Nu ja jaunais štucieris uzturēs Jeļas jauno biznesu, tad jau varēs atkal sevi palielīt IG. Piekrītu, ka bez Oļega naudas šis viss nebūtu paceļams.He730 @ 10.01.2026 20:14tāpat gribētu redzēt kàda finanšu situācija ir tieši restorānam, vai tas tiešām nes pelņu. Tomēr tā vieta ir tālu no Rīgas, nez vai ir to apmeklētāju tik daudz..
ja nebūtu Oļega miljoni, tas restorāns jau sen būtu aizklapets.,. Šī baigi sacerējusies, vērs vaļā tagad savu restorānu? Baigi gribētos šo redzēt ?
Aurora22 @ 10.01.2026 18:18Mani izbrīna Kristīnes 'entitlement' sajūta vienā no pēdējiem storijiem par muižu.
Tajā, kur viņa sūrojas par to, ka "atdevusi šim projektam daudzus gadus, spēku, veselību, mīlestību, bet var izrādīties (kaut kad) būt lieka vai nevajadzīga". Bet - tas ir tas kā darba attiecības strādā. Ir daudzi cilvēki, kuri savai profesijai atdevuši gadus, bet tad pienāk mirklis doties tālāk.
Un pēc tam viņa raksta "Ja man kāds aizliegs dejot MANĀ virtuvē ..." (ar to domājot muižas virtuvi, kā noprotams). Bet - tā nav 'viņas' virtuve. Nekad nav bijusi 'viņas' virtuve, pat tad, kad viņi ar Oļegu vēl bija kopā, bet nu tad vēl varētu saprast. Bet tagad jau nu nemaz vairāk nav.
Viņa iznesas tā it kā tā muiža bez viņas nepastāvētu. Bet viņa tur bija un ir tikai darbinieks, kaut vai vadītāja.
Šis tiešām ir biedējoši, ja vien nav Dieva dots talants. Esmu Netflixā redzējusi šausmu doķenes par šādiem pašpasludinātiem dakteriem/ķirurgiem 🫣Dizzy @ 10.01.2026 20:19Bet viņa taču operē! KĀ?
Dizzy @ 10.01.2026 20:19Bet viņa taču operē! KĀ?
nu kopš tā Ivita izšķirās no vīra, ir kā no ķēdes norāvusies. Visu sevi vajaga uzlabot un atrādīt. Es arī šokējos kā viņas starp tiem puišiem tur ņēmās 😀Dizzy @ 10.01.2026 11:41Njā...zeķēs un apakšveļā tagad laikam jauns trends.
Nedaudz nošokējos, kā te mājas saimniece ar družku sagaida Jauno gadu, pusaudžu dēlu kompānijā. Laikam esmu veca un neko nesaprotu no dzīves.
Ariete @ 10.01.2026 13:19Viss kas uzreiz prātā iešāvās - LĒTI
loija @ 10.01.2026 21:15
Nu tā dejošana un šis storijs ir toča apkaunojoši un pazemojoši. Pirmkārt jau ar āras apaviem no higiēnas viedokļa atrasties restorāna virtuvē ir garām. Kā divi klauni. Ir mazliet saprotams, ka viņai sāpe, jo daudz ieguldījusies, bet viss ieguldījums sākās ar OF finansēm, bez tām nekā nebūtu. Baigi sevi pazemo šitā publiski rakstot par MANA virtuve. Ja būtu MANA virtuve, tad nebūtu jābaidās, ka var vienu dienu būt izmesta no turienes. Bet sāpe viņas tāpat saprotama. Nevajadzēja iet pie jaunā čaļa, ja nebija gatava atvadīties arī no darba muižā, ja ir tāds stress un satraukums. Bez OF pie sāniem viņa arī nav interesesanta vairs.
Sakta @ 10.01.2026 22:58nu kopš tā Ivita izšķirās no vīra, ir kā no ķēdes norāvusies. Visu sevi vajaga uzlabot un atrādīt. Es arī šokējos kā viņas starp tiem puišiem tur ņēmās ?
jenna @ 11.01.2026 03:44
Viņa vienkāši nejutās un nejūtas novērtēta. Koks ar diviem galiem, vai vīrietis uztver nopietni sievieti, kas ar viņu guļ, zinot, ka viņa ir attiecībās ar citu? Un vai sievietes līšana ārā no ādas un 101 darbs tiek novērtēts, jo biezais naudas maks aimugurē pārņem virsroku? Lai vai ko viņa darītu, visi pamanīs O pesso, tas būs kā atrisinājums, pat ja Kiki darbiņš tur būtu bijis vairāk.
Lai nu kā, bagātie arī raud ? un ko sēsi, to pļausi. Lai arī man agrāk viņu bija žēl, ka tik daudz dara kà zirgs, tad atceros, ka sākoties RU- UA karam viņa ielika pases bildi ar ierakstu “krieviete”. Paldies, bet ar to viss bija pateikts. No sevis neaizbēgsi. Enerģijai viņai ir mega daudz, bet nu jau aiziet tādā indīgā virzienā. Būtu lielā love ar jauno koķiku, negaudotu intervijās par OF, sāpe tur ir.
jenna @ 11.01.2026 03:26
Es šodien lasīju salkanu teicienu, ka viss labais nāk atpakaļ dubultā, viss sliktais pateiktais x10. Bet zini. Es Tev piekrītu, tāds kā Shein/ Temu atspoguļojums. ? lai man karmas dievi piedod ? bet nu paškritikai jabūt. Skaista sieviete, skaista figūra, bet nafigam? Kas viņai noticis? Ko un kam viņa grib pierādīt & parādīt?
Atceros, ka Oļegs vai Kristīne teica, ka muiža strādā ar zaudējumiem un tas Oļegam vairāk ir kā hobijs.Hermiine89 @ 10.01.2026 21:08Nu ja jaunais štucieris uzturēs Jeļas jauno biznesu, tad jau varēs atkal sevi palielīt IG. Piekrītu, ka bez Oļega naudas šis viss nebūtu paceļams.
teica, ka neatrāda savu laimi IG 😁loija @ 11.01.2026 12:20
Vēl paies kāds laiks un tad tikai sapratīs gan pati savas kļūdas ar OF attiecībās, kāpēc viss nesagāja un bija tāda attieksme, gan arī to, ka vajadzēja turēties kopā un nejaukt mīlestību ar biznesu kopā. Ko tas jaunais čalis par maz dod, ka ārdās viņa tā joprojām?
He730 @ 11.01.2026 15:20teica, ka neatrāda savu laimi IG ?
Jā, tā mātīte tok ir apsēsta ar naudu. Laimīgais Oļegs ticis no viņas vaļā. Lai Jeļa nemaz neturpina tēlot cietēju un mīlestību pret jauno štucieri, viņai viss tikai ap naudu griežās. Cik tukša būtne! Tāpēc jau OF nekur ar viņu negribēja kopā iet. Vienkārši nav par ko runāt ar tādu.Mrs.True @ 11.01.2026 17:51Iespaidīgi OF uzbrauca augumā Jelinskai pēdējā storijā 1 stundu atpakaļ. "Paldies, ka bērnus var mīlēt bez nosacījumiem un naudas lietām".
Kā kulaks uz acs.
Tikmēr Jelinska turpina storijos diedelēt "alimentus suņiem"...