināja, ka Ilzei ir slikti un Liepnieks liek nazi pie gultas, bet neviens nepalīdzēja un nejaucās? Un tas čalis, ar ko viņa gulēja, tas ir nevainīgs? Hmm… kaut kāda dubultā morāle, visas esot maukas, bet Ilze bija laba, pat ja gulēja ar citu, dzēra un šņauca, jo vnk Liepnieks Gobzim riebjās.
Liepnieks vienmēr licies glumjš un nepatīkams tips, bet te Gobzems bišķi pārkāpj pats savus principus.
Šķiet, ka pats šļūcis ar Dārtu, kad bija jau precējies...?amareto @ 12.01.2025 15:37piekrītu. Viņa stāstiņos daudz kur ir dubultā morāle.
Trakums tajā, ka Gobzis pats ir Narciss kvadrātā. Interesanti palasīt kā viens narciss otru ķidā. Ļoti daudz ko viņš attiecina uz Liepnieku, varētu attiecināt pats uz sevi. Pats sevi uzliela par labāko tēvu un Latvijas juristu. Arī Gobzim grandiozitātes nekad nav trūcis.Pilgrim @ 12.01.2025 14:40Lasu es to visu Liepnieka sāgu un esmu šokā. Bet nedomāju, ka Gobzems ko panāks cīņā pret Šķēles rokaspuisi. Tikai vēlreiz palielinās grāmatas popularitāti ☹
amareto @ 12.01.2025 15:37piekrītu. Viņa stāstiņos daudz kur ir dubultā morāle.
Mrs.True @ 12.01.2025 18:04
Viņi abi ir viens otra vērti, turklāt abi pinās ar vienu un to pašu aktrisi. Vispār vakardienas iesniegums izskatās kā abu starpā iestudēts PR, lai celtu viens otra popularitāti kaut kāda viņiem vien zināma iemesla dēļ.
kādos nu ragos 😃 viena otru tago,viss ir uķi puķi 🐡sivenssivenamdraugs @ 11.01.2025 20:21Jeļa ar Ķimeni ragos?
Ainulai @ 12.01.2025 08:50
Nu ja 32 ir tante, tad jā, esmu tante ?
Kādreiz zināmās aprindās biju diezgan pazīstama, jā. Ja jau pat piedalījos 2 tv šovos. Bet tas bija sen. Tagad man vairs nav intereses par publicitāti.