Bet mēs tur blakus nestāvējām un nezinām visu vēsturi. Ja ir kā Lelde stāsta, tad tāda atlaišana, kad kaut ko paraksta kolēģi, ir nelikumīga, ne tikai neētiska. Bet, redzot un dzirdot Leldi toreiz "Suņu būdā", man nav pārliecības, ka viņa lietas uztver atbilstoši realitātei.Hermiine89 @ 07.01.2026 15:30Domāju, ka Leldei ir ļoti aizskarta patmīlība, jo šī atlaišana nozīmē, ka neesi nekas īpašs, viduvējība. Protams, viņa ir skaista, dziedāt arī prot, bet kā aktrise nav neaizstājama. Man gan vairāk nošokēja veids, cik aukstasinīgi šī atlaišana notika no Žagara puses. Brr
Rumblerx @ 07.01.2026 11:49Aiša un viņas tagadējais vīrs arī tajā pašā laikā kad Kiviči “sagāja kopā”, arī ģimene, vīrs, bērni. Interesanti kapec viniem te nav veltīta tēma 24/7??? Bet Kivičiem ir ?
Nav tak tur nekas nelikumīgs un neētisks. Šīs pieaicinātās personas apliecina, ka Lelde ir saņēmusi paziņojumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu saskaņā ar Darba likuma 104. panta nosacījumiem, jo Leldei pašai ir bijis grūti parakstīties par šāda paziņojuma saņemšanu.Dizzy @ 07.01.2026 15:47Bet mēs tur blakus nestāvējām un nezinām visu vēsturi. Ja ir kā Lelde stāsta, tad tāda atlaišana, kad kaut ko paraksta kolēģi, ir nelikumīga, ne tikai neētiska. Bet, redzot un dzirdot Leldi toreiz "Suņu būdā", man nav pārliecības, ka viņa lietas uztver atbilstoši realitātei.
akul12 @ 07.01.2026 15:52
Kiviču tēma vispār ir mistērija un aizdomas, ka kādai forumietei personīgs zobs, izbijusi kivja sawļe vai kas tāds ?
Jo faktiski kiviču stāsts nav nekas unikāls ne sabiedrībā, ne slavenību pasaulē...
Jājas apkārt pa pasauli, ar pliku pakaļu, bērnus pamet kur nu kuro, stils 0, dzer, kā lopi.... Bet šos cilvēkus šeit minimāli paceļ un tad uzreiz sakrīt noteiktas forumietes, ka nevajag aprunāt, ja neko nezin...
Džinga @ 07.01.2026 16:06
Nuuu es nevaru iedomāties nevienu citu latviešu pāri, kurš tik aktīvi ņemtos pa soctīkliem un realitātes šoviem kā šie abi, paralēli darot pilnīgu huiņu, tā kā diezgan loģiski, ka citus tā neapspriež kā viņus. :D
Esmu tajā diskusijā ieskatījusies varbūt vienreiz, man īsti neinteresē ko viņi dara, bet es saprotu kur tas ir radies.
Nē nu ja tev ir piemēri, kuri ir tie, kas uzvedas tāpat, bet kurus nedrīkst aiztikt, es paklausīšos, varbūt tev taisnība.
Džinga @ 05.01.2026 13:51
Man liekas vispār traki, cik daudzas šādas pieredzes mums ir ar ārstiem. Vai nu pārstrādājušies un izdeguši, vai vienkārši sajutuši kaut kādu varenību savā amatā un noniecina citus. Tas ir briesmīgi. Pie ārstiem griežas reāli sabijušies cilvēki, ar sāpēm, problēmām, nu kā var kaunināt un vēl vairāk baidīt. Nesaprotu, nu reāli, tieši par ārstiem šo dzirdu vis biežāk. Nēesmu dzirdējusi, ka kādu kauninātu notārs, manikīre vai taksists.
Džinga @ 07.01.2026 16:06
Nuuu es nevaru iedomāties nevienu citu latviešu pāri, kurš tik aktīvi ņemtos pa soctīkliem un realitātes šoviem kā šie abi, paralēli darot pilnīgu huiņu, tā kā diezgan loģiski, ka citus tā neapspriež kā viņus. :D
Esmu tajā diskusijā ieskatījusies varbūt vienreiz, man īsti neinteresē ko viņi dara, bet es saprotu kur tas ir radies.
Nē nu ja tev ir piemēri, kuri ir tie, kas uzvedas tāpat, bet kurus nedrīkst aiztikt, es paklausīšos, varbūt tev taisnība.
akul12 @ 07.01.2026 16:28
Piemēri nav jāmeklē tālu, palasi kivja tēmu... Simpo forumietes uz abu bijušajiem, lai tikai izceltu lieņuka vai kivja nepilnības... tomēr abi tādi paši bija arī pirms 10 vai 20 gadiem...
