kas notika?Merilda @ 20.09.2023 16:40
Nav ko apvainoties, ko bija pelnījis, to arī saņēma. Gribēja jau arī pazīmēties.
Piķi ganjau labu pelna ar saviem koncertiem.Ommmmm @ 20.09.2023 22:55Apzināti piereģistrējos, lai pateiktu - nu nav tas Mesa nekāds vērtību nesējs. Labs atgādinājums, ka ne vienmēr cilvēks ir tāds, kādu pasniedz IG.
Un informācija bieži vien izplatās klačojoties
Par ko viņa iepriekš strādāja un tagad?u.604737e44a238 @ 20.09.2023 18:13Anete ir atpakaļ darbā SEB bankā.
Ja jau jūs esat tajā grupā, uztaisat jaunu bez Anetes un bez maksas.Bonnie @ 20.09.2023 21:25Grupas čatā aktīvi nepiedalos, bet palasu ko tur interesantu meitenes savā starpā pačato. Anete, strauji tuvojoties, izaicinājuma beigām, jau reāli izmet domu, ka nāk rudens/ziema, netaisās sēdēt dīvānā, varbūt taisām nākošo izaicinājumu. Nu nopietni??? Būtu vismaz aktīvi darbojusies pati šajā izaicinājumā nevis vnk notrallinājusi visu naudu un tagad pēdējā nedēļā mēli izkārusi soļo tos 7-10K ar tādu jau nu sasniegumu Ig storijos. Pa visu maratonu viņa pati savā maratonā ir vienā no pēdējam vietām. Velkas nopakaļ visam aktīvajām dalībniecēm. Ļoti ceru, ka meitenes nepavilksies atkal kaut ko tupa maksāt un atkal turpmākos 3 mēnešus pašas staigat un pašas čatot tajā grupā bez organizatores piedalīšanās.
sakuraszarins @ 21.09.2023 00:47Salceviča ir baiga čūska un baumotāja. Par cik pati esmu no Influenceru tusiņa, tad man ir nācies saskarties ar viņu vairākos pasākumus, viņa reāli ņem un nodirš pilnīgi visus, pēc kārtas. Mierīgi un jauki smaida, bet tiklīdz cilvēks aiziet, ņem un sāk ventilēt sūdus, ka arī runāt tādas lietas, ka mati ceļas stāvus.
Bonnie @ 20.09.2023 22:18Anete lasa forumu? tikko kā grupas čatā sabira tik daudz ziņas un sirsniņas meitenēm kā nekad nav bijis no viņas visa maratona laikā???
Smieklīgi, bet tajā pašā laikā ļoti bēdīgi
cory @ 20.09.2023 23:11Es laikam nesapratīšu, kāpēc ir jāmaksā par kaut kādiem soļu izaicinājumiem. Ir taču fitnesa aplikācijas (kaut vai tā pati Strava), kur var pieteikties "izaicinājumiem" bez pilnīgas maksas. Vai tiešām jums ir nepieciešamas tās whatsapp grupas, lai apspriestu savus soļu vākšanas rezultātus?
Ommmmm @ 20.09.2023 22:55Apzināti piereģistrējos, lai pateiktu - nu nav tas Mesa nekāds vērtību nesējs. Labs atgādinājums, ka ne vienmēr cilvēks ir tāds, kādu pasniedz IG.
Un informācija bieži vien izplatās klačojoties
Ariete @ 20.09.2023 16:06Ar Saulieti bija inhypezane (Laines kolēģe). Bet es biju par Gacho labākās domās ?
manuprat, gudri viriesi, kuriem darga sava reputacija, to dara diskreti. Cik nu ir nacies redzet, tad pa sturiem spaidas vai nu sabiedribas padibenes (alkoholiki, narkomani utml.), vai nu vel stulbi jauniesi. Mana loka nav tadu veiksmigu, pieaugusu viriesu, kuri kopiga tusina ar kadu ne parak slepti spaiditos, esot attiecibas. Ja ari kadam slid kaja, tad neviens par to neuzzina, jo tiek ieverota konfidencialitate. Te nu lieliski var saprast, ar kadu intelektu ir apveltits pats porzingis. Kurs publisks (!) cilveks atklati krapj savu draudzeni ballite?cory @ 20.09.2023 20:56
Jums tiešām liekas, ka tas viss notiek tik ļoti pa kluso? KP uzaicina dāmu uz savām mājām, aiz slēgtām durvīm un neviens cits to neredz? Diemžēl tas viss notiek salīdzinoši publiskās ballītēs, nolienot kaut kur stūros, un beibēm jau arī patīk palepoties ar savu "guvumu".
KrūzīteDūzīte @ 21.09.2023 01:13
Anete vispar ir palikusi materialiste tajos savos izaicinajumos!
Atceros, ka biju pie vinas pasa sakima uz vienu izaicinajumu! Nebija ko darit- domaju pachekot ko ta ir izdomajusi! Bija pat ok cik atceros, bet pec tam- palika tada rupja, nepieklajiga! Tagad skatos- vispar pabriesmiga vecene(un es ne par izskatu)
Tiesi uzvediba un runas veids- rupekle
Miray @ 21.09.2023 11:56interesanti kur tā gacho bijusī Elgita ir tagad?
Miray @ 21.09.2023 11:56interesanti kur tā gacho bijusī Elgita ir tagad?