Un te vietā teiciens: Parādi man savus draugus un pateikšu, kāds esi.
Hermiine89 @ 07.01.2026 15:30Domāju, ka Leldei ir ļoti aizskarta patmīlība, jo šī atlaišana nozīmē, ka neesi nekas īpašs, viduvējība. Protams, viņa ir skaista, dziedāt arī prot, bet kā aktrise nav neaizstājama. Man gan vairāk nošokēja veids, cik aukstasinīgi šī atlaišana notika no Žagara puses. Brr
Claire @ 07.01.2026 15:31Man jau liekas, ka Leldei par sliktu nospēlējusi arī negatīva publicitāte. Gan presē, gan gozēšanās apšaubāma rakstura šoviņos, gan nokļūšana Gobzema storijos.
Un kāpēc gan aktieri ir iedomājušies, ka uz viņiem neattiecas štatu samazināšana? Tā ir ierasta prakse visās darba vietās - ja darbinieks pietiekami labi, ienesīgu neperformē, tad tiek atlaists pie pirmās izdevības.
Elemelekaramele @ 07.01.2026 15:59Nav tak tur nekas nelikumīgs un neētisks. Šīs pieaicinātās personas apliecina, ka Lelde ir saņēmusi paziņojumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu saskaņā ar Darba likuma 104. panta nosacījumiem, jo Leldei pašai ir bijis grūti parakstīties par šāda paziņojuma saņemšanu.
Te arī teātra viedoklis.
https://sejas.tvnet.lv/8392331/dailes-teatra-vadiba-komente-situaciju-ar-aktrisi-dreimani
sandrute @ 07.01.2026 18:11Kur ir pazudis Gobzems? Jau ilgu laiku neviena ziņa, neviens domugrauds. Vai kāda var uzrakstīt, kas noticis.
Elemelekaramele @ 07.01.2026 15:59Nav tak tur nekas nelikumīgs un neētisks. Šīs pieaicinātās personas apliecina, ka Lelde ir saņēmusi paziņojumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu saskaņā ar Darba likuma 104. panta nosacījumiem, jo Leldei pašai ir bijis grūti parakstīties par šāda paziņojuma saņemšanu.
Te arī teātra viedoklis.
https://sejas.tvnet.lv/8392331/dailes-teatra-vadiba-komente-situaciju-ar-aktrisi-dreimani
nav vairs pagājušais gadsimts kad tika uzskatīts, ka sievietes dzīves lielākais sasniegums var būt tikai un vienīgi apprrecēties un audzināt bērnus. Sievietēm var būt miljons dažāda veida sasniegumu dzīvē! Nespēju noticēt, ka man joprojām instagramā no skolas laikiem ir dāmas, kas apprecas un tad trīs mēnešus katru dienu pēc kāzām liek bildes no kāzām, kad nu beidzot, beidzot (!!!), viņa tikusi izvēlēta! 🤦🏼♀️VistaVita @ 07.01.2026 08:10Būs tāds pat liktenis kā Lindai Leen.Bez bērniem ,bez vīra.
Nu ok labāk ,tomēr bijusi precēta,nevis vecmeita.
sandrute @ 07.01.2026 14:10
Laikam jau nav Linda laimīga, bet ar gadiem pierod pie sava likteņa. Jo jau pirms vairāk kā 10 gadiem gāju mācīties pie Vēdiskā astrologa un viņš man teica, ka pirms manis bija Linda un gribot ģimeni, bērnus, bet horoskopā esot ass, kas paredz karjeru, bet ne ģimeni. Tā man skolotājs teica
Mrs.True @ 07.01.2026 19:56
Protams, ka pierod, jo citas izejas viņai un citām sievietēm ar tādu likteni nav. Uzliek masku sabiedrībā un dzīvo tālāk. Kamēr daudzas naivās te drukā, ka ģimene, vīrs, bērni nav tāda vērtība, par kuras trūkumu pārdzīvot un skumt. Kāda greznība esot dzīvot vienai :D Es labprāt šīm jaunības maksimālistēm uzdāvinātu tos savus un savu draudzeņu padsmit dzīves gadus, kas bija nodzīvoti bez vīra un bērniem. Lielāku tukšumu dzīvē ienaidniekam nenovēlu. Nekāds darbs, karjera, ceļojumi, dzīve ārzemēs to nevarēja aizpildīt.
Vispār ieteiktu tev arī nekaunināt un neņirgāties par sievietēm, kam nav vīra / bērnu.